QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 14:27)
Megstu juoda arbata
man juoda arbata trenkia daugiau i galvą kartais negu kava. na, toki jau strange organism turiu.
Neturiu problemu su kraujotaka.

lb retas pulsas, ir visi skydliaukes gydytoja yra stebejusis: kaip tu nenualpsti.
taip pat ir klausimas iskart: ar tu profesionali sportininke?
sportuoju nuo 15m, sakau, bet megejiškai.

syki pulsas buvo isvis 37:) o šiaip daznai ir 45.
kaip pas daugeli maratoninku.
isiveskit google "lowest heart rate" ir ten rasit 84meciu maratoninku.
leciau sirdis plaka, leciau susidevi:)
šiaip, džiaugiuosi savo retu pulsu, žemu spaudimu (nejauciu jokiu simptomu), tik esu skaiciusi, jog kartais i senatve pasitaiko problemu su ta "padidejusia sirdimi", būtent svaiguliai ir tt.
Džiaugiuos, kad širdžiai nereikia tiek daug dirbti ir kalatotis, kad apsuktu kraujo ratą ir pamaitintu smegenis deguonimi.
dar gi visos zinot, kad lengviau aukštą spaudimą numušt, nei žemą pakelti.
tas tiesa.
bet mamos spaudimas 90 ant 60, mano dar žemesnis būna, taigi.
bet ne man vienai taip. turiu porą drauigu, kurioms panašiai.
Papasakosiu bajeri su kraujo davimu.
Dussyk neprieme mano kraujo, nes per mažas spaudimas.
Veiksmass prieš kraujo davimą: susibariau su vaikais, atmenu, paskui pilnu tempu su sese perejom per miestą iki NKC kraujocentro sparciu žingsniu. gydytoja: panelytes, sportuokit, ant sofkes nesedekit. daugiau vandens gerkit. mano sesei dar liepe šokliukuku koridoriuj padayrt, kad spaudimas pakiltu.
kitas atvejis: pasportavau,paskui ant dvirkos miestą perskridau, atvarau i NKC, matuoja spaudimą, žeeeemas. sako, ar Tv žiūrejai db? judek labiau.
ir vel - vandeni geri?

blyn, kai miegu, turbūt išvis man 34-37, itariu, nes jei po judesio/veiksmo - pulsas 50 būna, o spaudimas net 90 (viršut) neneša?

žinoma, būna ir 100 spaudimas (viršutinis), ir pulsas būna, kad ir 60- 67. bet cia maximumas.