Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 11 22, 21:16)
ei tu, akla višta, o tu nematai kaip tavo išrinktoji Moonte vis bando išprovokuoti veganus? vis nešdavo čia visokių šūdą apie ligas ir pan. Lygtai jais rūpėtume iš tiesų. Jei iš tiesų rūpėtume, tai ji nuoširdžiai rašytų, o ne įdėtų nuorodą su pasimėgavimu, tipo: a va, susirgsit, kažkoks propiesorius taip sakė

Veganai yra tiesiog iskrype sutverimai. Zmogui reikalinga mesa. Kiek daug - gincytina, bet kazkiek reikalinga. As suprantu zmones, kurie uzaugo kazkur kur mesos nera, neiprate, ar zmones kurie mesa valgo retai. Bet padaryti is to religine dogma, tai jau reikia, kad pavaziuotu stogas. Eda mesa, o viena diena nustoja... o gal kita diena nusipirks sautuva ir prades saudyti... Jei jau stogas vaziuoja, tai jau nezinia kur nuciuoz
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 11 22, 21:13)
Supratau, tavo bendras miegas prisiglaudimas irgi nieko verta,

Kazka nelabai supranti, nors parasiau aiskiai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 22, 21:27)
Veganai yra tiesiog iskrype sutverimai. Zmogui reikalinga mesa. Kiek daug - gincytina, bet kazkiek reikalinga. As suprantu zmones, kurie uzaugo kazkur kur mesos nera, neiprate, ar zmones kurie mesa valgo retai. Bet padaryti is to religine dogma, tai jau reikia, kad pavaziuotu stogas. Eda mesa, o viena diena nustoja... o gal kita diena nusipirks sautuva ir prades saudyti... Jei jau stogas vaziuoja, tai jau nezinia kur nuciuoz
Papildyta:

žinok kuo daugiau religinių dogmų laikais, tuo gyvenimas geresnis ir nereikia dėl exių verkti tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 22, 22:27)

As irgi aiskiai parasiau, ir kiti aiskiai paraso, bet tu linkes tame ieskoti kazkokiu ten blogio apraisku.

TAi velgi jei tu rasai apie apkabinima ir t.t. VAdinasi, jei imsime pvz. girtuoklio zmonos pareiskimus, tu tuos apkabinimus gauni limituotai, jei tai butu elementaru, kaip kvepavimas, tu tai ne akcentuotum mirksiukas.gif
Kaip sakoma realiai taikau tavo paties metoda, iskau slieku, itariu ten kur ju net nera.

Todel, kai kiti zmones tau raso, tiesiai sviesiai, ka galvoja, nereikia jiems primetineti, savo "isvadu".
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 22, 19:55)
aš meilę visad kitaip isivaizdavau, kitaip buvo auginama nuo mažumes. giliame tikejime, didžiulese (galbūt) utopijose. meile neatskiria žmoniu, meile apjungia. gal net visą pasauli. žinoma, žmogus ribotas. su mylimu žmogumi visad norejau daryt kažką gero. dviese. norejau visad plataus žmogaus, ne tokio, kuriam tik 3 metrai aplink - gana.
kai isimyli, isikimbi ir neri i urvą, ir niekas aplink neidomu - argi tai meile? žiūrek, žmones taip gyvena, neva puoselejae vienas kitą, verda/verda savo sultyse, ir vis tiek skiriasi.
ir kodel? gi tiek laiko skyre vns kitam, bet gal dusino, kvepuot neleido.
ždž, man meile džiugiau, jei tai tampa visuotiniu dalyku. kai žiūri viena kryptimi, kai nuo meiles ne užsiveria, o praplateja širdis.
nuo to dar didesnis kaifas, stipreja santykiai, atsiminimu krūva.

kaip fainai, kai mes su draugu vaikais (ne vien savo) apsikrove ant dviraciu kažkur varom, kažką veikiam, konstruojam kažką, šunis vedžiojam, vaikus mokinam važinet paspirtukais, dviraciais, i gyvuliu uki koki išvykstam (cia seni laikai, seni ivykiai) - išvis to nesureiksminam. kaip liūdna, pvz būtu žiuret vien tv ar kilnoti šaškes. ar vien serialą žiūreti. bet gi randam laiko ir tam, nesam fanatai, noredavosi ir dviese pabut. svarbu saikas, nes misionieriu šeimos irgi perdega. žinau tą, žiūredama i savo tevus.  svarbu  ir ilsetis, ir susilaikyti, ir pagerti/ir pašvęsti, nereiškia, kad galvą išdegęs turi lakioti kaip "Timūras ir jo būrys".  rolleyes.gif
meiles ir taip pasauly ne per daugiausiai. tai kam ją riboti?
kiekvienas gyvena kaip kas nori, ir, žinoma, tame tarpe ir tu, atsiprašau, jei ižeidžiau.

