QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 19:46)
Man tai tu atrodai nenormaliai, jei jau skelbies transformeriu. Tai tu arba vyras, arba moteris( nors ir su pimpalu). O tu pagal situacija kaip tau geriau iseina tuo metu. Pas tave moteriskumo is bendravimo 0. Tu nemastai ir nerasai kaip moteris ar transai.
ZInai, ka ir kaip jie raso? Is kur? Man bent teko bendrauti keliose valstybese ir realiai ir virtualiai.
Kodel as turiu buti auka? Dar tarp lietuviu, kuriems mieliausia nuodyti kitu gyvenimus. Juk gi saket, kad toks dalykas neegzistuoja, kazkam su galva negerai. Tai jau laikykites savo principu. Va turiu diedo dokumentus... papais ir pas gerencius alu diedus buna, na gal ne tokios formos ir dydio bet cia jau smulkmenos.
Ar jus zinot, kad daugybe zmoniu pasidarydavo operacijas o po to nesikeisdavo dokumentu. Prievarta juk ju negali pakeisti... Tai dbar vakaruose pirma privercia dokumentus keistis, o tik po to kazkokia spravkes ir gydyma skiria. Bet juk Lietuvoje atvirksciai... Na tai ir turit ko norit.
Rado matai svajoniu svajone... bobos titula... Kaip nors pragyvensim... puikiai be to.
As saziningai apie save pasakiau... ssu tikslu, kad neapkaltintumet apgavyste ir neiskotumet, kad "kazkas cia netaip". Puikiai veikia. Esu tikras vyras ir nieeko moterisko nera... Daznas vyras svajoja apie toki ivertinima... Kacialinasi, rodo visaip koks kietas o neuztenka ir neuztenka. O va toks/ia kaip as - vos ne i alfa patinus po visos info...
Koks gyvenimo tikslas? Prasme, kad padaryti gyveenima lengvesni, o ne sunkesni. Kas dien irodinet, kad esi moteris butu be galo kvailas ir betikslis enerrgijos svaistymas. Rezultate man kaip premija ko gero ibruktu grindu skudura i nagus.
Ko jus cia siekiat? SUsirasti mylinti vyra, jam teikti savo meile, atsidavima, buti silpnomis? Nei velnio. Norit but savarankiskomis ir nepriklausomomis... Jus kazkokie transformeriai, na tai as cia geriau prasisuku ir nereikia man diedu tam...