Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 13:50)
Kaip tai paminetai merginai padejo matyt nepasimesti siekimas padeti kitiem, kovojimas uz moteru teises ir t.t. Kai pakyla mintys siek tiek placiau, ne tik susikoncenturojama i save, tada gal lengviau, gal tada ta bendra energija nukreipta visu i tai susiveinija ir palaiko?
Jei turmpai butu - tai tikejimas, manau, palaiko zmogu, tikejimas i Dieva, teisinguma, morale, visuotini geri, meile ir kitus dvasinius dalykus.
Papildyta:

Tai,kad nelabai irgi nori, jei tik prasideda tema apie moteris, moteriskuma, tai tik saipotes  biggrin.gif

Negalvojo ji apie kovą už moterų teises išgyventi bandydama. Ji riesiog norėjo gyventi. Jei ji būtų sužlugusi po išsipaisvinimo, tai būtų dar viena jų pergalė, to ji nenorėjo jiems leisti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 14:43)
kas sakė, kad negeriu, a, ligone? biggrin.gif

Tu pati rasei, senmerge.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 14:48)
Tu pati rasei, senmerge.

kuir, debile? nurodyk arba apsitriesk ta kava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 14:56)
kuir, debile? nurodyk arba apsitriesk ta kava biggrin.gif

Eik ir ieskokis kur rasei, senmerge biggrin.gif .
Kavos ji mat negeria...Kavos tik ligoniai negeria.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 13, 14:47)
Negalvojo ji apie kovą už moterų teises išgyventi bandydama. Ji riesiog norėjo gyventi. Jei ji būtų sužlugusi po išsipaisvinimo, tai būtų dar viena jų pergalė, to ji nenorėjo jiems leisti.

As tik kaip pvz pasakiau,nezinau toks konkrecios istorijos, bet pati rasai ,kad ji galvojo ne tik apie isgyvenima, ta prasme turejo platesnius tikslus, ne vien apie save galvojo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 15:03)
Eik ir ieskokis kur rasei, senmerge biggrin.gif .
Kavos ji mat negeria...Kavos tik ligoniai negeria.

nerašiau, tad apsitriesk tu kava, nelaimingoji žmona
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 15:08)
As tik kaip pvz pasakiau,nezinau toks konkrecios istorijos, bet pati rasai ,kad ji galvojo ne tik apie isgyvenima, ta prasme turejo platesnius tikslus, ne vien apie save galvojo.

Tuo metu norėjo tik išgyventi.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 13, 11:15)
yra skirtumas tarp tu, kurie traumuojami vaikysteje ir tu, kurie isgyveno sunkias traumas jau suauge

tikriausiai.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 10:33)
Tai siulyciau pradeti nuo saves  bigsmile.gif

Kad Listeja, manau, viena normaliausiai rašanciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 lapkričio 2019 - 15:12
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 15:09)
nerašiau, tad apsitriesk tu kava, nelaimingoji žmona

Rasei.
Nebent daraisi klizmas is kavos, jei zinai kad kava triedziama biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 15:08)

Tuo metu norėjo tik išgyventi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 15:19)
o kaip alų geria ar kavą? jie juk irgi labai specifiniai iš esmės. Paduok kūdikiui, gi spjautų. Jau nekalbu, pvz. apie silkę. Viskas gi tik pratinimosi ir sugedimo reikalas smile.gif

Alus ir kava nesmirda juk. Man pvz nepakenciamai dvokia kepinamu svogunu, sonines kvapas. O kai verda visokias ten karkas, mesgabalius, tai visai viaukt. Tie tirtantys lasiniu gabaliukai, kas gali juos valgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 14:03)
Kavos tik ligoniai negeria.

ir aš. bigsmile.gif

šiaip dievinu kavą, dievinu jos kvapą ir skoni (bet geriu decaf daugiausiai. mano spaudismas lb žemas, pulsas lb retas, tai dažnai geriant kavą tik užkala širdi ir jauciuos baisiau nei alko išgerusi.) galva svaigsta tiap, kad oi oi... biggrin.gif
taigi, man nereikia kad kava man per širdi užtvatytu, energijos turiu ir taip (mesos atsisakius), taigi man decaf - pats tas, bet užtat aromatas kavos - dieviškaaas. wub.gif

bet idomu kartais padaryti atsirišimą nuo kavos ir suprast, kad energijos tik dar daugiau turiu.
kai būdavo, baisiau susergu, ir kuri laiką tik skyscius su citrina pageriu, tai pažvelgus i kavą atrodydavo: fe, koki cia juodumą gerdavau, i kavą kuri laiką nesinoredavo žiūreti, atrodo, organizmas būdavo atpratęs.

paskui vel sugrižtu. wub.gif
kavos narkomane. biggrin.gif

šiaip arbatu niekad nemegau, gerdama kavą. ir tik dabar arbatu skoni bandau atrasti.
Gal kas turit savo favourites, idomesnes? Ar pacios žoleliu mixus pasidarot?
ką siūlot ax.gif
Atsakyti