QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 13, 17:25)
Jus kalbekit ka norit, o transeksualai neatrodo normaliai.
Man oponuoti gali tik tos, kurios su transeksualais bendravo tik per televizoriaus ekraną
Man oponuoti gali tik tos, kurios su transeksualais bendravo tik per televizoriaus ekraną

Man irgi neatrodo normaliai, ir MB neatrodo normaliai. Buvo tu kurie atrode normaliai, bet laikui begant atsiskleide bruozai, kurie labai atgrasus. Na yra normaliu zmoniu ir tarp TS, bet jie paprastai maziau pastebimi, o nesidarko kur scenose, TV ar nedalyvauja politikoje.
Labai i tema... apie visokius gyvenimo tryptus, buvusius vergijose, kalejimuose, etc.
NORMALUS IS TEN NEISEINA, tai tiesiog neimanoma islaikyti balansa tokiomis nenormaliomis salygomis. Arba iseina pikti ant saves, ant visu, nusizudo ar tampa teroristais, arba nesveikai pazciuoze ant buvimo ambasadoriais, kazkokiu mazai kam reikalingu tiesu aiskinimu, kiti atbuke augina geles.
Nera tarp ju normaliu zmoniu.
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 15:54)
Taip, pataps, jei savo mechanizma pasikeis, Adomo obuoli issioperuos ir dokumentus i moterisku pasikeis. Mokslas dabar visagalis. O tu sena davatka.
Chromosomos... yra moteru su vyr. chromosomomis, o putes snukiai ir t.t. tai chirurgu technikos reikalas...
Bet KOKIA VISO TO PRASME? Ir kokia kaina verta moket?
Cia kazkas norejo isgyvent... Na psichiskai nesveika... Kokie mazasmegeniaii tarakonai tai nori isgyvent nes daugiau nieko nesuvokia, o zmogus normalus tai nenori BET KOKIO GYVENIMO.
Jei supranti, kad normalaus gyvenimo jau nebus.
Kad kazkas laikytu,, zmogumi, ar moterimi ar geru/a... Na ir kas is to? Ar i uzpakali ta galima susikist ar parduot.. ?
Tas neturi vertes, nei islikimas zmogumi, nei buvimas moterimi, ne aplami isgyvenimas. Tai neturi prasmes jei trrobota nuo tikslo, rezultatu ir sumoketos kainos