Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 17, 14:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72545848" data-time="1573990277"><div><p>Papildyta:
O mano manualistas buvo vyras, tai jabyyyyytute ką jis ten isdarinedavo su mano kuno dalimis...negaliu pasakyti 'kūnu', nes butent dalis laužė. Bet cia buvo ligonineje, po to kai daug maz ant koju pastatė
</p></div></blockquote><p>Pati rašai,kad ligoninėje dirba.Vadinasi savo srities specas.O va ką šitas gyduoklis baigęs, tai ir nesupratau.Nors įdėmiai net neiškojau.
</p><p>Palik Lututę ramybėje, va kaip spakaina kai jos čia nėra.
</p>

Ne kas daro turejau omenyje, o kad jus bendrai kalbejot apie manualines terapijos baime
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 17, 15:03)
Tfu įfu nereikia man jokių laužymų.va masažus mėgstu

Ir vel ji sau viska prisitaiko.

Nu ar tu turejai kada problemu su stuburu, kad galetum kalbeti apie manualiką?
Atsakyti

I vė negerai biggrin.gif
Papildyta:
O mano manualistas buvo vyras, tai jabyyyyytute ką jis ten isdarinedavo su mano kuno dalimis...negaliu pasakyti 'kūnu', nes butent dalis laužė. Bet cia buvo ligonineje, po to kai daug maz ant koju pastatė

O jei ne paslaptis, kas tau buvo?

As turejus daug masazu-tempimu pas profesionalus. Ir stubura traskino ir pan, bet ju judesiai labai nuo sito sarlatano skiriasi. 

Atsakyti

Tfu įfu nereikia man jokių laužymų.va masažus mėgstu

Lauzymu ne. O tempimo pratimus darai? As kiekviena ryta darau joga+tempimo pratimus profesionalu ismokytus (dalis tai siaip tos pacios jogos pozos). MB irgi daro. Tai dekoja man, kad jam sita iproti ispyriau gyveniman. Labai gerai jauciasi po to. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 17, 14:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72545874" data-time="1573992217"><div><p>Tfu įfu nereikia man jokių laužymų.va masažus mėgstu</p></div></blockquote><p>Lauzymu ne. O tempimo pratimus darai? As kiekviena ryta darau joga+tempimo pratimus profesionalu ismokytus (dalis tai siaip tos pacios jogos pozos). MB irgi daro. Tai dekoja man, kad jam sita iproti ispyriau gyveniman. Labai gerai jauciasi po to. smile.gif </p>

Ne, treniruotėse darau, gana.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 17, 15:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72545848" data-time="1573990277"><div><p>I vė negerai vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
O mano manualistas buvo vyras, tai jabyyyyytute ką jis ten isdarinedavo su mano kuno dalimis...negaliu pasakyti 'kūnu', nes butent dalis laužė. Bet cia buvo ligonineje, po to kai daug maz ant koju pastatė</p></div></blockquote><p>O jei ne paslaptis, kas tau buvo?</p><p>As turejus daug masazu-tempimu pas profesionalus. Ir stubura traskino ir pan, bet ju judesiai labai nuo sito sarlatano skiriasi. </p>

Stuburas...nuo per didelio sporto krūvio, kaip nekeista. Buvau jauna ir kvaila, labai sporty, o gavosi šūdas, paskui trenere atsiprašinejo ilgai. Kas man is jos tu atsiprasinejomu, jei vos invalide netapau ir po siai dienai turiu buti labai atsargi ka darau. Gerai kad dar sanatorijos du kartus i metus budavo uz dyka. Atvaziavau i Anglija - tenka paciai uz viska moketi. Jie tokiu kaip sanatoriju isvis neturi debilai.
Man tempimai patikdavo biggrin.gif tu turedavai tikrus tempimus irgi, kai su dirzais pririša prie spec. lovos ir galva zemyn turi kaboti ilgai ir nuobodziai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 lapkričio 2019 - 15:06

Stuburas...nuo per didelio sporto krūvio, kaip nekeista. Buvau jauna ir kvaila, labai sporty, o gavosi šūdas, paskui trenere atsiprašinejo ilgai. Kas man is jos tu atsiprasinejomu, jei vos invalide netapau ir po siai dienai turiu buti labai atsargi ka darau. Gerai kad dar sanatorijos du kartus i metus budavo uz dyka. Atvaziavau i Anglija - tenka paciai uz viska moketi. Jie tokiu kaip sanatoriju isvis neturi debilai.
Man tempimai patikdavo biggrin.giftu turedavai tikrus tempimus irgi, kai su dirzais pririša prie spec. lovos ir galva zemyn turi kaboti ilgai ir nuobodziai? biggrin.gif

Tokiu tempimo pratimu man nedare. Gal ne madoj toje salyje, kur mane gyde.

