Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 19:52)
kartosi savo tiesas, nors ir 100 kartu, as nuo to nepradesiu jomis tiketi.
</p><p></p><p>O pas mane vakarienei avizirniai su kajeno pipiru ir orkaiteje keptos darzoves: svoguneliai, moliugai, pastarnokai ir morkos su rozmarinais.  essen.gif
</p>

nu va matai, kai nori, tai gali biggrin.gif
Atsakyti

O pas mane teoskinukas su VISTIENA, morkytem, zirniais kokosu piene wub.giftongue.gif

Skanaus. Gerai, kai dabar pasaulis globalus, gali gyventi LT ir daryt troskinius su kokoso pienu. :essen:

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 20, 20:13)
Taip taip, teorijos gana internete. biggrin.gif

Didzioji dauguma medziagos studijom yra internete, visi moksliniai straipnisi irgi sukelti i interneta, nezinojai, visai atsilikusi nuo siu dienu pasaulio? yra mokyklu , kur mokiniai kyngu nebeperka, nesasi tik plansetes mirksiukas.gif aukstosiose taip pat tiek knygu didzioji dalis yra pdf formatuose, tiek kita medziaga studijom.
o juo labiau infomacija apie mesa, jos zala, labai daznai dabar apie tai snekama, ir tyrimus galima susirasti, jei jum sitie saltiniai biblija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 20:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72548506" data-time="1574272342"><div><p>Jooo, o aš šnd vynuogių kg sušlaviau. doh.gif</p><p>Geriau jau kokią vištienos filė būčiau suvalgius.</p></div></blockquote><p>KIek skaiciau, tai vynuoges vien cukrus ir vanduo. Nenaudingas vaisius. O jos tokios skanios LIetuvoje? As kai paragavau vynuogiu pietuose, nuskintu jau prinokusiu, man visus siaureje pirktos yra tiesiog plastikas. Net ranka pirkt nekyla. As stengiuosi pirkti tuos maisto produktus, kurie auga ten, kur gyvenu. Sakau "stengiuosi", nes kokioje Svedijoje bunant turbut beliktu silke ir moliugus visa ziema valgyt.
</p>

sėklos tai juk net labai naudingos ax.gif
jau net vietoje užaugančios visai skanios ima tapti, juk ir Lietuvoje klimatas šiltėja. Tikrai vaikystėje rūgštesnės būdavo
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 19:34)
žmones duoda man minus 10-13metu.
taigi.

Atitinki savo amziu. Kokie dar minus 13.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 20:25)
Didzioji dauguma medziagos studijom yra internete, visi moksliniai straipnisi irgi sukelti i interneta, nezinojai, visai atsilikusi nuo siu dienu pasaulio? yra mokyklu , kur mokiniai kyngu nebeperka, nesasi tik plansetes  mirksiukas.gif aukstosiose taip pat tiek knygu didzioji dalis yra pdf formatuose, tiek kita medziaga studijom.
o juo labiau infomacija apie mesa, jos zala, labai daznai dabar apie tai snekama, ir tyrimus galima susirasti, jei jum sitie saltiniai biblija  biggrin.gif

Žinoma 4u.gif kokia tu protinga ir sumani 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 20, 20:10)
Nu vynuogės jooo, kaip ir kiti vaisiai, geriau pirmoj dienos pusėj ir ne tokiais kiekiais...

aš vaisius varau siaubingais kiekiais kasdien, kaip matai - kasdien gyva biggrin.gif
Atsakyti

Didzioji dauguma medziagos studijom yra internete, visi moksliniai straipnisi irgi sukelti i interneta, nezinojai, visai atsilikusi nuo siu dienu pasaulio? yra mokyklu , kur mokiniai kyngu nebeperka, nesasi tik plansetes mirksiukas.gifaukstosiose taip pat tiek knygu didzioji dalis yra pdf formatuose, tiek kita medziaga studijom.
o juo labiau infomacija apie mesa, jos zala, labai daznai dabar apie tai snekama, ir tyrimus galima susirasti, jei jum sitie saltiniai biblija biggrin.gif

Moksliniai straipsniai publikuojami dazniausiai mokamuose zurnaluose. Ne visi universitetai priejima turi issipirke. Tu perki, ar ne? :)

Dar mokslinius straipsnius reikia moketi skaityti. Bent elementarius statistikos dydzius suprasti. Ir siaip tureti kritini mastyma.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 21:25)
Didzioji dauguma medziagos studijom yra internete, visi moksliniai straipnisi irgi sukelti i interneta, nezinojai, visai atsilikusi nuo siu dienu pasaulio?

Jo. Perskaitai ir jau daktare. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 20, 20:27)
Atitinki savo amziu. Kokie dar minus 13.

jinai tikrai labai gražiai atrodo
tu ką, vėl pavydėt ėmėi? jau tokia gera buvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 20, 20:21)
Tu turbut visu pasaulio universitetų visas studiju programas isanalizavus, nes viska apie viska zinai, ir zinoma, viska teisingiausiai 😆

oi tikria ne apie viska, bet ko nezinau apie tai nerasau, nes nematau prasmes. O jus kaip surpantu apie nieka nieko nezinnot,bet vis reiskiates ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 20, 20:28)
aš vaisius varau siaubingais kiekiais kasdien, kaip matai - kasdien gyva biggrin.gif

Ir? Dar giriesi sveika mityba biggrin.gif
Atsakyti