Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 23, 23:50)
Normalu.
Visko zinoti neimanoma.

Gali buti specu vienoje srityje ir tuo paciu visisku diletantu kitoje.

Man irgi taip atrodo. Bet paskaičius SM kartais atrodo, kad kitos specės visais gyvenimo klausimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 23, 23:54)
Man irgi taip atrodo. Bet paskaičius SM kartais atrodo, kad kitos specės visais gyvenimo klausimais biggrin.gif

Viska galima suzinot yandex.ru
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 23, 23:58)
Viska galima suzinot yandex.ru

Nu jo. Yr kam padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 23, 22:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72550944" data-time="1574531840"><div><p>Kitokia, tai nereiskia geresne ar blogesne.
Sakysim knyga parasyta kokia nesuprantama kalba... Neaisku ar jii gera ar ne, bet kad mazai suprantama tai faktas</p></div></blockquote><p>Kodel mazai suprantama?</p><p>Mano aplinkoje panasiai mastanciu moteru dauguma. Nepaisant to, kad mes is skirtingu saliu ir zemynu. </p>

Tai visai nera keista. Panasus poziuriai traukia panasius. Retai savanoriskai bendraujam su tais, kuriais beveik nera salycio tasku. As apie daug ka galeciau pasakyti, kad "mano aplinkoj irgi dauguma tokie/taip daro/taip gyvena", bet man tai jau nera keista.
Atsakyti

Aaaa, supratau, tu mano pastebejima jog esi pragmatike priemei kaip puolima.
Tebunie kaip tu nori. As nepakeisiu tavo poziurio i tave supancius zmones

Blogai supratai. :) 

Atsakyti

Tai visai nera keista. Panasus poziuriai traukia panasius. Retai savanoriskai bendraujam su tais, kuriais beveik nera salycio tasku. As apie daug ka galeciau pasakyti, kad "mano aplinkoj irgi dauguma tokie/taip daro/taip gyvena", bet man tai jau nera keista.

Sakydama « mano aplinkoje » as is tiesu turejau zmones, kuriuos sutinku « is reikalo », o ne draugus. 

Drauges kazkiek tikrai panasios, cia kitaip sunku.

Kazkada susipazinau su viena labai faina moterimi. Ir ji man « Tai tau patinka namuose seimininkauti?». O dievai  :D. As iskart pagalvojau, kad nesigaus cia mums.  :D 

Atsakyti

Zodis "suprantama" turi atspalvius. Suvokimo prasme tai suvokiamos ir mintys ir kazkiek bendros idejos suprantamos . Tame problemu nera.
Priimtinumo prasme, man dvelkia kazkokiu primityvumu, paprastu isskaiciavimu. (gyvenimiska prasme)
Na as netikiu, kad aritmetika yra matematikos virsune, sita zinai. Bet ta zinai darbe.
O poziuryje i gyvenima, tai man nesuvokiami tokie zmones, kuriems gyvenimui uztenka keturiu veiksmu.

Siuo klausimu manau esi panasi i tas kurios jau mate silto salto ir viskas pofig... Pagrinde 60 ar net 70+ Kurios jau uzmirso jaunyste...

Na sunku paaiskinti...

Matai kaip idomiai. O kai kas sako, kad man reikia gyvenimo realybe pamatyti.

Matyt priklauso nuo to, kas kalba. :) Man nesigauna rimtai priimti situ nuomoniu. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 02:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72551112" data-time="1574548805"><div><p>Tai visai nera keista. Panasus poziuriai traukia panasius. Retai savanoriskai bendraujam su tais, kuriais beveik nera salycio tasku. As apie daug ka galeciau pasakyti, kad "mano aplinkoj irgi dauguma tokie/taip daro/taip gyvena", bet man tai jau nera keista.</p></div></blockquote><p>Sakydama « mano aplinkoje » as is tiesu turejau zmones, kuriuos sutinku « is reikalo », o ne draugus. </p><p>Drauges kazkiek tikrai panasios, cia kitaip sunku.
</p><p>Kazkada susipazinau su viena labai faina moterimi. Ir ji man « Tai tau patinka namuose seimininkauti?». O dievai  biggrin.gif. As iskart pagalvojau, kad nesigaus cia mums.  biggrin.gif </p>

Bet juk tai irgi tam tikra prasme tu pati pasirenki. Jeigu sedetum kokiam turguj su kalgotkem, tai tavo kolegos ir klientai butu tai, ka tu sutinki "is reikalo" , ir greiciausiai tai butu kitokie zmones nei dabartiniai sutinkami "is reikalo", ir jie tarpusavyje turetu bendru bruozu, su kuriais tu greiciausiai tapatintumeisi kaip kad dabar sakai, jog jus kazkur kazkuo panasiai mastot. Na ir nei salis, nei tautybe siuo atveju nera esminis skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 23, 23:10)
Taip ir reikejo sakyti is pradziu, dabar suki uodega,kad ne apie metus, o apie batus.  biggrin.gif
Nu bet nieko nepadarysi,tau atleistina, klimaksas sunkus laikotarpis. Mes tave vis tiek mylim  4u.gif  biggrin.gif

Baik, ji seniai po klimakso jau. Psio, sausra.
Atsakyti

Baik, ji seniai po klimakso jau. Psio, sausra.

Ateis šita sausra visom.Tai yra neišvengiama, ir neatšaukiama.Ir šiaip, nėra gražu prikaišioti tokius dalykus.

Beje, kaip jūs realiai įsivaizduojate klimaksą?

Labas,sekmadienio rytą :4u:

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 23, 23:24)
O man prie Petrodvarec jokie Luvrai neprisilygins su savo vogtais artefaktais.

Jo, jo, smagiau žiūrėti į išvogtas LDK vertybes?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 24, 09:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72551148" data-time="1574578854"><div><p>Baik, ji seniai po klimakso jau. Psio, sausra.</p></div></blockquote><p>Ateis šita sausra visom.Tai yra neišvengiama, ir neatšaukiama.Ir šiaip, nėra gražu prikaišioti tokius dalykus.
</p><p>Beje, kaip jūs realiai įsivaizduojate klimaksą?
</p><p>Labas,sekmadienio rytą 4u.gif
</p>

Ką ten, bus koks 50, ir pareis džiaugsmas:)
Atsakyti