Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 23, 08:40)
Šalta kaip blink.gif reikia susikaupti ir į treniruotę, apdovanosiu po to save burbulais ir pirtim  wub.gif

Oi bl tai dovana biggrin.gif
As save taip APSIDOVANOJU maziausiai karta i savaite. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 11 23, 10:10)
Vyras su papais irgi isivaizduoja kad yra kazkuo ipatingas. Toks jau tas gyvenimas ir bezdiones ir zmones yra baisiai susireiksmine. (Pats pradejai  mirksiukas.gif )

As irgi akcentavau, kad kai zmogui apkabinimas limituotas, jis jam tampa reiksmingu. TAvo metodika, kuria tu sau netaikai, tik isskirtinai kitiems. Kita vertus, tas tavo pvz. ir tolimesne biletristika is lempos tik tam kad rasyti, visai neusije su VERTYBEMIS. Kai as apie jas butent ir kalbejau, tikiuosi tau nereikia aiskinti kas yra pamatines vertybes... Ir kad pamatines zmoniu vertybes, bent jau poroje pageidautina kad sutaptu, nes butent tai yra ilgo ir laimingo gyvenimo kartu garantas. Todel visai desninga, kad GIVEN444, zmogui kuriam altruistine veikla yra vertybe, iesko i save panasu vyra, kuris kartu su ja dirbtu ir puoseletu Given444 propaguojamas vertybes. Akcentuoju Given444, ne tavo.

Tu irgi isvadas darai is vieno fakto, beje kuris visai neusijes su vertybemis. Bet tau galima, va kitam siusktu.
Papildyta:
Butent, todel, jis bobelems smegenis krusa nuotoliniu budu, mat taip saugiau. Bet kokia jo brangioji butu laiminga, kad jis savo energija, kuria cia isnaudoja, butu nukreipes i APKABINIMUS, MEILIUS ZODELIUS.

Kas vel negerai tavo gyvenime, kad jau kelinta diena neislipi is moralizavimu?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 23, 11:48)

Kas vel negerai tavo gyvenime,  kad jau kelinta diena neislipi is moralizavimu?

As ja supranttu, tai kaip su mano exe... Tik mirtis ispres tas musu problemas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 23, 12:48)

Kas vel negerai tavo gyvenime,  kad jau kelinta diena neislipi is moralizavimu?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 23, 12:50)
As ja supranttu, tai kaip su mano exe... Tik mirtis ispres tas musu problemas

Dziaugiuosi, kad jums abiem gerai gyvenime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 23, 12:55)
Dziaugiuosi, kad jums abiem gerai gyvenime  4u.gif

Moonte, negalvok kad kabinejuosi. Bet gi sitiek metu petys i peti mamkose - jau galima nujausti žinomu charakteriu ėjimus.
Atsakyti
Sveiki, vis dar riejatės?
Kaip žiemai pasiruošę? Gal kas iš vilniečių baseiną lankot? Kokį? Į impuls eiti nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 23, 12:58)
Moonte,  negalvok kad kabinejuosi. Bet gi sitiek metu petys i peti mamkose -  jau galima nujausti žinomu charakteriu ėjimus.

Tu klysti.

Siandiena lauke salta, kepu bandeles, laukiu kol pakils tesla ir tiek.

Kaip ir kita kritine pastaba, auksciau issakyta, neva man rupi ka raso pagerintos apie mane.

Jos man rupi tik kaip reiskinys - iki kiek zmogus gali save negerbti, dergtis is saves. ATeini i tema ir skaitai, kai kiti nikai bando aiskinti pagerintom elemntarius dalykus. Sizifo darbas. Ka jos galvoja apie mane, nei as skaitau, nei i tai reaguoju, jei susiduriu su ju"nuomone" tai velgi skatydama kitu asmenu joms rasomas mintis.

Viliuosi kad aiskiai parasiau.

SAziningai, man SM forume neidomu. Tarkim, kas uzkabino, tai mylimukes ir is sviesos diskusija apie reikalinguma, dekinguma. Viskas.

