QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 16:29)
kai vaikas buvau, regis viena ar dvi arbatos rūšys buvo ir tiko bei patiko, o dabar atrodo tiek visko yra, bet niekas netinka

man labai pabosta ji, bet kokia žolelinė, nesvarbu ar pirktinė ar daržo žolių, būna nedageriu net likučio arčiau dugno, nes net sutampo kartais. Nebedraugė arbata man kažkaip. Iš karto nusiperku pvz. pakuotę, atrodo skani, kaip gersiu, kaip naudosiu, bet link pusės einant ar link galo pokelio nebepatinka. Išlepimas čia ar kas?
O kur perki arbatas? Gal nekokybiskos
Buvom neseniai kiniskoj ceremonijoj arbatos gerimo, tai arbata jie niekada nelaiko uzpyle, perpila vandeni per arbatzoles ir geria iskart, ir tikrai skonis visai kitoks, daug skanesnis. O per ilgai laikant arba labai nekokybiska buna karti.
Bet lietuviskas tai uzpylus rekomenduoja ilgiau laikyt, jos gana lengvos.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 16:30)
Kur tu amziais randi tuos bandymus ipirsti?

Ne nebandau, as issakau savo mintis, jus galit issakyti savo, kazkaip sava teise nepasinadojat, o tik priekaistaujat.
Jei jus manot , kad visu poziuriai teisingi vienodai, tai vadinais ir mano teisingas ar ne, tai kokie priekaistai man tada?
ir taip man,
mano nuomone teisinga, jei manyciau kitaip, ieskociau tos teisingos nuomones, o ne teigciau kazka. Bet as neneigiu, kad kiti gali tureti kitokias nuomones.
Galu gale ar jums draudziu tarpusavyje bendrauti apie moteriskuma, moteris?
taigi nustokit skustis ir veikit, ka norit veikti gyvenime
Butu idomu isgirsti nors karta kas jums yra moteriksumas, ka reiskia buti moterim, dazniausiai tik girdziu neigimus, kad is vis mes su vyriais skiriames ir tiek...
Ka su tavim diskutuoti, jeigu tu manai, kad nuomone gali buti teisinga arba ne? Vargeli tu musu....