Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 18:18)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72551417" data-time="1574605124"> Prie ko cia vaikai ir imitę bobos ne 25'kių ir netgi ne 30'ties jau? </blockquote>
<p>Oj ir vel su tuo amziumi. smile.gif </p>
<p>As vaikysteje cartoon netwoorks ziuredavau. Niekaip nesuprantu kokiu budu turejau ta rusu kalba ismokti. Jei tevai butu rusisku filmu gerbejai, nu dar dar. Savo mama prisimenu ziurincia Twin Peaks ir Seni.  smile.gif</p>
<p>Mes jau visai kitaip uzaugom. </p>

Oi bleeeeet....lygtais mane kas mokykloje mokino lenku,, ispanu kalba biggrin.gif
Atsakyti

Oi bleeeeet....lygtais mane kas mokykloje mokino lenku,, ispanu kalba biggrin.gif

Mes apie rusu kalba snekam, kuria kaip itariu mokino.  :) 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 24, 18:06)
Vaje, vis dar naudoji ta sena suskilusi rutuli.
Kaip bebutu, visi mes skirtingi, kas baletui neimlus, kas kalbom. Pasaulis margas ir tai puiku. smile.gif

Tu geriau savo galva isrusiuok, nei siuksles.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 18:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72551456" data-time="1574609160"><div><p>Oi bleeeeet....lygtais mane kas mokykloje mokino lenku,, ispanu kalba vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mes apie rusu kalba snekam, kuria kaip itariu mokino.  smile.gif </p><p></p>

Tu rasei ne I temą ka tave mokykla ir tevai mokino. Alio, garaž, uzmirsti ka cia pyzdielini? Eik po galerijas geriau pavaiksciok.
Papildyta:
Oi oi...mamku imitę bobulencijos isriete nosis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 18:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72551456" data-time="1574609160"><div><p>Oi bleeeeet....lygtais mane kas mokykloje mokino lenku,, ispanu kalba vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mes apie rusu kalba snekam, kuria kaip itariu mokino.  smile.gif </p><p></p>

Ir? Yra googlis, jei nebaraškini.
Ot tu sausa boba. Įdomu kiek ilgai su tavimi uzsienietis isgyvens
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 lapkričio 2019 - 17:40

Nuo vietos kazkiek priklauso, bet kai anksciau praktiskai visi rusu mokejo, tai dabar praejus ~30 neokupuotos Lt metu, tikrai jau nebera populiari rusu kalba, net Wilno biggrin.gifIs akies sakyciau, kokie puse mano bendraamziu ja moka, o jaunesniems jau anglu pasidare tokia artima ir naturali kaip anksciau buvo rusu.
Gabumas kalboms ne prie ko cia, moka zmones kalbas, tik kitas.
Aisku, viena yra moket susisneket snekamaja, o kas kita moketi kalba daug giliau, taip pat rasyti taisyklingai. Kai kuriems siuo klausimu net gimtoji sunkiai ikandama.

Mano aplinkoje tai dar maziau sneka rusiskai. Mums naturalu buvo filmus siustis anglu kalba, universitete knygu angliskai ieskoti. :)  

Atsakyti

Burba,

Su ta rusu kalba jau ne pirma karta ta pati rasai. Tu paskaiciuok kada gime nares, kurios 30 m. Pora metu pries nepriklausomybe. Rusu kalba, filmai, tv - svetimas dalykas. Panasiai kaip as savo mociutei juokelius is Big Bang Theory skaldyciau ir stebeciausi, kad nesupranta. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 18:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72551296" data-time="1574592703"><div><p>Nuo vietos kazkiek priklauso, bet kai anksciau praktiskai visi rusu mokejo, tai dabar praejus ~30 neokupuotos Lt metu, tikrai jau nebera populiari rusu kalba, net Wilno vartotojo įkelta nuotraukaIs akies sakyciau, kokie puse mano bendraamziu ja moka, o jaunesniems jau anglu pasidare tokia artima ir naturali kaip anksciau buvo rusu.
Gabumas kalboms ne prie ko cia, moka zmones kalbas, tik kitas.
Aisku, viena yra moket susisneket snekamaja, o kas kita moketi kalba daug giliau, taip pat rasyti taisyklingai. Kai kuriems siuo klausimu net gimtoji sunkiai ikandama.</p></div></blockquote><p>Mano aplinkoje tai dar maziau sneka rusiskai. Mums naturalu buvo filmus siustis anglu kalba, universitete knygu angliskai ieskoti. smile.gif  </p>

