Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Pagalvojus - logiska.
Tas sedejimas SM ir jusu labdaringas auklejimas yra beviltiska labdara, kur energija ne seimai.

Toks įspūdis,kad mes čia kažkuri prašome būti auklėjamos.Nei tu varginkis, nei ką. :irnesakyk:

O jei nori rezultatų, keliauk į tuos forumus, kur jaunimėlis žalias bendrauja.

Aš savo sugedimo laipsniu esu visai patenkinta, o ir tie, kam tenka su manimi bendrauti nesiskundžia.Nors jei pabandytų pamurmėti pabandytų hunter.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 lapkričio 2019 - 07:39
Šalta kaip blink.gif reikia susikaupti ir į treniruotę, apdovanosiu po to save burbulais ir pirtim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 23, 02:42)
Mano metoda... bezdzione su peiliu irgi isivaizduoja, kad gali butii chirurgas.

As neneigiau girtuoklio zmonos dziaugsmo, kad ja lupa tik pora kart i menesi, bet akcentavau, kad jai didziausias dziaugsmas.

Tai kodel neigti mano apsikabinimus? Galejai analogiskai sumastyti, kad cia matyt geriausia, tai gal man "neduoda", tai bet apsikabinimais pasidziaugiu? Va tada butu analogiska, o dabar...

Dar... isvados daromos ne is vieno fakto

Vyras su papais irgi isivaizduoja kad yra kazkuo ipatingas. Toks jau tas gyvenimas ir bezdiones ir zmones yra baisiai susireiksmine. (Pats pradejai mirksiukas.gif )

As irgi akcentavau, kad kai zmogui apkabinimas limituotas, jis jam tampa reiksmingu. TAvo metodika, kuria tu sau netaikai, tik isskirtinai kitiems. Kita vertus, tas tavo pvz. ir tolimesne biletristika is lempos tik tam kad rasyti, visai neusije su VERTYBEMIS. Kai as apie jas butent ir kalbejau, tikiuosi tau nereikia aiskinti kas yra pamatines vertybes... Ir kad pamatines zmoniu vertybes, bent jau poroje pageidautina kad sutaptu, nes butent tai yra ilgo ir laimingo gyvenimo kartu garantas. Todel visai desninga, kad GIVEN444, zmogui kuriam altruistine veikla yra vertybe, iesko i save panasu vyra, kuris kartu su ja dirbtu ir puoseletu Given444 propaguojamas vertybes. Akcentuoju Given444, ne tavo.

Tu irgi isvadas darai is vieno fakto, beje kuris visai neusijes su vertybemis. Bet tau galima, va kitam siusktu.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 23, 08:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72550208" data-time="1574447903">
<div>
<p>Pagalvojus - logiska.

Tas sedejimas SM ir jusu labdaringas auklejimas yra beviltiska labdara, kur energija ne seimai.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Toks įspūdis,kad mes čia kažkuri prašome būti auklėjamos.Nei tu varginkis, nei ką. irnesakyk.gif</p>
<p>O jei nori rezultatų, keliauk į tuos forumus, kur jaunimėlis žalias bendrauja.</p>
<p>Aš savo sugedimo laipsniu esu visai patenkinta, o ir tie, kam tenka su manimi bendrauti nesiskundžia.Nors jei pabandytų pamurmėti pabandytų vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Butent, todel, jis bobelems smegenis krusa nuotoliniu budu, mat taip saugiau. Bet kokia jo brangioji butu laiminga, kad jis savo energija, kuria cia isnaudoja, butu nukreipes i APKABINIMUS, MEILIUS ZODELIUS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 lapkričio 2019 - 09:08
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 22, 23:25)
Tai ko nesilaikai krikscionisku dogmu? Gi "kuo daugiau, tuo geriau " mirksiukas.gif

o nuo kada religijos maišomos tarpusavyje? gal tik tavo galvelėje nebent smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 23, 00:34)
Veganai yra nesveiki fanatai.
Ir taskas. Cia daugiau nera ka diskutuot

Papildyta:

