Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 21:29)
<p></p><b. Ir siaip tureti kritini mastyma.
</p>

Tu abejoji ubuntes kritiniu mastymu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 20, 20:31)
Ir? Dar giriesi sveika mityba biggrin.gif

na, jei tau vaisiai nesveika, tai tau jau ir elfai nepadės biggrin.gif
Atsakyti

sėklos tai juk net labai naudingos ax.gif
jau net vietoje užaugančios visai skanios ima tapti, juk ir Lietuvoje klimatas šiltėja. Tikrai vaikystėje rūgštesnės būdavo

Tu kada bandei buti regione pietuose, kur jos auginamos sauleje, ir ten jas ragauti? Sezono metu? :) Kadangi man teko, tai su lietuviskom palyginus, ar pirktinem salyse labiau i siaure, as matau milziniska skirtuma. Ne tik apie vynuoges kalbant, bet ir kitus vaisius. Po patirties pietuose, man pirkti rago kietumo nektarinus ir persikus be jokio kvapo tai nebent is bedos kartkarciais.

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 20, 20:29)
Jo. Perskaitai ir jau daktare.  biggrin.gif

daktare, tai cia gydytoja, ar mokslinis laipsnis? siaip taip ir igyjama profesija, daug skaitoma, studijuojama, paskui atliekama praktika, nezinojai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 20, 20:32)
na, jei tau vaisiai nesveika, tai tau jau ir elfai nepadės biggrin.gif

Žinoma, l sveika siaubingi jų kiekiai, labai....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 20, 21:30)
jinai tikrai labai gražiai atrodo
tu ką, vėl pavydėt ėmėi? jau tokia gera buvai biggrin.gif

As sakiau, kad blogai atrodo? Simpatiska, susitvarkiusi, prisiziuri, bet jau tikrai ne 10 - 13 m.jaunesne.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 20:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72548558" data-time="1574274384"><div><p>sėklos tai juk net labai naudingos vartotojo įkelta nuotrauka
jau net vietoje užaugančios visai skanios ima tapti, juk ir Lietuvoje klimatas šiltėja. Tikrai vaikystėje rūgštesnės būdavo</p></div></blockquote><p>Tu kada bandei buti regione pietuose, kur jos auginamos sauleje, ir ten jas ragauti? Sezono metu? smile.gif Kadangi man teko, tai su lietuviskom palyginus, ar pirktinem salyse labiau i siaure, as matau milziniska skirtuma. Ne tik apie vynuoges kalbant, bet ir kitus vaisius. Po patirties pietuose, man pirkti rago kietumo nektarinus ir persikus be jokio kvapo tai nebent is bedos kartkarciais.
</p>

tai aš ir palyginau Lietuvos su Lietuvos juk. Net mini pokytis džiugina, nes aš iš principo nemėgstu šaltų šalių. Todėl, kad ir kaip gaila dėl klimato kaitos, šiltėjimo, bet bent jau Lietuvoje praktiškai vien tik pliusai kol kas to.
Jo, persiai baisūs. Labai greitai vidus suruduoja blink.gif Tik nektarinus galima pirkti
Atsakyti

Tu abejoji ubuntes kritiniu mastymu? blink.gif

Taip. Abejones ypac sustiprejo po pasakojimu apie homeopate, kuri istiria be intervencijos, is akies raineles ir duoda zirnelius nuo visko. Kazkada lyg rase, kad moka 140 uz vizita. Nu tiketi vibracijomis, energija is zemes per sijona, Satja mokymais yra viena. Kaip ir nezalinga, nuostoliu nera, jei vyrui tinka. O isleisti tokia suma sarlatanui, jam patiketi savo sveikata man yra wow wow wow. Tiesiog netelpa i galva.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 20:29)
Moksliniai straipsniai publikuojami dazniausiai mokamuose zurnaluose. Ne visi universitetai priejima turi issipirke. Tu perki, ar ne? smile.gif
Dar mokslinius straipsnius reikia moketi skaityti. Bent elementarius statistikos dydzius suprasti. Ir siaip tureti kritini mastyma.

Kaip tai paneigia , ka as parasiau? tai ar yra visgi medziaga internete ar jos nera? tema buvo ne apie medziagos supratima ar iperkamuma, o apie galimybe ja rasti internete mirksiukas.gif
ar tau irgi juokinga atrodo, kad zmones studijuoja interneto pagalba?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 20, 20:34)
As sakiau, kad blogai atrodo? Simpatiska, susitvarkiusi, prisiziuri, bet jau tikrai ne 10 - 13 m.jaunesne.

skirtingų žmonių akys skirtingos. Amerikoje tv laida buvo, atspėk kiek amžiaus tam ir tam. Tai vienai 38 metų moteriai davė mažiausiai 18. Nu man 18 neatrodė jinai, bet kokių 25 tai laisvai. Visi mes skirtingai matom
Atsakyti

"Vynuogės žaliosios
Viename puodelyje žalių ar raudonų vynuogių yra 104 kalorijų, 1,09 g baltymų, 0,24 g riebalų, 1,4 g skaidulų, 4,8 miligramų vitamino C, 288 miligramų kalio, 0,54 miligramų geležies, 10 mikrogramų vitamino A ir 3 mikrogramai folato. Vynuogėse yra didelis kiekis vandens (viename puodelyje uogų yra 70 ml skysčio) ir dėl to jos yra naudingos hidratacijai. Jose taip pat gausu antioksidantų svarbių akių sveikatai."

Vokietijoje vynuoges skanios ir Lietuvoje skanios, Uk - dar skanesnes.

Prancuzijoje tai tresnes skanios, provanso regione edemm jas kilogramais...

Nu va, o as visada kitus vaisius renkuosi, jei galiu, nes maniau, kad vynuogese nieko gero nera. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 20:35)
<p>Taip. Abejones ypac sustiprejo po pasakojimu apie homeopate, kuri istiria be intervencijos, is akies raineles ir duoda zirnelius nuo visko. Kazkada lyg rase, kad moka 140 uz vizita

Nu tiketi vibracijomis, energija is zemes per sijona, Satja mokymais yra viena. Kaip ir nezalinga, nuostoliu nera, jei vyrui tinka. O isleisti tokia suma sarlatanui, jam patiketi savo sveikata man yra wow wow wow. Tiesiog netelpa i galva.</p>

70e mirksiukas.gif licenzijuota gydytoja, jos vizitus net draudimas apmoka, o svarbiausia, man padeda mirksiukas.gif gal neskaiciuok svetimu pinigu? man tai keista, kaip zmones hormonus pvz geria, nu bet ar as tavo leidziamus jiem pinigus ir vizitam pas gydytojus skaiciuoju?ar juo labiau tave del to durninu? tau padeda tai, tau gerai tu tuo m tiki ir gerai.
Tai sakai visgi karaliska seima idiotai ar ne, kad gydosi ir homeopatiskai? derina medicinas, kur kas geriau, kaip ir as?
teisa as dar uz masaza moku beveik tiek pat 50e biggrin.gif

Kad nemokat tai nemokat visai priimti kitokios pasauleziuros zmoniu.

Kodel tu kaip cambala pradejai rasyti kada as tokius briedus rasiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 lapkričio 2019 - 20:42