Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 14:27)

Megstu juoda arbata

man juoda arbata trenkia daugiau i galvą kartais negu kava. na, toki jau strange organism turiu.

Neturiu problemu su kraujotaka. rolleyes.gif
lb retas pulsas, ir visi skydliaukes gydytoja yra stebejusis: kaip tu nenualpsti.
taip pat ir klausimas iskart: ar tu profesionali sportininke?
sportuoju nuo 15m, sakau, bet megejiškai. brunette.gif

syki pulsas buvo isvis 37:) o šiaip daznai ir 45.
kaip pas daugeli maratoninku.
isiveskit google "lowest heart rate" ir ten rasit 84meciu maratoninku.
leciau sirdis plaka, leciau susidevi:)

šiaip, džiaugiuosi savo retu pulsu, žemu spaudimu (nejauciu jokiu simptomu), tik esu skaiciusi, jog kartais i senatve pasitaiko problemu su ta "padidejusia sirdimi", būtent svaiguliai ir tt.
Džiaugiuos, kad širdžiai nereikia tiek daug dirbti ir kalatotis, kad apsuktu kraujo ratą ir pamaitintu smegenis deguonimi.

dar gi visos zinot, kad lengviau aukštą spaudimą numušt, nei žemą pakelti.
tas tiesa.
bet mamos spaudimas 90 ant 60, mano dar žemesnis būna, taigi.
bet ne man vienai taip. turiu porą drauigu, kurioms panašiai.

Papasakosiu bajeri su kraujo davimu.
Dussyk neprieme mano kraujo, nes per mažas spaudimas.
Veiksmass prieš kraujo davimą: susibariau su vaikais, atmenu, paskui pilnu tempu su sese perejom per miestą iki NKC kraujocentro sparciu žingsniu. gydytoja: panelytes, sportuokit, ant sofkes nesedekit. daugiau vandens gerkit. mano sesei dar liepe šokliukuku koridoriuj padayrt, kad spaudimas pakiltu.

kitas atvejis: pasportavau,paskui ant dvirkos miestą perskridau, atvarau i NKC, matuoja spaudimą, žeeeemas. sako, ar Tv žiūrejai db? judek labiau.
ir vel - vandeni geri?
rolleyes.gif
blyn, kai miegu, turbūt išvis man 34-37, itariu, nes jei po judesio/veiksmo - pulsas 50 būna, o spaudimas net 90 (viršut) neneša? smile.gif

žinoma, būna ir 100 spaudimas (viršutinis), ir pulsas būna, kad ir 60- 67. bet cia maximumas.
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 lapkričio 2019 - 20:42
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 20:40)
man juoda arbata trenkia daugiau i galvą kartais negu kava. na, toki jau strange organism turiu.

lb retas pulsas, ir visi skydliaukes gydytoja yra stebejusis: kaip tu nenualpsti.

syki pulsas buvo isvis 37:)  o šiaip daznai ir 45.

šiaip, džiaugiuosi savo retu pulsu, žemu spaudimu (nejauciu jokiu simptomu), tik esu skaiciusi, jog kartais i senatve pasitaiko problemu su ta "padidejusia sirdimi", būtent svaiguliai ir tt.
Džiaugiuos, kad širdžiai nereikia tiek daug dirbti ir kalatotis, kad apsuktu kraujo ratą ir pamaitintu smegenis deguonimi.

dar gi visos zinot, kad lengviau aukštą spaudimą numušt, nei žemą pakelti.
tas tiesa.
bet mamos spaudimas 90 ant 60, mano dar žemesnis būna, taigi.
bet ne man vienai taip. turiu porą drauigu, kurioms panašiai.

Papasakosiu bajeri su kraujo davimu.
Dussyk neprieme mano kraujo, nes per mažas spaudimas.
Veiksmass prieš kraujo davimą: susibariau su vaikais, atmenu, paskui pilnu tempu su sese perejom per miestą iki NKC kraujocentro sparciu žingsniu. gydytoja: panelytes, sportuokit, ant sofkes nesedekit. daugiau vandens gerkit. mano sesei dar liepe šokliukuku koridoriuj padayrt, kad spaudimas pakiltu.

kitas atvejis: pasportavau,paskui ant dvirkos miestą perskridau, atvarau i NKC, matuoja spaudimą, žeeeemas. sako, ar Tv žiūrejai db? judek labiau.
ir vel - vandeni geri?
rolleyes.gif
blyn, kai miegu, turbūt išvis man 34-37, itariu, nes jei po judesio/veiksmo - pulsas 50 būna, o spaudimas net 90 (viršut) neneša? smile.gif

žinoma,  būna ir 100 spaudimas (viršutinis), ir pulsas būna, kad ir 60- 67. bet cia maximumas.
rolleyes.gif

Pas tave hipotonija ir bradikardia. Tu sergi. Kreipkis i medikus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 20:20)
As tave atsimenu is vienos diskusijos kai rasei kad tavo podruzkes , kurias vakaruose operavo, muses buvo aplipusios ar tai palatoj ar tai operacinei. Briedu briedas totalus. Taip nebuna, tokie dalykai buvo nebet per kara Vietname ar Sirijoj.
Tai gerai kad atvirksciai, Tailando ir Irano chirurgai uzdirba
Negi tau gaila? Ar vis tik neturi tokiu pinigu, jad igyvendint savo svajone? Nors tai nera net tavo svajone, tu kazkur pasiklydes ir tiek.