O tas pastovus pagerintu kabinejimasis prie joms oponuojanciu, tai jau elementari SM rutina.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 11 23, 13:02)
Kaip žiemai pasiruošę? Gal kas iš vilniečių baseiną lankot? Kokį? Į impuls eiti nebenoriu.

Mano baseinas py.zdon nuejo. Dermatologas uzdraude, nes oda pradejo blogai reaguoti i chloriną. Reikia gal joga palankyti vietoj baseino. Gaila labai...Gaila klube Tai Chi grupes nera. Ziauruma koks gėris- labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 lapkričio 2019 - 12:09
QUOTE(kin @ 2019 11 23, 12:02)

Geriausi baseinai - prie namu

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 11 23, 13:02)

As lankau Olimpine pradzia. Jeigu nedirbi tradicinem valandom, labai patogu ryte perpiet, nebuna sausakimsa.
Gaila tik, kad pirtis veika tik savaitgaliais (gal neapsimoka del mazai zmoniu paprastom dienom).
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 23, 13:07)
Tu klysti.

Siandiena lauke salta, kepu bandeles, laukiu kol pakils tesla ir tiek.

Kaip ir kita kritine pastaba, auksciau issakyta, neva man rupi ka raso pagerintos apie mane.

Jos man rupi tik kaip reiskinys - iki kiek zmogus gali save negerbti, dergtis is saves. ATeini i tema ir skaitai, kai kiti nikai bando aiskinti pagerintom elemntarius dalykus. Sizifo darbas. Ka jos galvoja apie mane, nei as skaitau, nei i tai reaguoju, jei susiduriu su ju"nuomone" tai velgi skatydama kitu asmenu joms rasomas mintis.

Viliuosi kad aiskiai parasiau.

SAziningai, man SM forume neidomu. Tarkim, kas uzkabino, tai mylimukes ir is sviesos diskusija apie reikalinguma, dekinguma. Viskas.

O tas pastovus pagerintu kabinejimasis prie joms oponuojanciu, tai jau elementari SM rutina.

As tai dar guliu biggrin.gif

As tai jau i nieka mamkose nekreipiu demesi. Vistiek niekada nesugryš senosios gvardijos laikai- kontingentas ne tas, Ar mylimuke, ar is sviesos ar cambala su lutuke - jos nedatempia iki buvusio lygio (Sorry merginos, без обид, bet jus esate is jaunesnes kartos- jusu jumoro jausmas ir pats jumoro supratas yra kitoks, nei musu postsovietiniu pochujisčių). Koks desimt metu skirtumas, o kaip jauciasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 lapkričio 2019 - 12:18
QUOTE(Moonte @ 2019 11 23, 12:07)

SAziningai, man SM forume neidomu.

Yra cia visokiu konfliktuojanciu, bet esi ju karaliene. Tiesiog jau neimanoma su tamstele diskutuot. Nei kitu minciu suvoki, nei stengiesi, tiesiog ieskai kur prrisikabintti (labai nevykusiai), liguistai reaguoji i labai santurius postus...

Tikrai, jau galeetum cia ir matais keiktis, bet sugebetum kitus tiek gerbti, kad pasivarginti suvokti ka jie raso.
Dabar atrasineji belia ka...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 23, 13:17)
Yra cia visokiu konfliktuojanciu, bet esi ju karaliene. Tiesiog jau neimanoma su tamstele diskutuot. Nei kitu minciu suvoki, nei stengiesi, tiesiog ieskai kur prrisikabintti (labai nevykusiai), liguistai reaguoji i labai santurius postus...

Tikrai, jau galeetum cia ir matais keiktis, bet sugebetum kitus tiek gerbti, kad pasivarginti suvokti ka jie raso.
Dabar atrasineji belia ka...

Jau visi trys pasisake, itariu, tuo sarasas nesuprastu baigsis.
Atsakyti