Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 14:50)

Tai,kad nelabai irgi nori, jei tik prasideda tema apie moteris, moteriskuma, tai tik saipotes  biggrin.gif

Nes tu savo moteriskumo samprata bandai ipirst kaip vienintele teisinga.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 13, 15:10)
Tuo metu norėjo tik išgyventi.

O tai kam ta fraze, jiem ji to nenorejo leisti? tai cia veliau kazko nenorejo leisti? Gal but ir esme yra ne kaip susitvakrai su paciu uzpuolimu, bet kaip tvarkaisi po to?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 16:03)
Eik ir ieskokis kur rasei, senmerge biggrin.gif .
Kavos ji mat negeria...Kavos tik ligoniai negeria.

Na pripazink, kad jau tikrai nesamone parasei? Koks rysys tarp ligoniu ir kavos? Tik ipratimo reikalas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 15:21)
O tai kam ta fraze, jiem ji to nenorejo leisti? tai cia veliau kazko nenorejo leisti? Gal but ir esme yra ne kaip susitvakrai su paciu uzpuolimu, bet kaip tvarkaisi po to?

Po to.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 15:18)
Alus ir kava nesmirda juk. Man pvz nepakenciamai dvokia kepinamu svogunu, sonines kvapas. O kai verda visokias ten karkas, mesgabalius, tai visai viaukt. Tie tirtantys lasiniu gabaliukai, kas gali juos valgyti biggrin.gif

nu man pvz. kava turi tam tikro cigarečių dūmų "priekvapio". Aišku, jei kas šalia rūko, tai jau ne kas, bet jei iš tolo tas kvapas sklinda, tai panašiai kaip kavos biggrin.gif alus juk irgi specifinis, toks myžaliukas raugaliukas juk irgi. Bet vartojame juos, nes įpratome, krūti tipo esame. Todėl ir sakau, kad visi tie kvapai ar skoniai yra įpratimo reikalas ir nėra ko stebėtis
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 15:12)
tikriausiai.
Kad Listeja, manau, viena normaliausiai rašanciu.

Tu sekei zinutes i ka ji atsakinejo ir i ka as atsakiau?
Idomu, ka ji uzvardijo tamsa, ir kur siule tuos sviesos ieskoti ir kodel? smile.gif
Tik pasiuliau pradeti nuo saves tai daryti, blogas pasiulymas? biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu pakęsti cigarečių kvapo. Man rūkantis žmogus yra šiukšliadėžė, dvokas fui.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 15:19)
ir aš. bigsmile.gif

šiaip dievinu kavą, dievinu jos kvapą ir skoni (bet geriu decaf daugiausiai. mano spaudismas lb žemas, pulsas lb retas, tai dažnai geriant kavą tik užkala širdi ir jauciuos baisiau nei alko išgerusi.) galva svaigsta tiap, kad oi oi... biggrin.gif
taigi, man nereikia kad kava man per širdi užtvatytu, energijos turiu ir taip (mesos atsisakius), taigi man decaf - pats tas, bet užtat aromatas kavos - dieviškaaas. wub.gif

Gal kas turit savo favourites, idomesnes?  Ar pacios žoleliu mixus pasidarot?
ką siūlot  ax.gif

Bet matai, saukei kad veganizmas visas ligas isgydo. O pasirodo pas tave problem9s su sirdim ir kraujotaka...

Megstu juoda arbata tiesiog su citrina juoda su bergamote ir zalia su jazminais. Bet tas naturalias, o ne kvapikliais kvepintas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 16:19)

paskui vel sugrižtu.  wub.gif
kavos narkomane.  biggrin.gif

šiaip arbatu niekad nemegau, gerdama kavą. ir tik dabar arbatu skoni bandau atrasti.
ką siūlot  ax.gif

Berods rasei, kad metei kava ir cikorija geri? As nusibezdzioniavau ir nusipirkau, jau kokia slykstyne, negaliu apsakyt.
Arbatas labai megstu, perku ragauju, ypac saltuoju metu gerai eina ax.gif dabar labai skania geriu, mixas toks (cinamon, apelsinu, kardamonas, pankoliai, pipirai, avietes, imbieras ir tt), lietuvisku zoleliu labai skanu, kmynu labai skanu (bet vyram nerekomenduoja jos ( lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 15:19)
šiaip arbatu niekad nemegau, gerdama kavą. ir tik dabar arbatu skoni bandau atrasti.
ką siūlot  ax.gif

kai vaikas buvau, regis viena ar dvi arbatos rūšys buvo ir tiko bei patiko, o dabar atrodo tiek visko yra, bet niekas netinka unsure.gif man labai pabosta ji, bet kokia žolelinė, nesvarbu ar pirktinė ar daržo žolių, būna nedageriu net likučio arčiau dugno, nes net sutampo kartais. Nebedraugė arbata man kažkaip. Iš karto nusiperku pvz. pakuotę, atrodo skani, kaip gersiu, kaip naudosiu, bet link pusės einant ar link galo pokelio nebepatinka. Išlepimas čia ar kas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 15:20)
Nes tu savo moteriskumo samprata bandai ipirst kaip vienintele teisinga.

Kur tu amziais randi tuos bandymus ipirsti? doh.gif Ne nebandau, as issakau savo mintis, jus galit issakyti savo, kazkaip sava teise nepasinadojat, o tik priekaistaujat.
Jei jus manot , kad visu poziuriai teisingi vienodai, tai vadinais ir mano teisingas ar ne, tai kokie priekaistai man tada? biggrin.gif
ir taip man, mano nuomone teisinga, jei manyciau kitaip, ieskociau tos teisingos nuomones, o ne teigciau kazka. Bet as neneigiu, kad kiti gali tureti kitokias nuomones.
Galu gale ar jums draudziu tarpusavyje bendrauti apie moteriskuma, moteris?
taigi nustokit skustis ir veikit, ka norit veikti gyvenime mirksiukas.gif

Butu idomu isgirsti nors karta kas jums yra moteriksumas, ka reiskia buti moterim, dazniausiai tik girdziu neigimus, kad is vis mes su vyriais skiriames ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 16:23)
nu man pvz. kava turi tam tikro cigarečių dūmų "priekvapio". Aišku, jei kas šalia rūko, tai jau ne kas, bet jei iš tolo tas kvapas sklinda, tai panašiai kaip kavos biggrin.gif alus juk irgi specifinis, toks myžaliukas raugaliukas juk irgi. Bet vartojame juos, nes įpratome, krūti tipo esame. Todėl ir sakau, kad visi tie kvapai ar skoniai yra įpratimo reikalas ir nėra ko stebėtis

Gera kava aisku turi kvapa gan stiproka, bet nei alaus, nei jos toli grazu nepalyginsi su cigareciu dvoku, kuris sklinda toli ir slyksciai. Pvz vasara pro balkona nu niekaip ant kaimynu nepapyksi, kad kava geria biggrin.gif
Atsakyti