Zinau tik viena - geriau transeksualas, negu veganas. Amen

tarė psichinis ligonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 23, 11:46)
o nuo kada religijos maišomos tarpusavyje? gal tik tavo galvelėje nebent smile.gif

Savo draugutes cypdavatkes paklausk. Ji gi ir krikscioniskai gyvena, ir satjos klauso, ir vedu prisiziuri. Tikrai maisalyne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 23, 09:10)
Vyras su papais

Yra vyru su papais nuo alaus plempimo.
Vel nesugebi suvokti, kur ESME. Per geros nuomones apie save, tai trukdo isgirsti kitus ir suprasti reiskinius.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 23, 12:22)
Yra vyru su papais nuo alaus plempimo.
Vel nesugebi suvokti, kur ESME. Per geros nuomones apie save, tai trukdo isgirsti kitus ir suprasti reiskinius.

Tiesa apsakius man pofig, ir vyrai su papais, kaip ir tavo mylima bezdzione, kuri visai neusijusi su pamatinemis zmogaus vertybemis.

Tuo ir baigiam, nes tavo nuomone teisingiausia, ania... o KITO NETEISINGA. Tavo pasirinkimas teisingas, o va Given444 neteisingas. Ir ivisi tau rasomi argumentai kaip akmenimis i siena atsoka, matyt del to kad butent TU VIENTELIS gebi suvokti, kitu mintis, izvelgti TEISINGAIUSIA, ten esancia, POTEKSTE, kuri dazniausiai buna negatyvi, jei pRiestarauja tavo TEISINGOM MINTIM.

Gal pradek reiksti pretenzijas sau, nei kitam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 lapkričio 2019 - 11:31
QUOTE(Moonte @ 2019 11 23, 11:26)
Tavo pasirinkimas teisingas, o va Given444 neteisingas.

Ne man spresti, tai jos reikalas. Bet is patirties galima daryti isvada, kad vyru norinciu taikytis prie moters kvailu (ju nuomone) kaprizu - neatsras daug. Kol buvo jauna - atsirado, dabar - nauja realybe.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 23, 10:53)
Savo draugutes cypdavatkes paklausk. Ji gi ir krikscioniskai gyvena, ir satjos klauso, ir vedu prisiziuri. Tikrai maisalyne.

nes ji ir nesako, kad laikosi kažkurios nuosekliai. Jauti skirtumą. O aš laikausi vienos nuosekliai, o man primetama, kad maišyti kuo daugiau. Gal reiktų pagalvoti daugiau prieš rašant eilinę kvailystę bele rašyt?
Papildyta:
Moonte vėl į veidrodį nepažiūrėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 23, 11:53)

Na bet pagalvok, kaip patogu, kai zmogus preparuoja zmoniu vertybes (religines dogmas), vadovaujantis patogumu, o ne morale.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 23, 08:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72550208" data-time="1574447903">
<div>
<p>Pagalvojus - logiska.

Tas sedejimas SM ir jusu labdaringas auklejimas yra beviltiska labdara, kur energija ne seimai.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Toks įspūdis,kad mes čia kažkuri prašome būti auklėjamos.Nei tu varginkis, nei ką. irnesakyk.gif</p>
<p>O jei nori rezultatų, keliauk į tuos forumus, kur jaunimėlis žalias bendrauja.</p>

Sitie zodziai tinkami visoms mamkų 'teisuolėms'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 lapkričio 2019 - 11:44
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 23, 12:33)
Ne man spresti, tai jos reikalas. Bet is patirties galima daryti isvada, kad vyru norinciu taikytis prie moters kvailu (ju nuomone) kaprizu - neatsras daug. Kol buvo jauna - atsirado, dabar - nauja realybe.

Kieno patirties? Tavo? AR tu pretenduoji i visazinio titula? Ar tik tavo patirtis yra visuotinai privaloma ir teisinga?

Dabartine patirtis fantastine, nes griuna naftalininiai stereotipai. Poroje nebutinai moteris privalo buti jaunesne...
Atsakyti