Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 15:22)
Na pripazink, kad jau tikrai nesamone parasei? Koks rysys tarp ligoniu ir kavos? Tik ipratimo reikalas.

Mano uosvis kavos negere. Jam gydytojai del sirdies neleido, aritmija sirgo, po infarkto buvo.
Viena kliente is Brazilijos ispudziais dalinisi, tai ten sake, kad kavilos negeria tik ligoniai.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 13, 15:26)
Negaliu pakęsti cigarečių kvapo. Man rūkantis žmogus yra šiukšliadėžė, dvokas fui.

O man labai skanus kaljano kvapas. Nors pati nerukau, bet man lb skaniai kvepia jei ias ruko.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 15:23)
nu man pvz. kava turi tam tikro cigarečių dūmų "priekvapio". Aišku, jei kas šalia rūko, tai jau ne kas, bet jei iš tolo tas kvapas sklinda, tai panašiai kaip kavos biggrin.gif alus juk irgi specifinis, toks myžaliukas raugaliukas juk irgi. Bet vartojame juos, nes įpratome, krūti tipo esame. Todėl ir sakau, kad visi tie kvapai ar skoniai yra įpratimo reikalas ir nėra ko stebėtis

Kaip pelenine kava kvepia daznai man, negeriu biggrin.gif
Bet visgi manau, yra skirtumas, kaip vartojamas ivairus maistas ar gerimai, kad ir su nuodais, ir dumu itraukiams i plaucius, kas is vis priestarauja sveikam protui, kur turetume kvepti deguoni, o ne dumus, dumai mus dusina...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 13:18)
Alus ir kava nesmirda juk.

cia jau kaip kam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 15:30)

Butu idomu isgirsti nors karta kas jums yra moteriksumas, ka reiskia buti moterim, dazniausiai tik girdziu neigimus, kad is vis mes su vyriais skiriames ir tiek...

Būti moterimi reiškia būti motetiškos lyties ŽMOGUMI. Viskas. Moteriška moteris nesuka galvos dėl savo ar kitų moteriškumo. Ji tiesiog laimingai sau gyvena, jai nereikia mokytis moteriškumo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 16:29)
kai vaikas buvau, regis viena ar dvi arbatos rūšys buvo ir tiko bei patiko, o dabar atrodo tiek visko yra, bet niekas netinka unsure.gif man labai pabosta ji, bet kokia žolelinė, nesvarbu ar pirktinė ar daržo žolių, būna nedageriu net likučio arčiau dugno, nes net sutampo kartais. Nebedraugė arbata man kažkaip. Iš karto nusiperku pvz. pakuotę, atrodo skani, kaip gersiu, kaip naudosiu, bet link pusės einant ar link galo pokelio nebepatinka. Išlepimas čia ar kas? biggrin.gif

O kur perki arbatas? Gal nekokybiskos
Buvom neseniai kiniskoj ceremonijoj arbatos gerimo, tai arbata jie niekada nelaiko uzpyle, perpila vandeni per arbatzoles ir geria iskart, ir tikrai skonis visai kitoks, daug skanesnis. O per ilgai laikant arba labai nekokybiska buna karti.
Bet lietuviskas tai uzpylus rekomenduoja ilgiau laikyt, jos gana lengvos.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 16:30)
Kur tu amziais randi tuos bandymus ipirsti? doh.gif  Ne nebandau, as issakau savo mintis, jus galit issakyti savo, kazkaip sava teise nepasinadojat, o tik priekaistaujat.
Jei jus manot , kad visu poziuriai teisingi vienodai, tai vadinais ir mano teisingas ar ne, tai kokie priekaistai man tada?  biggrin.gif
ir taip man, mano nuomone teisinga, jei manyciau kitaip, ieskociau tos teisingos nuomones, o ne teigciau kazka. Bet as neneigiu, kad kiti gali tureti kitokias nuomones.
Galu gale ar jums draudziu tarpusavyje bendrauti apie moteriskuma, moteris?
taigi nustokit skustis ir veikit, ka norit veikti gyvenime  mirksiukas.gif

Butu idomu isgirsti nors karta kas jums yra moteriksumas, ka reiskia buti moterim, dazniausiai tik girdziu neigimus, kad is vis mes su vyriais skiriames ir tiek...

