Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 23, 23:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72551014" data-time="1574538927"><div><p>Nepagauni minties?

Nevaikstai i parodas, muziejus ar galerijas?

Matai kokios mes skirtingos.
Tu - pragmatike, o as ziuriu i pasauli per savo sielą vartotojo įkelta nuotrauka

As ne pikta, as aptingus ir man viskas px vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Vaikstau, kai kur nors keliauju, arba gyvenu naujoj vietoj. Nesu nei muzieju fanate, nei ta, kur niekur nebuvus. 
Nzn per kokia siela tu ten ziuri. Mane labiausiai uzbures muziejus buvo Luvras. Kur nenoriu eiti - tai modernaus meno. </p>

O man prie Petrodvarec jokie Luvrai neprisilygins su savo vogtais artefaktais.

Nepatiko kad pavadonau tave pragmatiska? Bet tu negaletum dirbti savo darbo, jei butum kitokia.
Kvaila visko matyti per "pyksti/nepyksti' prizme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 lapkričio 2019 - 22:26
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 23, 18:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72550809" data-time="1574518020"><div><p>Tai zinoma, kokiu geru desimtmeciu jaunesne jinai uz mane vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man atrodo mes vienodo amziaus, ne? </p><p></p>

Tikrai taip smile.gif bet kazkam fantazijos verda kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 23 lapkričio 2019 - 22:30
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 23, 21:39)
Apie meną tu nibumbum,   apie muziejus -   taip pat.

Gaila moteru  (cambalos) kurioms vyrai nedovanoja brangiu dovanu. Gauna Is vyru kokius apatinius (vyru fantazijoms tenkinti),   kaip kokios kurvikes, ir dziaugiasi.

Aš visad galvoju, ar tai blogai? Nes aš apie meną - nibumbum. Rimtai. Jau kažkada rašiau berods, kad man visi Malevičiaus kvadratai yra grynas nesusipratimas. Klimtas - irgi nesuprantu. Nu spalvos gal nieko... Daugiau tai... Tenka pripažinti, kad aš ir menas - sudėtinguose santykiuose. Arba jokiuose...

Ačiū, Burbanti wub.gif Žinau, kad manęs nepaminėjai, bet vis tiek... Smagu kai kažkam bent teoriškai gaila wub.gif Tiesa, triusikų irgi negaunu... Damn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 23 lapkričio 2019 - 22:32
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 23, 23:29)
Tikrai taip smile.gif bet kazkam fantazijos verda kitaip biggrin.gif

Kaip cia pasakyti...
Tu senesnė uz ja savo gyvenimo praktika, mokykla, bagažu. Pagal tave ji - jauna mergaitė.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 23, 23:30)
Aš visad galvoju, ar tai blogai? Nes aš apie meną - nibumbum. Rimtai. Jau kažkada rašiau berods, kad man visi Malevičiaus kvadratai yra grynas nesusipratimas. Klimtas - irgi nesuprantu. Nu spalvos gal nieko... Daugiau tai... Tenka pripažinti, kad aš ir menas - sudėtinguose santykiuose. Arba jokiuose...

Ačiū, Burbanti wub.gif Žinau, kad  manęs nepaminėjai, bet vis tiek... Smagu kai kažkam bent teoriškai gaila wub.gif Tiesa, triusikų irgi negaunu... Damn...

Tu gali buti nebumbum. Bet kai nebumbum, tai nereikia mindzioti ten, kur nera mozoliu. As gi nepradejau apie muziejus ir meną kalbeti is lubu, as atsakiau i nelabai korektiska is sviesos posta.

Busi darr viena is tu , kurios visus postus prisiskiria sau? biggrin.gif

Ai, dar pastebejau is postu, kad jums su is sviesos menas yra vien tapyba...keista
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 lapkričio 2019 - 23:01
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 23, 23:58)
Kaip cia pasakyti...
Tu senesnė uz ja savo  gyvenimo praktika,  mokykla,  bagažu. Pagal tave ji - jauna mergaitė.

Taip ir reikejo sakyti is pradziu, dabar suki uodega,kad ne apie metus, o apie batus. biggrin.gif
Nu bet nieko nepadarysi,tau atleistina, klimaksas sunkus laikotarpis. Mes tave vis tiek mylim 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 24, 00:10)
Taip ir reikejo sakyti is pradziu, dabar suki uodega,kad ne apie metus, o apie batus.  biggrin.gif
Nu bet nieko nepadarysi,tau atleistina, klimaksas sunkus laikotarpis. Mes tave vis tiek mylim  4u.gif  biggrin.gif

Ir vel negerai biggrin.gif ir vel nepatiko paaiskinimas.
Oi mylimuke mylimuke. As budama tavo metu buvau very easy going, o tu tokia sunki, tokia... susenusios sielos zmogus
Atsakyti

O man prie Petrodvarec jokie Luvrai neprisilygins su savo vogtais artefaktais.

