Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 17, 12:59)
<p>Savo kailiu esu patyrusi tą galvos sukiojimo baisumą.Bet man masažus darė žmogus baigęs med.institutą, ir turintis licenziją verstis masažais.Pakako trijų procedūrų,kad pamirščiau kelią į jo kabinetą, ir visam gyvenimui įgyčiau baimę, taip taip baimę masažui.
</p><p>Aš bijau, ir kai visai suvynioja, kreipiuosi pas savo masažistę.O kai buvo rimtai susukę, atradau masažistą Vln.Dabar žinau,kad procedūra neturi kelti baimės,didelio skausmo, ir likti mėlynių ant kūno.
</p>

Tu bailė?
As laužymų turėjau ne vieną ir ne du pas specialistą. Kartais net kvapa uzspausdavo, galvodavau kad tuoj tuoj uzdusiu biggrin.gif Kai nenori likti invalidu - jokie galvos sukiojimai nebaisus
Atsakyti

Tu bailė?
As laužymų turėjau ne vieną ir ne du pas specialistą. Kartais net kvapa uzspausdavo, galvodavau kad tuoj tuoj uzdusiu biggrin.gifKai nenori likti invalidu - jokie galvos sukiojimai nebaisus

Pas mane itin didelis savisaugos instinktas,ir labai nemėgstu svetimo žmogaus įsiveržimo į mano asmeninę zoną.Galima mane vadinti baile, labai nesupyksiu.Kiti drąsesniais galės jaustis.

Bet ir nuo nemokšiškai atlikto masažo galima atsisėsti į ratelius.


Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 17, 13:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72545803" data-time="1573987098"><div><p>Tu bailė?
As laužymų turėjau ne vieną ir ne du pas specialistą. Kartais net kvapa uzspausdavo, galvodavau kad tuoj tuoj uzdusiu vartotojo įkelta nuotraukaKai nenori likti invalidu - jokie galvos sukiojimai nebaisus</p></div></blockquote><p>Pas mane itin didelis savisaugos instinktas,ir labai nemėgstu svetimo žmogaus įsiveržimo į mano asmeninę zoną.Galima mane vadinti baile, labai nesupyksiu.Kiti drąsesniais galės jaustis.
</p><p>Bet ir nuo nemokšiškai atlikto masažo galima atsisėsti į ratelius.
</p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjbw8_Ih_HlAhXPfZoKHaOjAHQQFjADegQIABAB&url=https%3A%2F%2Fwww.delfi.lt%2Fnews%2Fringas%2Flit%2Famedalinskas-ar-suveiks-tautos-savisaugos-instinktas.d%3Fid%3D40487953&usg=AOvVaw2sr8kiYGYmzy1Cwm711Ps0'><span></span></a>

Bijai vilko- neik į mišką. Ir einant lygioje vietoje galima galva nusisukti
Atsakyti

Bijai vilko- neik į mišką.

Pasenęs, nebeaktualus posakis.Dabar sako bijai erkės-neik į mišką.

Man prie dūšios arčiau posakis ,kad atsargų ir dievas saugo.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 17, 14:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72545818" data-time="1573987860"><div><p>Bijai vilko- neik į mišką.
</p></div></blockquote><p>Pasenęs, nebeaktualus posakis.Dabar sako bijai erkės-neik į mišką.
</p><p>Man prie dūšios arčiau posakis ,kad atsargų ir dievas saugo.
</p>

Jei pasenusi, tai tada: bijai pamatyti mikasių - nebendrauk per webcam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 lapkričio 2019 - 13:06

Nu bet jei esi toks durnas, kad eini pas belen ką, tai pats ir kaltas lieki.

Gal kai zmogui lb skauda, gydytojai nepadeda, gana lengva tokiais susigundyti.

Atsakyti

Jei pasenusi, tai tada: bijai pamatyti mikasių - nebendrauk per webcam

Kvaila tokių metų mikasiaus bijoti.

Atsakyti

Tailande daug daro tempimo/ lauzymo masazu. Buvom, nes mano vyras tiek apie juos prisiskaites ir susizavejes buvo
As valanda pasiemiau, vyras dvi. Nepatiko nei jam nei man.
To gyduolio video paziurejus nieko panasaus - kaip arklys elgiasi.