Veiksmas vyko AUSTRIJOJE, Vienoje... O ne Sirijoje. Na neaplipusios bet skraide muses, o is tos vietos ejo dveselienos kvapas... Operacijos metu kazkiek audiniu neprigyja ir reikia salinti po to... Ten buna reikalu, nereikia ne Sirijos. Netiki, net rusu podruzkes netikejo, kad tokie dalykai vyksta civilizuotame kraste. Jos paklause, ar kartais ne pas daktara Frankensteina operavosi...

Del svajones, tai viskuo nusivyliau... Na pute... kas teen ja matys... a daznai rodot jas gatvese ar bendraujant... Kiek skausmo proceduru... Gvenimas neilgas
AR tame esme? O jei tame tai ka paskui reikes demonstruot, kad kazka irodyt? Pasigailetina...

Gariau tuos pinigus pridet prie sodybos sutvarkymo, ten dar reikia investuot, kiek kokios 4 putes kainuoja (skamba kaip valiuta!)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 14:28)
Berods rasei, kad metei kava ir cikorija geri? As nusibezdzioniavau...

Arbatas labai megstu,mixas toks (cinamon, apelsinu, kardamonas, pankoliai, pipirai, avietes, imbieras ir tt),

aciu del arbatu.

man cikorija irgi šlykšti buvo.
nesneiai kuri laiką geriau. vos vos isipilu pacios cikorijos grūdeliu, augaliniu pienu užsibalinu - tada normaliau. bet dabar vel nebegeriu.

Vokietijoj fair trade eko tirpią kavą pirkau. nu koks baisus galvos skausmas po jos.
strange.
rolleyes.gif

grikiu kavą geriau, veliau pabodo.

šiaip geriu imbierą ir laimą, sumaišau kartu.
karštą vandeni megstu gerti. tiesiog vieną. wub.gif
jau kartais geriu šiaip karštas vanduo nei bet kokia arbata.
nuo žalios arbatos kažkodel galvą plešdavo, o jei ant tušcio skrandžio žalia - tai išvis pykindavo, tokia stipri.
žoleliu arbatos - dar dar.

nustebinai, kad tave taip veikia mesos kvapai. aš tave isivaizduoju tobulą mesedę, tokią mielą, moterišką, bet nuolat kepancią šašlykus. ( ir dar alko nevengiancią). ugniniais plaukais. wub.gif
bet žinoma, einancia "geresniu keliu". vienintele tada sureagavai apie mooncup. aciu tau. tai vat koks tas iškrypęs ivaizdis apie tave. biggrin.gif 4u.gif

Lutuke,
apie Lisitejos bendravimo būdą iš anksciau susidariau vaizdą. pastaruju diskusiju nesekiau. kartais pacios gi sakot (kai aš ar Kin klausiu): oi, neverta skaityt pastaruju 50psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 lapkričio 2019 - 20:54
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 13, 20:51)
Veiksmas vyko AUSTRIJOJE, Vienoje... O ne Sirijoje. Na neaplipusios bet skraide muses, o is tos vietos ejo dveselienos kvapas... Operacijos metu kazkiek audiniu neprigyja ir reikia salinti po to... Ten buna reikalu, nereikia ne Sirijos. Netiki, net rusu podruzkes netikejo, kad tokie dalykai vyksta civilizuotame kraste. Jos paklause, ar kartais ne pas daktara Frankensteina operavosi...

Del svajones, tai viskuo nusivyliau... Na pute... kas teen ja matys... a daznai rodot jas gatvese ar bendraujant... Kiek skausmo proceduru... Gvenimas neilgas
AR tame esme? O jei tame tai ka paskui reikes demonstruot, kad kazka irodyt? Pasigailetina...

Gariau tuos pinigus pridet prie sodybos sutvarkymo, ten dar reikia investuot, kiek kokios 4 putes kainuoja (skamba kaip valiuta!)

Ten apie Viena gal kazkokia gluse kaip ubunte parase ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 19:51)
Pas tave bradikardia.

tai daug metu per gyvenimą medikai tą žinojo.
jie užduoda klausimą: ar jauti blogus simptomus?
nes jei jausciau ką blogo - tuomet, žinoma, būtu blogai.
bet jei nieko - tai tokia bradikardija negydoma.
dar - jie žino, kad sportuoju.
jei sedint prie TV tureciau toki pat pulsą, kitas reikalas.