Ka su tavim diskutuoti, jeigu tu manai, kad nuomone gali buti teisinga arba ne? Vargeli tu musu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 15:30)
Gera kava aisku turi kvapa gan stiproka, bet nei alaus, nei jos toli grazu nepalyginsi su cigareciu dvoku, kuris sklinda toli ir slyksciai. Pvz vasara pro balkona nu niekaip ant kaimynu nepapyksi, kad kava geria biggrin.gif

Bet tai kai nuo moters alum dvokia tai irrgi nekazka. Netaikau cia nei vienai, bet isgerusios alaus jus saves neuzsiuodziate. Fui fui.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 16:36)
Bet tai kai nuo moters alum dvokia tai irrgi nekazka. Netaikau cia nei vienai, bet isgerusios alaus jus saves neuzsiuodziate. Fui fui.

Bet koks alkoholis blaivam is kito isgerusio zmogaus dvokia.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 15:35)
O kur perki arbatas? Gal nekokybiskos
Buvom neseniai kiniskoj ceremonijoj arbatos gerimo, tai arbata jie niekada nelaiko uzpyle, perpila vandeni per arbatzoles ir geria iskart, ir tikrai skonis visai kitoks, daug skanesnis. O per ilgai laikant arba labai nekokybiska buna karti.
Bet lietuviskas tai uzpylus rekomenduoja ilgiau laikyt, jos gana lengvos.
Papildyta:

Ka su tavim diskutuoti, jeigu tu manai, kad nuomone gali buti teisinga arba ne? Vargeli tu musu.... doh.gif

aš irgi neužpylinėju ir nelaikau arbatinuke. Į puoduką, užpilu ir vartojimui. Kei perku, tai kur nors po ranka, Maximoje pvz. Presto.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 13, 15:33)
Būti moterimi reiškia būti motetiškos lyties ŽMOGUMI. Viskas. Moteriška moteris nesuka galvos dėl savo ar kitų moteriškumo. Ji tiesiog laimingai sau gyvena, jai nereikia mokytis moteriškumo.

As gi neklausiau, ar reikia ko mokytis ir kas del ko galva suka, as klausiau, ka reiskia buti moterimi ir kas yra moteriskumas. Jei tau asmeniskai nera skirtumo tarp vyro ir moters taip ir sakyk mirksiukas.gif tai ka tada prisnekesi apie moteriskuma, moteris ?mano zinute buvo atsakymas Is_sviesos, apie jos nora pakalabeti apie moteris, tai kam jas tada iskirti galima sneketi bendrai apie zmones ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 15:39)
As gi neklausiau, ar reikia ko mokytis ir kas del ko galva suka, as klausiau, ka reiskia buti moterimi ir kas yra moteriskumas. Jei tau asmeniskai nera skirtumo tarp vyro ir moters taip ir sakyk  mirksiukas.gif tai ka tada prisnekesi apie moteriskuma, moteris ?mano zinute buvo atsakymas Is_sviesos, apie jos nora pakalabeti apie moteris, tai kam jas tada iskirti galima sneketi bendrai apie zmones ar ne?

Tu turi papus. Makštį ir kt. Tu moteris.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 15:35)

Tai as tau ir nesiulau su manim diskutuoti, diskutuok su Is sviesos ji apie moteris norejo pasneketi mirksiukas.gif Tik as jau siandien anksciau tau rasiau, tu diskutuoti nei nemoki, neissakai argumentu, ir as cia ne prie ko nesidangstyk manim, blogi batai geram sokejui netrukdo, kaip ri pasnekovas zmogui niekad netrukdys issakyti savo poziuri..

O tu tai tiesos monopolis ? zinai kas gali buti teisinga ir kas ne, tavo nuomone tau nera teisnga?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 13, 15:40)
Tu turi papus. Makštį ir kt. Tu moteris.

o tu neturi? biggrin.gif
Vienu zodziu anot taves, vyrai ir moterys skiriasi tik lytiniais organasi? (ir kuno sandara, tikriausiai?)
Tai jei Idomucia turi papus, bet neturi manksties, kas jis? ir jei prisoperuos, jau pataps moterim?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 lapkričio 2019 - 15:42
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 16:39)
aš irgi neužpylinėju ir nelaikau arbatinuke. Į puoduką, užpilu ir vartojimui. Kei perku, tai kur nors po ranka, Maximoje pvz. Presto.

Tai kinieciai net ir vartojimui nelaiko, perpila per sieteli su arbatzolem ir viskas, geria is puodelio be plaukiojanciu arbatu.
Bandyk is kokios spec perduotuves pirkt. Is maxes jau seniai neperku. O lietuviski zolynai is vaistines skaniausi, ir neprivyniota i kalna plastiko smile.gif
Skonis ir kvapas yra,Vilniuj Delona sveriamas parduoda visokias.
Atsakyti