Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 20:35)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aimeja" data-cid="72548572" data-time="1574274711">
<div>
<p>Tu abejoji ubuntes kritiniu mastymu? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Taip. Abejones ypac sustiprejo po pasakojimu apie homeopate, kuri istiria be intervencijos, is akies raineles ir duoda zirnelius nuo visko. Kazkada lyg rase, kad moka 140 uz vizita. Nu tiketi vibracijomis, energija is zemes per sijona, Satja mokymais yra viena. Kaip ir nezalinga, nuostoliu nera, jei vyrui tinka. O isleisti tokia suma sarlatanui, jam patiketi savo sveikata man yra wow wow wow. Tiesiog netelpa i galva.</p>

man keista, kai tu užsienyje gyvendama taip kalbi. Toks vaizdas, kad neturi draugų užsieniečių ar jie kokie aštuoniolikiniai plevėsos dar. Aš turiu europinėje šalyje ilgametį šeimos draugą su šeima, tai jiems ten norma vizitai pas homeopatus. Jam 60+ ir neturėjęs operacijų, ligų, negulėjęs ligoninėje, o darbas labai stresinis, ilgametis firmos vadovas, o firmą tą išlaikyti sunku, nes jei tik nesuderins užsakymo, viskas nebus iš ko mokėti algų, teks paleisti darbuotojus. O kaip po to vėl pakilti, vėl nuo nulio priiminėt? Nu žodžiu... o kur dar asmeninio gyvenimo vėjai, seni tėvai su bėdom jau senatvinėm kas yra kone norma. Tai va, kai jis pajaučia, kad jam silpniau darosi, iš karto pas homeopatą. Tas patyrinėja ir išrašo visokių tinkturyčių ar pan. Ir jo draugų šeimos daro tą patį.
Jei nebūtų efekto, niekas neitų, užsidarytų tie visi kabinetai jų
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 20:22)
omg omg, chirurgai mokosi 10 m is atrinktu saltiniu+praktikos. Tai kiek metu mokeisi medicina? Kokie saltiniai? Satja?
</p><p> Tu kai is mano srities nuorodomis pasidalini, tai is driezazmogiu serijos. Is to, ka tu skaitai, neismoksi nieko. Nebent burejos ir zmoniu mulkintojai gali ikvepimo pasisemti. Ta prasme, jokioje srityje daugiau to nebent nepanaudos. Nu nebent koks zurnalistas skaitys ir parasys straipsni apie smegenu pudrintojus.
</p>

Ka tu cia kliedeti pradejai?
As nesidalinu cia tuom, KA AS SKAITAU, nuorodos jums mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kad nemokat tai nemokat visai priimti kitokios pasauleziuros zmoniu.

Kai savo tiesų neteiksi,kaip vienintelių ir nenuginčijamų, tada ir priimsiu.Nuo vaikystės negaliu pakęsti frazių sveika-nesveika, praktiška-nepraktiška.Iš karto iššaukia atmetimo reakciją.Amen.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 20:45)
Ka tu cia kliedeti pradejai?
As nesidalinu cia tuom, KA AS SKAITAU, nuorodos jums  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Oi kokia tu gera, ačiū, kaip mes be tų nuorodų ir gyvenome...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 20:32)
Tu kada bandei buti regione pietuose, kur jos auginamos sauleje, ir ten jas ragauti? Sezono metu? smile.gif Kadangi man teko, tai su lietuviskom palyginus, ar pirktinem salyse labiau i siaure, as matau milziniska skirtuma. Ne tik apie vynuoges kalbant, bet ir kitus vaisius. Po patirties pietuose, man pirkti rago kietumo nektarinus ir persikus be jokio kvapo tai nebent is bedos kartkarciais.
</p>

ar tu esi tokia nesupratinga, ar manai, kad mes esam tokios nesupratingos, nieko niekad neragave, niekur nebuve ir net nesuvokiam zinoma, kad pietuose sveizus vaisiai, ne eksportui, kurie zali nuskinami, chemikalais apdirbami, bus skirtingo skonio? blink.gif
Atsakyti

Taip. Abejones ypac sustiprejo po pasakojimu apie homeopate, kuri istiria be intervencijos, is akies raineles ir duoda zirnelius nuo visko. Kazkada lyg rase, kad moka 140 uz vizita. Nu tiketi vibracijomis, energija is zemes per sijona, Satja mokymais yra viena. Kaip ir nezalinga, nuostoliu nera, jei vyrui tinka. O isleisti tokia suma sarlatanui, jam patiketi savo sveikata man yra wow wow wow. Tiesiog netelpa i galva.

