Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 24, 18:59)
Kas kaltas kas jusu vaikai neimlus kalboms?
Kas kaltas,  kad jus mazai demesio skyret savo vaikams?
Tik jus pacios

Tai tavo laisvai kalba lietuviskai ir rusiskai, gal ir lenkiskai...
Saunuole.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 24, 17:59)
Nu pvz tu boba šeštoj dešimty, nuvyvenusi Lietuvoje beveik visą gyvenimą, o lietuviškai nemoki gerai rašyt, neimli net savo kalbai.

Nu. Ir budama juvelyre nezino kaip teisingai rasosi neva jos darbe naudojamos medziagos.
BrangakmIAniai, ane burba biggrin.gif .
Cia lygiai tas pats, kaip kirpeja parasytu žYrklės.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 24, 18:15)
Nu. Ir budama juvelyre nezino kaip teisingai rasosi neva jos darbe naudojamos medziagos.
BrangakmIAniai, ane burba biggrin.gif .
Cia lygiai tas pats, kaip kirpeja parasytu žYrklės.

Nemokytina tiesiog.
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oi priedurnės, oi priedurnės
Atsakyti

Burba,

As sakau « savo aplinkoje », nes galiu sneketi tik apie zmones, kuriuos matau. Sakyti X salyje, mieste ir pan yra gan drasu. 

Kad tau viskas, ka kiti sako atrodo kaip gyrimasis ir tai is karto savaime blogai, cia tavo beda.  :) 

Atsakyti
didžiausias bajeris, kai cambsė pradėjo plėšytis, kad ant grožio salono lango ar durų nerašomas darbo laikas. Nu aišku nerašomas, kai jo nėra biggrin.gif išsidavė numudininkė biggrin.gif
Atsakyti
Montevertei raminamoji veganiska kluzma baigia veikt ..
Atsakyti

Labas vakaras, ar priimsite mane i savo grupę ? Esu iš tų, kurios ieško gyvenimo vyro ir dar nerado. O man jau 33 metai. Labai norisi šeimos, šilumos, bet yra kaip yra.

Atsakyti
tai nieko, Monteverte pasidarys dar, bet cambsė kaip nedaro sau smegenų klizmos taip nedaro, o be reikalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 24, 19:29)
tai nieko, Monteverte pasidarys dar, bet cambsė kaip nedaro sau smegenų klizmos taip nedaro, o be reikalo biggrin.gif

Tai ir eik klizmuokis ka tik nori. Tavo pasirinkimas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 24, 19:28)
<p>Labas vakaras, ar priimsite mane i savo grupę ? Esu iš tų, kurios ieško gyvenimo vyro ir dar nerado. O man jau 33 metai. Labai norisi šeimos, šilumos, bet yra kaip yra.
</p>

aišku priimsim, tik teisybės dėlei čia yra tokia fake tema, nelabai jau čia kas ko ieško. Čia daugiau tokia "skalbinių skalbimo tema". Bet jei neišgąsdinsim labai, tai aišku likit. Čia tokia truputį maginė tema, su krištoliniais rutuliais ir elfais, mažu ką pritrauksim jums ir iš vyrų biggrin.gif mirksiukas.gif žodžiu, ilgiau paskaitysit, pati pamatysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 19:48)
<p><span>B</span>urba,</p><p>As sakau « savo aplinkoje », nes galiu sneketi tik apie zmones, kuriuos matau. Sakyti X salyje, mieste ir pan yra gan drasu. </p><p>Kad tau viskas, ka kiti sako atrodo kaip gyrimasis ir tai is karto savaime blogai, cia tavo beda.  smile.gif </p>

Zinok juokinga, jog ant tiek susireiksmini, kad net šali, kurioje gyveni, uzvadini 'x'. И чтоб никто нидогодался.
Pasauliui kazka reiškiantys žmonės mamkose nesilanko. Taip kad...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 24, 20:03)
Montevertei raminamoji veganiska kluzma baigia veikt ..

klUzma

biggrin.gif biggrin.gif
Cia taip Vasaros 5 rašo?
Atsakyti