Iki, mergos, varau, i pasimatymą.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 20:51)
aciu del arbatu.
man cikorija irgi šlykšti buvo.
nesneiai kuri laiką geriau. vos vos isipilu pacios cikorijos grūdeliu, augaliniu pienu užsibalinu - tada normaliau. bet dabar vel nebegeriu.

Lutuke,
apie Lisitejos bendravimo būdą iš anksciau susidariau vaizdą. pastaruju diskusiju nesekiau. kartais pacios gi sakot (kai aš ar Kin klausiu): oi, neverta skaityt pastaruju 50psl.

Jei kas slykstu nereiktu vartoti, vadinasi organizmui to nereikia, manau.

As stengiuosi atsirinoti dazniausiai nuorasanciojo ir rasyti tik ats i zinute konkrecia, nu kartas jau buna pramusa serija vienodu zinuciu. Ir sventuju cia nera, manau visos vienodai mes cia "geros" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 20:57)

su kazkuo nauju?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 20:40)

syki pulsas buvo isvis 37:)  o šiaip daznai ir 45.

mano mamos spaudimas visą gyvenimą laikomas tuo tipo mažu, ir tai jai netrukdė būti labai aktyvia, daug dirbti kartu su vyrais ir pan. Taip kad būk rami mirksiukas.gif Tiesa, dar mano pirmoji pradinių klasių mokytoja skųsdavosi pamažintu spaudimu, o po šiai dienai gyva. Ji jau buvo nejauna kai mus mokė, tai dabar jai kokių apie 80 metų, jei ne daugiau
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 20:51)
Pas tave hipotonija ir bradikardia. Tu sergi. Kreipkis i medikus.

kreipsis, tada, kai tu atneši pažymą, kad pas psichiatrą buvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 20:57)
tai daug metu per gyvenimą medikai tą žinojo.
jie užduoda klausimą: ar jauti blogus simptomus?
nes jei jausciau ką blogo - tuomet, žinoma, būtu blogai.
bet jei nieko - tai tokia bradikardija negydoma.
dar - jie žino, kad sportuoju.
jei sedint prie TV tureciau toki pat pulsą, kitas reikalas.

Tu priestarauji pati sau - zemas kraujospudis, retai plaka sirdis - kavos negeri, nes bus blogai.
Jei tu sportuotum - pulsas virs 100 siektu ir tai normalu per treniruote.
Kraujispudis ir pulsas keliamas medikamentais. Kas to nenori - yra liaudiski lasai is rusijos/ BY - euleterokokas.

Tu daug pezi , nors medicinoj nk nenusimanai. Tas akivaizdu

Bandysi baladotis i naslio duris?
Atsakyti
Mano spaudimas l žemas, voliojasi ties plintusais biggrin.gif o pulsas didelis, nieko gal, kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 13, 21:07)
Mano spaudimas l žemas, voliojasi ties plintusais biggrin.gif

Kai sulauksi garbingo amziaus - bus padidintas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 21:05)
mano mamos spaudimas visą gyvenimą laikomas tuo tipo mažu, ir tai jai netrukdė būti labai aktyvia, daug dirbti kartu su vyrais ir pan.

Blt.., tai tavo motina tokia kaip ir tu kompleksuota ir pavydi del moteru....? Buvo baisi kaip ir tu ir pavydejo graziom bet kokio vyru demesio?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 13, 20:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72542571" data-time="1573662153"><div><p>Kinai irgi fermentuoja.
Lisiteja,o kur tu virziu pirkti?</p></div></blockquote><p>Aš prisirenku pati.Nes mano sodyba pušynuose.Jei būtų vasaros pabaiga,mielai ir tau  pririnkčiau ir atsiųsčiau.
</p><p>Vaistinėje jo taip pat turėtų būti.Tik jau neįsivaizduok,kad jo skonis toks ryškus,kaip pirktinių arbatų.Knygoje rašo,kad karo metu naudojo kaip arbatos pakaitalą,karščiuojant,kosint..O šiaip jis naudojamas nuo artrito,nemigos,nervinio jautrumo,inkstų akmenligės, šlapimo pūslės uždegimo,kepenų ligų.Dar rašo,kad turi silpną narkotinį veikimą, tik nerašo kokį.
</p><p>Vnž. vaistažolinės arbatos šiaip sau be reikalo pastoviai nevartojamos.Retkarčiais, nieko nenutiks.
</p>

Jau paguglinau, kaip atrodo, tikrai ju pilni pajuriai, ypac Latvijoj nac parke, kaip kilimai.
As anksciau metu labai pamegus buvau, litrais gerdavau, sakydavo, kad as tokia labai rami, kaip apsvaigus lotuliukas.gif
Atsakyti