70e mirksiukas.giflicenzijuota gydytoja, jos vizitus net draudimas apmoka, o svarbiausia, man padeda mirksiukas.gifgal neskaiciuok svetimu pinigu? man tai keista, kaip zmones hormonus pvz geria, nu bet ar as tavo leidziamus jiem pinigus ir vizitam pas gydytojus skaiciuoju?ar juo labiau tave del to durninu? tau padeda tai, tau gerai tu tuo m tiki ir gerai.
Tai sakai visgi karaliska seima idiotai ar ne, kad gydosi ir homeopatiskai? derina medicinas, kur kas geriau, kaip ir as?
teisa as dar uz masaza moku beveik tiek pat 50e biggrin.gif

Kad nemokat tai nemokat visai priimti kitokios pasauleziuros zmoniu.

Kodel tu kaip cambala pradejai rasyti kada as tokius briedus rasiau?

Na dabar gerai paskaicius mano komentara, pamatysi, jog kai nezinau, tai ir neteigiu 100%. Apskritai, esi rasius, kad tau Airijoje teko moketi 140 euru gydytojui. Gal kokiam kitam - cia jau tau zinoti.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 21:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72548557" data-time="1574274356"><div><p>Didzioji dauguma medziagos studijom yra internete, <strong>visi moksliniai straipnisi irgi sukelti i interneta</strong>, nezinojai, visai atsilikusi nuo siu dienu pasaulio? yra mokyklu , kur mokiniai kyngu nebeperka, nesasi tik plansetes vartotojo įkelta nuotraukaaukstosiose taip pat tiek knygu didzioji dalis yra pdf formatuose, tiek kita medziaga studijom.
o juo labiau infomacija apie mesa, jos zala, labai daznai dabar apie tai snekama, ir tyrimus galima susirasti, jei jum sitie saltiniai biblija vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Moksliniai straipsniai publikuojami dazniausiai mokamuose zurnaluose. Ne visi universitetai priejima turi issipirke. Tu perki, ar ne? smile.gif
</p><p>Dar mokslinius straipsnius reikia moketi skaityti. Bent elementarius statistikos dydzius suprasti. Ir siaip tureti kritini mastyma.
</p>

Ji ne straipsnius mokslinius skaito, o sudspaude kaip delfio lygio "britu mokslininkai nustate..." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 20, 20:34)
As sakiau, kad blogai atrodo? Simpatiska, susitvarkiusi, prisiziuri, bet jau tikrai ne 10 - 13 m.jaunesne.

kai zinai amziu, o kai nezinotum, kazin kaip butu laisvai jai butu galima duodti 10m maziau. Aplamai gana sunku moterim metus nusakyti ypac nuo 30 iki 50. Lieknas zmogus visada jauniau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 21:30)
oi tikria ne apie viska, bet ko nezinau apie tai nerasau, nes nematau prasmes. O jus kaip surpantu apie nieka nieko nezinnot,bet vis reiskiates ? bigsmile.gif

Nera temos, kur tu nepasireikstum. 😆
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 20, 20:35)
tai aš ir palyginau Lietuvos su Lietuvos juk. Net mini pokytis džiugina, nes aš iš principo nemėgstu šaltų šalių. Todėl, kad ir kaip gaila dėl klimato kaitos, šiltėjimo, bet bent jau Lietuvoje praktiškai vien tik pliusai kol kas to.
Jo, persiai baisūs. Labai greitai vidus suruduoja blink.gif Tik nektarinus galima pirkti

Mano teta abrikosiukus LIetuvoje augina, labai skanus uzauga ir prinoksta.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 20:50)
ar tu esi tokia nesupratinga, ar manai, kad mes esam tokios nesupratingos, nieko niekad neragave, niekur nebuve ir net nesuvokiam zinoma, kad pietuose sveizus vaisiai, ne eksportui, kurie zali nuskinami, chemikalais apdirbami, bus skirtingo skonio? blink.gif

Pritariu. Googlėj viskas parašyta apie tai.atsirado mat, ragautoja.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 20, 20:52)
Nera temos, kur tu nepasireikstum. 😆

Nes žmogus skaito. Tai ir išmano visas temas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 20 lapkričio 2019 - 20:54
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 20:39)
Nu va, o as visada kitus vaisius renkuosi, jei galiu, nes maniau, kad vynuogese nieko gero nera. smile.gif

va taip ir atskleidi savo turtinga kritini mastyma biggrin.gif
Kaip galima sitaip mastyti apie bet koki vaisiu, ju nera tusciu, nei vieno, gamtoje is vis vis nieko tuscio nera. mirksiukas.gif Net vanduo ir tas yra gyvas ir negyvas ir abieju mums reiktu, deja gyvo nelabai gaunam.
Atsakyti