Nepatiko kad pavadonau tave pragmatiska? Bet tu negaletum dirbti savo darbo, jei butum kitokia.
Kvaila visko matyti per "pyksti/nepyksti' prizme.

Nebuvau Petro dvare, tai nekomentuosiu.

As ir esu pragmatiska. Man taip tinka ir patinka, kitaip keisciausi.

As tik nzn ar tai trukdo dometis menu. Man viena sritis kasdien po akim. Yra kas visiskai neidomu. Pvz eiti i filharmonija nenoriu. Kazkada per prievarta tekdavo ten sedeti, tai mano siela uzsidare sitam reikalui.  :D 

Tai kaip tu ten siela mena ziuri? 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 24, 00:18)
Ir vel negerai biggrin.gif  ir vel nepatiko paaiskinimas.
Oi mylimuke mylimuke. As budama tavo metu buvau very easy going,  o tu tokia sunki,  tokia... susenusios sielos zmogus

Na ka padarysi, visokiu yra, visokiu reikia. 🤷‍♀️
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 00:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72551035" data-time="1574540670"><div><p>O man prie Petrodvarec jokie Luvrai neprisilygins su savo vogtais artefaktais.

Kvaila visko matyti per "pyksti/nepyksti' prizme.</p></div></blockquote><p>Nebuvau Petro dvare, tai nekomentuosiu.</p><p>As ir esu pragmatiska. Man taip tinka ir patinka, kitaip keisciausi.</p><p></p><p>As tik nzn ar tai trukdo dometis menu. Man viena sritis kasdien po akim. Yra kas visiskai neidomu. Pvz eiti i filharmonija nenoriu. Kazkada per prievarta tekdavo ten sedeti, tai mano siela uzsidare sitam reikalui.  biggrin.gif </p><p>Tai kaip tu ten siela mena ziuri? </p>

Aaaa, supratau, tu mano pastebejima jog esi pragmatike priemei kaip puolima.
Tebunie kaip tu nori. As nepakeisiu tavo poziurio i tave supancius zmones
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 24, 00:35)
Na ka padarysi, visokiu yra, visokiu reikia. 🤷‍♀️

Be abejo.
Nelabai cia kam ir rupi personažų ožiai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 23, 22:58)
Busi darr viena is tu ,   kurios visus postus prisiskiria sau?  biggrin.gif

Ai,   dar pastebejau is postu,   kad jums su is sviesos menas yra vien tapyba...keista

Turbūt ten, kur tinka - kalta biggrin.gif

Nežinau apie kitas, bet mano atveju tai rodo mano pažinties su menu arba žinių apie meną "gylį" biggrin.gif Realiai esu visiškas nulis mene ir jo pažinime biggrin.gif Daugiau nei "man (ne)gražu" - netempiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 23 lapkričio 2019 - 23:48
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 24, 00:46)
Turbūt ten, kur tinka - kalta biggrin.gif

Nežinau apie kitas, bet mano atveju tai rodo mano pažinties su menu arba žinių apie meną "gylį" biggrin.gif Realiai esu visiškas nulis mene ir jo pažinime biggrin.gif Daugiau nei "man (ne)gražu" - netempiu biggrin.gif

Normalu.
Visko zinoti neimanoma.

Gali buti specu vienoje srityje ir tuo paciu visisku diletantu kitoje.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 23, 21:10)
Kodel mazai suprantama?
Mano aplinkoje panasiai mastanciu moteru dauguma. Nepaisant to, kad mes is skirtingu saliu ir zemynu. 

Zodis "suprantama" turi atspalvius. Suvokimo prasme tai suvokiamos ir mintys ir kazkiek bendros idejos suprantamos . Tame problemu nera.
Priimtinumo prasme, man dvelkia kazkokiu primityvumu, paprastu isskaiciavimu. (gyvenimiska prasme)
Na as netikiu, kad aritmetika yra matematikos virsune, sita zinai. Bet ta zinai darbe.
O poziuryje i gyvenima, tai man nesuvokiami tokie zmones, kuriems gyvenimui uztenka keturiu veiksmu.

Siuo klausimu manau esi panasi i tas kurios jau mate silto salto ir viskas pofig... Pagrinde 60 ar net 70+ Kurios jau uzmirso jaunyste...

Na sunku paaiskinti...
Atsakyti