Visko zinoti neimanoma.
Gali buti specu vienoje srityje ir tuo paciu visisku diletantu kitoje.
Man irgi taip atrodo. Bet paskaičius SM kartais atrodo, kad kitos specės visais gyvenimo klausimais

Tai visai nera keista. Panasus poziuriai traukia panasius. Retai savanoriskai bendraujam su tais, kuriais beveik nera salycio tasku. As apie daug ka galeciau pasakyti, kad "mano aplinkoj irgi dauguma tokie/taip daro/taip gyvena", bet man tai jau nera keista.
Sakydama « mano aplinkoje » as is tiesu turejau zmones, kuriuos sutinku « is reikalo », o ne draugus.
Drauges kazkiek tikrai panasios, cia kitaip sunku.
Kazkada susipazinau su viena labai faina moterimi. Ir ji man « Tai tau patinka namuose seimininkauti?». O dievai . As iskart pagalvojau, kad nesigaus cia mums.
Zodis "suprantama" turi atspalvius. Suvokimo prasme tai suvokiamos ir mintys ir kazkiek bendros idejos suprantamos . Tame problemu nera.
Priimtinumo prasme, man dvelkia kazkokiu primityvumu, paprastu isskaiciavimu. (gyvenimiska prasme)
Na as netikiu, kad aritmetika yra matematikos virsune, sita zinai. Bet ta zinai darbe.
O poziuryje i gyvenima, tai man nesuvokiami tokie zmones, kuriems gyvenimui uztenka keturiu veiksmu.
Siuo klausimu manau esi panasi i tas kurios jau mate silto salto ir viskas pofig... Pagrinde 60 ar net 70+ Kurios jau uzmirso jaunyste...
Na sunku paaiskinti...
Matai kaip idomiai. O kai kas sako, kad man reikia gyvenimo realybe pamatyti.
Matyt priklauso nuo to, kas kalba. Man nesigauna rimtai priimti situ nuomoniu.