Tu paklausyk saves.
Istisai cia giriesi 'maaaano aplinkoje'. Nu kokia gi ta tavo aplinka? Kas joje jau taip skirtinga nei pas kitus? Vietoj alkoholio uosto kokainą? Vietoj pasimylejimu dviesse praktikuoja swinga, vietoj rankos istiesima vargstanciam suvaro peili i nugara? Kas kitokio ?
Primink kokiame kaime tu uzaugai?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 18:45)
<p>Burba,</p><p>Su ta rusu kalba jau ne pirma karta ta pati rasai. Tu paskaiciuok kada gime nares, kurios 30 m. Pora metu pries nepriklausomybe. Rusu kalba, filmai, tv - svetimas dalykas. Panasiai kaip as savo mociutei juokelius is Big Bang Theory skaldyciau ir stebeciausi, kad nesupranta. </p>

O ne, brangioji, cia jus pradejote prunksti, kaip kumelės, kad mol ka cia rasai rusiskai, nes 'meees...taigi MEEEEES neduprantam'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 lapkričio 2019 - 17:51
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 17:45)
<p>Burba,</p><p>Su ta rusu kalba jau ne pirma karta ta pati rasai.

Argi prisipazins, kad nusisneka.
Uzaugo ant rusu k, todel neva " gudra". Garantuoju, kad nebutu buvus emigrante, greiciausiai anglu ziniomis su savo amziumi galetu tik kavotis.

Nemoka jaunimas rusiskai. Ir mano sunus nemoka, nes jam jos nereikia. Anglu laisvai, prancuzu tobulinasi.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 18:45)
<p>Burba,</p><p>Su ta rusu kalba jau ne pirma karta ta pati rasai. Tu paskaiciuok kada gime nares, kurios 30 m. Pora metu pries nepriklausomybe. Rusu kalba, filmai, tv - svetimas dalykas. Panasiai kaip as savo mociutei juokelius is Big Bang Theory skaldyciau ir stebeciausi, kad nesupranta. </p>

O ne, brangioji, cia jus pradejote prunksti, kaip kumelės, kad mol ka cia rasai rusiskai, nes 'meees...taigi MEEEEES neduprantam'.

O as jums:' klausykit, ketvirtoj dešimtyje bobos esat, uzauge Lietuvoje, ką cia vaidinat is saves?'
Atsakyti
Viena rusiskai paraso, given butinai angliskai parasys..😂.
Reikia gi moterytems pasigirti kazkaip, kad uzsienio kalba zino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 24, 18:54)
Argi prisipazins, kad nusisneka.
Uzaugo ant rusu k, todel neva " gudra".  Garantuoju, kad nebutu buvus emigrante, greiciausiai anglu  ziniomis su savo amziumi galetu tik kavotis.
Nemoka jaunimas rusiskai. Ir mano sunus nemoka, nes jam jos nereikia. Anglu laisvai, prancuzu tobulinasi.

Kas kaltas kas jusu vaikai neimlus kalboms?
Kas kaltas, kad jus mazai demesio skyret savo vaikams?
Tik jus pacios
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 24, 17:56)
O ne,  brangioji,  cia jus pradejote prunksti,  kaip kumelės,  kad mol ka cia rasai rusiskai, nes  'meees...taigi MEEEEES neduprantam'.

O as jums:' klausykit,  ketvirtoj dešimtyje bobos esat,  uzauge Lietuvoje,  ką cia vaidinat is saves?'

Nu pvz tu boba šeštoj dešimty, nuvyvenusi Lietuvoje beveik visą gyvenimą, o lietuviškai nemoki gerai rašyt, neimli net savo kalbai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 24, 18:57)
Viena rusiskai paraso, given butinai angliskai parasys..😂.
Reikia gi moterytems pasigirti kazkaip, kad uzsienio kalba zino biggrin.gif

jesteś psychicznie niezdrowa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 24, 18:59)
Nu pvz tu boba šeštoj dešimty, nuvyvenusi Lietuvoje beveik visą gyvenimą, o lietuviškai nemoki gerai rašyt, neimli net savo kalbai.

Bet uztat tave labai gerai apibudinu lenkiskai
Matka-kurwa biggrin.gif
Atsakyti