O tai dabar kasdien kazka darai? Kaip suprantu tos traumos neisgaravo niekur. 

Tai ka tu sakai apie sporta, tavo trauma ir atsarguma dabar man lb artima. As kai esu jutus baisius skausmus nerva suspaudus, irgi turiu buti atsargi. Mano galvoje labai uzsifiksavo ta patirtis. As vistiek pvz slidineju, bet yra dalyku, kuriu manes niekas neprivers daryt, nes mane sutraukia net pagalvojus kaip galetu skaudet. 

Atsakyti
Jooo, mūsų sanatorijos su visomis sveikatinimosi programomis tikras gėris.Bet tikrai keista, kad UK to nėra.Juk bėdos su stuburais visame sviete vienodos.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 17, 13:07)
Tai kur mano dovana gimtadienio proga? Nieko jokio masažo ref. Nr. neradau savo až. Triochalos.
Striuka su pinigais?

Net pardave su cambala smaragdus niekaip neipirkom, sake, per daug sunkus atvejis cia unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 17, 16:57)
Net pardave su cambala smaragdus niekaip neipirkom, sake, per daug sunkus atvejis cia  unsure.gif  biggrin.gif

Ipirksit - dar pas ją safyru liko, pas montekrista vibriku kolekcija, nedaug gautu, bet vis sis tas...o pas tave tai net nezonau ka galima butu parduoti...
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 17, 16:52)
Jooo, mūsų sanatorijos su visomis sveikatinimosi programomis tikras gėris.Bet tikrai keista, kad UK to nėra.Juk bėdos su stuburais visame sviete vienodos.

Oi...as net dabar vis pavartau puslapius sanatoriju. Galvoju gal imti ir nupirkti kokiam pavasariyi dvi savaites Birštone man su vyru. Dvi savaites gal neiseis, - vyro darbas, man tai px - nelabai as pergyvenu del savo darbo, bet savaitei gerai butu purvo voniose paguleti ir ypac šarko dušą pasiimti. Kiek anglijoje ieskojau - jie tokio stebuklo net nezino kad yra Šarko...debilai.
Atsakyti

Papildyta:
Oi...as net dabar vis pavartau puslapius sanatoriju. Galvoju gal imti ir nupirkti kokiam pavasariyi dvi savaites Birštone man su vyru.

O kodėl ne Druskininkuose?Man kažkaip Eglėje labiau patiko.Ir miestas didesnis, yra ką veikti.Birštonas kaimo dydžio, nėra kur prasilėkti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 17, 17:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72545966" data-time="1574000436"><div><p>Papildyta:
Oi...as net dabar vis pavartau puslapius sanatoriju. Galvoju gal imti ir nupirkti kokiam pavasariyi dvi savaites Birštone man su vyru.</p><p></p></div></blockquote><p>O kodėl ne Druskininkuose?Man kažkaip Eglėje labiau patiko.Ir miestas didesnis, yra ką veikti.Birštonas kaimo dydžio, nėra kur prasilėkti.
</p>

Todel ir noriu i Birstona, kad pailseti nuo tu visokiu lakstymu kur nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 17, 11:59)
<p>Savo kailiu esu patyrusi tą galvos sukiojimo baisumą.Bet man masažus darė žmogus baigęs med.institutą, ir turintis licenziją verstis masažais.Pakako trijų procedūrų,kad pamirščiau kelią į jo kabinetą, ir visam gyvenimui įgyčiau baimę, taip taip baimę masažui.
</p><p>Aš bijau, ir kai visai suvynioja, kreipiuosi pas savo masažistę.O kai buvo rimtai susukę, atradau masažistą Vln.Dabar žinau,kad procedūra neturi kelti baimės,didelio skausmo, ir likti mėlynių ant kūno.
</p>

vienam vyrui laužymo būdu buvo panaikinta kupra, viskas gerai jam jau virš 10 metų. Taigi vieno atsakymo nėra, vieno metodo visiems nėra
Atsakyti