Pagal mastyma ji brandesne uz tave.

</p>
Kitokia, tai nereiskia geresne ar blogesne.
Sakysim knyga parasyta kokia nesuprantama kalba... Neaisku ar jii gera ar ne, bet kad mazai suprantama tai faktas
Ačiū, einu tą Fitus pasižiūrėti.
Kitokia, tai nereiskia geresne ar blogesne.
Sakysim knyga parasyta kokia nesuprantama kalba... Neaisku ar jii gera ar ne, bet kad mazai suprantama tai faktas
Kodel mazai suprantama?
Mano aplinkoje panasiai mastanciu moteru dauguma. Nepaisant to, kad mes is skirtingu saliu ir zemynu.
Pagal mastyma ji brandesne uz tave.
Aciu, Cambala
As tai dar guliu As tai jau i nieka mamkose nekreipiu demesi. Vistiek niekada nesugryš senosios gvardijos laikai- kontingentas ne tas, Ar mylimuke, ar is sviesos ar cambala su lutuke - jos nedatempia iki buvusio lygio (Sorry merginos, без обид, bet jus esate is jaunesnes kartos- jusu jumoro jausmas ir pats jumoro supratas yra kitoks, nei musu postsovietiniu pochujisčių). Koks desimt metu skirtumas, o kaip jauciasi.As taip itariu, daugiau nei 10 m skirtumas. Man siaip irgi jauciasi. Pradedant rusiskais bajeriais. Verstis reikia, o ir issiverstus nesuprantu as apie ka tai yra. Tu gide dirbdama ekskursijas rusiskai vedi?

Tu kada nueik i koki idomesni muzieju su turais, ne tik su vaiksciojimu nuo paveikslo prie pavekslo.
Apie meną tu nibumbum, apie muziejus - taip pat. Romanu skaitymas nelabai akirati plecia, zinok.
Prisiėdau lobsteriu, dabar guliu ant sopkes išvertus gūžį
Papildyta:

Papildyta:
Nepamirsk kimono uzsidet. Tu gi karatiste

Mjoo. Vyras pinigus dovanoja...Kaip prostitutei...
Normalioj seimoj pinigai yra bendri.
Ja ja...as - Čakas Norisas

Gaila moteru (cambalos) kurioms vyrai nedovanoja brangiu dovanu. Gauna Is vyru kokius apatinius (vyru fantazijoms tenkinti), kaip kokios kurvikes, ir dziaugiasi.
Ka tu nusipirktum sau, je dovanu i is vyro kada gautum daugiau nei 100 euru?
Tu kada nueik i koki idomesni muzieju su turais, ne tik su vaiksciojimu nuo paveikslo prie pavekslo. Apie meną tu nibumbum, apie muziejus - taip pat. Romanu skaitymas nelabai akirati plecia, zinok. Prisiėdau lobsteriu, dabar guliu ant silkės išvertus gūžį
Paskaicius komentara net suabejojau, ar jis man skirtas.
As naudoju nauja forumo versija, tai del to cituojamu komentaru nerodo. Speju.

<p>Paskaicius komentara net suabejojau, ar jis man skirtas.

<p> </p>
<p>As naudoju nauja forumo versija, tai del to cituojamu komentaru nerodo. Speju. </p>
Tau tau, nes klausimas apie RUSU kalba vedamus turus isverte is klumpiu, tiek juokiausi.

Tu grozines litwraturos neskaitai?
Pati zinai, kad 'nauja' dar nera 'gera'. Kaip ir su Windows'ais. Paskutinė versija - košmaras. Kaip ir su mamkomis.
Tau tau, nes klausimas apie RUSU kalba vedamus turus isverte is klumpiu, tiek juokiausi.
Apie viena meno sriti as zinau is vidaus.
Su muziejais nieko bendro neturi.
Tu ten kazka uzvanojai apie romanus. Kokius romanus as skaitau? Nieko nesu rasiusi apie tai.
Ko tais pikta sestadienio vakara.

Nepagauni minties?
Nevaikstai i parodas, muziejus ar galerijas?
Matai kokios mes skirtingos.
Tu - pragmatike, o as ziuriu i pasauli per savo sielą

As ne pikta, as aptingus ir man viskas px

Papildyta:

</p>
As vis laukiu kada jis nustos issidirbineti ir parodys savo tikraji AŠ, kurios pamiršti neimanoma

Nepagauni minties?
Nevaikstai i parodas, muziejus ar galerijas?
Matai kokios mes skirtingos.
Tu - pragmatike, o as ziuriu i pasauli per savo sielą
As ne pikta, as aptingus ir man viskas px
Vaikstau, kai kur nors keliauju, arba gyvenu naujoj vietoj. Nesu nei muzieju fanate, nei ta, kur niekur nebuvus.
Nzn per kokia siela tu ten ziuri. Mane labiausiai uzbures muziejus buvo Luvras. Kur nenoriu eiti - tai modernaus meno.