wub.gif
Papildyta:
biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 22, 21:07)

Bendra veikla musu nesuartina, jeii gyvenimas yra bendras, tai tiesiog normalu. Bet tokia veikla gali suartinti skirtingus zmones, dalinai svetimus zmones, kuriem ta problema aktuali

va cia patiko mintis, matai kaip nori tai labai ismintingu dalyku pasakai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 22, 18:53)
Jusu panasios vertybes? Ar tau ji pasake kaip ir is kur as suzinojau kas ji? Paklausk.

o is kur as zinau? blink.gif , cia parasei, kaip apie kazka blogo parasyk i az, jei nepaslaptis, tada ir as zinosiu arba gali Given parasyti, ir ji suzinos biggrin.gif
siaip su Given nemazai bendravom, tai abejoju ar kazko svarbaus ji apie mane nezino, o ir nedarau kazkokiu baisiu dalyku, tai net nezinau , ka cia tavo namiokai turetu reiksti. unsure.gif
bet taip su manim bendrauji, kaip kad buciau tavo mociute uzmususi, tai nei nezinau, gal ka rimtai pridariau nei nezinodama... unsure.gif
Atsakyti
Necituosiu tradiciskai, kad jos didenybei Moontei pranesimai neateitu ir jos neerzintu biggrin.gif atsakysiu i pirma jos klausima zemiau jos pacios zodziais biggrin.gif zinutes moters, kuriai as visai visai neidomi, nei Montevrte neidomi biggrin.gif ir ji tikria mano zinuciu neskaito biggrin.gif
Jei nesunku, parasyk kur as jai oponuoju?
Siaip, dazniausiai as rasau, kad nera prasmes su ja bendrauti, argumentuoju kodel nesvaistyti savo brangu laika.
Man ji ikyri, pastoviai ateina pranesimai, kad kazkas postina mano posta. Tikiuosi pasnekovas, pasirodo etatine, itikejusi savo idomumu.
Given444, as tau nurodineju ka tau ignoruoti? Kodel manaisi, kad tu gali man aiskinti?

KOdel neva nekimbu prie Idomucios? Buvo laikas kai neva "kibau" ir taikiau veidrodini metoda, tavo augintines, zovada kibo man i atlapus. Ir dabar anos rasineja apie mane, tu nors viena karta matei kad as i ju rasliava apie mane reaguociau? Man jos neidomios.
VA tu kitas reikalas, bet pastovus tavo brukimas to ko nera, ka as galvoju, oponuoju ir t.t. jau pradeda bent jau mane varginti.

1. ir kam apie tai DAZNIAUSIAI rasyti? kiek kartu galima ta pati rasyti? blink.gif
2. Kodel tu kitiem gali aiskinti?net kam cia galima ir kam ne rasyti?
3. ne nerasineju iki kol cia atejusi vel neapisvemi.
4. siandien bent 3 k suregavai mirksiukas.gif
5. tai ko nuolat apie mane rasai? blink.gif vos ne kievienoje zinuteje blink.gif
6.tu saves is vis nematai

Monte tavo pirma zinte dabar uzejus po pertaukos. O kur ir kada as apie tave ka rasiau paskutini karta iki to? mirksiukas.gif i rtaip nuolat niekad cia uzejusi negali praleisti kazko slykstaus apie mane nepasakius biggrin.gif veidrodini tu principe biggrin.gif as apie tave net pamirstu, kai tu cia nerasineji, karalieva tu musu biggrin.gif

2019 11 20, 12:02
Pritariu.
Beje, ta pacia etatines "isminti" galima pritaikyti ir kitais klausimais. Bet deja, anos fontanuoja youtubine ismintimi, pacios neisbandziusios.

cia antra zinute ir Moontei visiskai vsisikai neidomu , ka mes su Monteverte apie ja snekam, net po keliu menesiu prisimena tik lotuliukas.gif

2019 11 20, 12:05
Apie veganizma siukstu kalbeti, mat nepatyrei, bet apie vezi, jo padarinius, atsiradimo priezastis to nepatirusi, SM etatine,gali kalbeti...
Paradoksas.

cia pries tai buvusi dienos tirada ir vel zinutes apie kazka, kas jai visai visai neidomu:
Moonte,2019 10 24, 11:30
Sutinku, bet...Dar yra zmones, motyvuoti vien zodziais, moka graziai kalbeti, kaip reikia padaryti, kaip reikia pasiekti ir t.t. SM yra tokia asaba. Na retai jie save realizuoja.

