Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 23, 21:15)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72550616" data-time="1574504109"> As tai dar guliu As tai jau i nieka mamkose nekreipiu demesi. Vistiek niekada nesugryš senosios gvardijos laikai- kontingentas ne tas, Ar mylimuke, ar is sviesos ar cambala su lutuke - jos nedatempia iki buvusio lygio (Sorry merginos, без обид, bet jus esate is jaunesnes kartos- jusu jumoro jausmas ir pats jumoro supratas yra kitoks, nei musu postsovietiniu pochujisčių). Koks desimt metu skirtumas, o kaip jauciasi.</blockquote> As taip itariu, daugiau nei 10 m skirtumas. Man siaip irgi jauciasi. Pradedant rusiskais bajeriais. Verstis reikia, o ir issiverstus nesuprantu as apie ka tai yra. Tu gide dirbdama ekskursijas rusiskai vedi? 

nu jei tu galvoji, kad rusiškų bajerių supratimas tik nuo amžiaus priklauso, tai cambala be reikalo tave pagyrė biggrin.gif nu ne veltui cambala tai buvo, ne kas kitas biggrin.gif juk tai dar ir nuo gyvenamos vietos priklauso, kur rusų nemažai yra. Tai ir dabar gimęs vaikas, jei ne dundukas būtų, tai išmoktų, tad amžius čia prie ko?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 01:16)
Matai kaip idomiai. O kai kas sako, kad man reikia gyvenimo realybe pamatyti.

Tai visai kas kita. Tu realybiu yra daug ir visu ju pamatyti neimanoma. Nes realybes keicia zmogu.
Cia kaip moksliniuose tyrimuose, jei tyrimas keicia tiriama aplinka, tai pasidaro supersudetinga.

Manau, kad kai kuriu dalyku, nei matei nei patyrei nei kada patirsi. Patyrei kitus, kuriuos kiti nepatirs nei isgyvens.
ZMones skirtingi bet labiausia juos padaro skirtingus skirtingas gyvenimas.

Va todel ir tas svetimas pasaulis.

Ex dukte man konkreciai svetimas pasaulis, nes sugebejo isvystyti tik exes primityvu cinizma. Neimanoma tiesiog bendrauti apie nieka daugiau apart primityviu dalyku, ala kiek draugu FB ir kiek draugu "Hello-Bye bye" realybeje.

Realus gyvenimas tai nieko nereiskia, gyveni realu gyvenima, bet jis - kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 24, 10:03)
nu jei tu galvoji, kad rusiškų bajerių supratimas tik nuo amžiaus priklauso, tai cambala be reikalo tave pagyrė biggrin.gif nu ne veltui cambala tai buvo, ne kas kitas biggrin.gif juk tai dar ir nuo gyvenamos vietos priklauso, kur rusų nemažai yra. Tai ir dabar gimęs vaikas, jei ne dundukas būtų, tai išmoktų, tad amžius čia prie ko?

Gyvebau tarp rusų, aš tų bajerių ir žodžių kai kurių nesuprantu. Tai nuo amžiaus l priklauso
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 24, 11:45)
Gyvebau tarp rusų, aš tų bajerių ir žodžių kai kurių nesuprantu. Tai nuo amžiaus l priklauso

biggrin.gif neširsk, Kvazimodas, nes dar baisesnė daraisi.
As laisvai kalbu keturiomis kalbomis, penktą pradejau mokintis, matka-kurwa biggrin.gif rev.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 24, 10:45)

nesupranti, nes kalboms reiškias negabi esi
Atsakyti

Pazinojau tarp rusu uzaugusiu. Vistiek rusu kalba rinkosi mokykloje ir/ar univere kaip laisva dalyka. Matyt gatve ne visko ismoko. O tie visi posakiai ir juokeliai nuo amziaus priklauso, nes reikia ne tik zodzius suprasti. Turi zinoti konteksta.  :) 

Atsakyti
Nuo vietos kazkiek priklauso, bet kai anksciau praktiskai visi rusu mokejo, tai dabar praejus ~30 neokupuotos Lt metu, tikrai jau nebera populiari rusu kalba, net Wilno biggrin.gif Is akies sakyciau, kokie puse mano bendraamziu ja moka, o jaunesniems jau anglu pasidare tokia artima ir naturali kaip anksciau buvo rusu.
Gabumas kalboms ne prie ko cia, moka zmones kalbas, tik kitas.
Aisku, viena yra moket susisneket snekamaja, o kas kita moketi kalba daug giliau, taip pat rasyti taisyklingai. Kai kuriems siuo klausimu net gimtoji sunkiai ikandama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 24 lapkričio 2019 - 12:52
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 12:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72551238" data-time="1574588293"><div><p>nesupranti, nes kalboms reiškias negabi esi</p></div></blockquote><p>Pazinojau tarp rusu uzaugusiu. Vistiek rusu kalba rinkosi mokykloje ir/ar univere kaip laisva dalyka. Matyt gatve ne visko ismoko. O tie visi posakiai ir juokeliai nuo amziaus priklauso, nes reikia ne tik zodzius suprasti. Turi zinoti konteksta.  smile.gif </p>

dauguma yra iš kultinių filmų, kuriuos rodo ir dabar, taigi kaip sakiau - amžius čia ne problema
problema - nenoras, nusiteikimas ar tiesiog nesidomėjimas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 24, 11:38)

Pasakei ir prisnigo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 24, 13:20)
Pasakei ir prisnigo  rolleyes.gif

taip, tuoj snigs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 13:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72551238" data-time="1574588293"><div><p>nesupranti, nes kalboms reiškias negabi esi</p></div></blockquote><p>Pazinojau tarp rusu uzaugusiu. Vistiek rusu kalba rinkosi mokykloje ir/ar univere kaip laisva dalyka. Matyt gatve ne visko ismoko. O tie visi posakiai ir juokeliai nuo amziaus priklauso, nes reikia ne tik zodzius suprasti. Turi zinoti konteksta.  smile.gif </p>

Dabar pagalvojau...per sitiek metu neskaiciau ne vieno tavo posto, kuris priverstu mane balsu nusijuokti. Tu nemoki juokauti. Visiškai.
ilgo laimingo vedybinio gyvenimo paslaptis- geras jumoro jausmas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 24, 13:51)
Nuo vietos kazkiek priklauso, bet kai anksciau praktiskai visi rusu mokejo, tai dabar praejus ~30 neokupuotos Lt metu, tikrai jau nebera populiari rusu kalba, net Wilno biggrin.gif Is akies sakyciau, kokie puse mano bendraamziu ja moka, o jaunesniems jau anglu pasidare tokia artima ir naturali kaip anksciau buvo rusu.
Gabumas kalboms ne prie ko cia, moka zmones kalbas, tik kitas.
Aisku, viena yra moket susisneket snekamaja, o kas kita moketi kalba daug giliau, taip pat rasyti taisyklingai. Kai kuriems siuo klausimu net gimtoji sunkiai ikandama.

Labai prie ko gabumas kalbos.
Tu esi neimli kalboms.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 24, 14:20)
Pasakei ir prisnigo  rolleyes.gif

Matka-kurwa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 lapkričio 2019 - 14:58
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 12:36)

Tai va, leidžia laiką žiūrėdami sęnus rusiškus filmus, ir tikisi, kad jaunesni ir to nedarantys įkirs lėkštus juokelius.
Atsakyti