As isivaizduoju. Man su amziumi dideja suvokimas, kad yra lb daug zmoniu, kurie savo darba daro sudinai, neturedami suvokimo, ziniu ir jie dejo skersa ant klientu. Todel i lauzymu masazus tailande neiciau. Eiciau nebent dideliam reikalui esant, per rekomendacijas.

As zinau ka reiskia skausmas, kai stubure nervas uzspaustas, tai aciu. Pasukiotu man taip galva barzdotas masazuotojas, as sokciau nuo to stalo neatsigrezdama. 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 17, 14:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72545832" data-time="1573988754"><div><p>Jei pasenusi, tai tada: bijai pamatyti mikasių - nebendrauk per webcam
</p></div></blockquote><p>Kvaila tokių metų mikasiaus bijoti.
</p>

I vė negerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 17, 14:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72545801" data-time="1573987019"><div><p>Tailande daug daro tempimo/ lauzymo masazu. Buvom, nes mano vyras tiek apie juos prisiskaites ir susizavejes buvo
As valanda pasiemiau, vyras dvi. Nepatiko nei jam nei man.
To gyduolio video paziurejus nieko panasaus - kaip arklys elgiasi.</p></div></blockquote><p>As isivaizduoju. Man su amziumi dideja suvokimas, kad yra lb daug zmoniu, kurie savo darba daro sudinai, neturedami suvokimo, ziniu ir jie dejo skersa ant klientu. Todel i lauzymu masazus tailande neiciau. Eiciau nebent dideliam reikalui esant, per rekomendacijas.
</p><p> As zinau ka reiskia skausmas, kai stubure nervas uzspaustas, tai aciu. Pasukiotu man taip galva barzdotas masazuotojas, as sokciau nuo to stalo neatsigrezdama. </p>

O mano manualistas buvo vyras, tai jabyyyyytute ką jis ten isdarinedavo su mano kuno dalimis...negaliu pasakyti 'kūnu', nes butent dalis laužė. Bet cia buvo ligonineje, po to kai daug maz ant koju pastatė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 lapkričio 2019 - 13:32
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 15, 23:29)
As gyvenu taip kaip tikiu pagal savo vertybes ir pasauleziura visa gyvenima  mirksiukas.gif
kam tu trauki tas senas temas? blink.gif  vyras gere trumpai gana palyginus su pertraukom gal virs metu kazkiek buvo ir viskas, su visu periodu kiek as nedirbau, uz pinigus, bet auginau darzus, be to as visada turejau siek tiek pajamu is namu  ir ne del to jam stresai buvo, nespresk pagal save, savo vyra ir nepritempinek, kur truksta.  mirksiukas.gif is vis nesigilink i tai kas buvo taip senai, kad nematau jau nei reikalo aptarineti.

Aha, nenori senu savo pasakojimu, nes jie visiskai priestarauja tam ka dabar rasai. Tu rasei, kad kol auginai vaikus namuose, tuo laikotarpiu buvo blogiausi santykiai su vyru. O cia jau visi zino, kad auginai 10 m. Bet ir po to vyras i seima matyt jau negrizo. Nemiegat kartu, skalbiasi atskirai ir pati rasei, kad darba pasirinko toli nuo namu, kad maziau butu namuose su tavim. Juk pati ta rasai.
Atsakyti

Papildyta:
O mano manualistas buvo vyras, tai jabyyyyytute ką jis ten isdarinedavo su mano kuno dalimis...negaliu pasakyti 'kūnu', nes butent dalis laužė. Bet cia buvo ligonineje, po to kai daug maz ant koju pastatė

Pati rašai,kad ligoninėje dirba.Vadinasi savo srities specas.O va ką šitas gyduoklis baigęs, tai ir nesupratau.Nors įdėmiai net neiškojau.

Palik Lututę ramybėje, va kaip spakaina kai jos čia nėra.

Atsakyti
Tfu įfu nereikia man jokių laužymų.va masažus mėgstu
Atsakyti