Moonte,2019 10 24, 11:58]
Ka Jus, ka Jus... Cia tik Lietuvoje ir tik mazuose miesteliuose tokie nenormalus gaisru padariniai, kad etatines nervinykes aikscioja. O visur kitur, gaisras tik geris.

Moonte,2019 10 24, 12:42]
Kaip gerai kad nervinykei neva su galva gerai. Ir kad visame pasaulyje institucijos puikiausiai susitvarko su gaisrais, Pradedant Rosieja, baigiant JAV. Jokiu apdariniu nei aplinkai, nei zmoniu sveikatai, nei ju trutui nei t.t. ir t.t. Ziaru baisu ANT Lietuvos, total kosmar.

Moonte,2019 10 18, 19:12]
Ziu musu mOdistes savam amplua.

Moonte,2019 10 15, 16:25]
Todel, kad tikros motinos krutimi matina vaikus kiek imanoma ilgiau.
Todel, kad tikros zmonos vadovaujasi vedomis ir kitais yuoutubes isminciais.
Todel, kad tikros seimos vyrai, nezengia zingsnio nei i kaire ne i desine, nepasitare su tikromis zmonomis.
Kad tikroje seimoje finansai privalomai turi buti bendri.
Ir t.t. ir t.t.
Bet kokiu atveju stereotipai, kokie privalo buti TIKRI zmones, seimos, vaikai ir t.t. Mano galva yra atgyvena, sie laikai tuo ir yra puikus, kad kiekvienas musu gali gyventi taip kaip kam patink
a.
Atsakyti
Lutukei paleido vidurius ryskiai lotuliukas.gif
Atsakyti
oho biggrin.gif gal pavadinkime tai: Teisiosios dienoraštis?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 22, 23:21)
Lutukei paleido vidurius ryskiai lotuliukas.gif

ir vėl viduriai biggrin.gif trečią kartą tave susuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 22, 22:41)
žinok kuo daugiau religinių dogmų laikais, tuo gyvenimas geresnis ir nereikia dėl exių verkti tada mirksiukas.gif

Tai ko nesilaikai krikscionisku dogmu? Gi "kuo daugiau, tuo geriau " mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 22, 21:16)
ei tu, akla višta, o tu nematai kaip tavo išrinktoji Moonte vis bando išprovokuoti veganus? vis nešdavo čia visokių šūdą apie ligas ir pan. Lygtai jais rūpėtume iš tiesų. Jei iš tiesų rūpėtume, tai ji nuoširdžiai rašytų, o ne įdėtų nuorodą su pasimėgavimu, tipo: a va, susirgsit, kažkoks propiesorius taip sakė

Veganai yra nesveiki fanatai.
Ir taskas. Cia daugiau nera ka diskutuot

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 22, 21:27)
Veganai yra tiesiog iskrype sutverimai. Zmogui reikalinga mesa. Kiek daug - gincytina, bet kazkiek reikalinga.

Zinau tik viena - geriau transeksualas, negu veganas. Amen
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 22, 23:23)
oho biggrin.gif gal pavadinkime tai: Teisiosios dienoraštis?
Papildyta:

" Lutukes Tiesiosios Žarnos Dienorastis"?
Abejoju, kad kas pirks..

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 22, 21:46)

TAi velgi jei tu rasai apie apkabinima ir t.t. VAdinasi, jei imsime pvz. girtuoklio zmonos pareiskimus, tu tuos apkabinimus gauni limituotai, jei tai butu elementaru, kaip kvepavimas, tu tai ne akcentuotum 

Kaip sakoma realiai taikau tavo paties metoda,

Mano metoda... bezdzione su peiliu irgi isivaizduoja, kad gali butii chirurgas.

As neneigiau girtuoklio zmonos dziaugsmo, kad ja lupa tik pora kart i menesi, bet akcentavau, kad jai didziausias dziaugsmas.

Tai kodel neigti mano apsikabinimus? Galejai analogiskai sumastyti, kad cia matyt geriausia, tai gal man "neduoda", tai bet apsikabinimais pasidziaugiu? Va tada butu analogiska, o dabar...

Dar... isvados daromos ne is vieno fakto
Atsakyti