Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 24, 19:59)
Zinai kodel jis mamkose save vyru nevadina? Todel,  kad be sansu  cia bet kuriai ji suvilioti  biggrin.gif

Vadinu.. bet mintis is esmes teisinga. To vertai merginai galima psizadet net vyru del jos buti...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 24, 20:01)
Kai zino,  kad savo busto niekada netures,  tenka tenkintis tuo ka turi..

namai yra ten kur zmones jauciasi gerai ir jaukiai. Net brangus nuosavas namas, nebus namais jei ten kirviai skraidys
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 24, 21:03)
Vadinu.. bet mintis is esmes teisinga. To vertai merginai galima psizadet net vyru del jos buti...

Tai kad cia slabakes susirinke. Ir be to jos jau senai uzmiršę viliojimo meną.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 24, 21:03)

namai yra ten kur zmones jauciasi gerai ir jaukiai. Net brangus nuosavas namas, nebus namais jei ten kirviai skraidys

Mes nekalbam apie namuose apsigyvenusius iskrypelius, kalbame apie kas yra namai (vyrai). O nuomojama vieta ne tas pats kas nuosava.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 24, 20:00)
Cia patycios ar komplimentas?

komplimentas, aš juk vyrus myliu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 24, 20:20)
komplimentas, aš juk vyrus myliu

Fui, nepataikei...

Vyrus reikia pakesti... is gailescio ar is pareigos
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 18:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72551444" data-time="1574608019"><div><p>Vaje, vis dar naudoji ta sena suskilusi rutuli.
Kaip bebutu, visi mes skirtingi, kas baletui neimlus, kas kalbom. Pasaulis margas ir tai puiku. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Baletui kas neimlus, tai priklauso nuo fiziniu galimybiu. Kalboms, matematikai manau visai neimliu nera. Yra keli genijai, visi kiti - kiek mokos, tiek ismoksta. O tas gabumu, talentu nusibrezimas vaikysteje ivyksta. Po to naturaliai, ka vystai, tas lengviau einasi.</p><p>As kazkur skaiciau, kad mes anksti surandame tardi savo « identiteta » alia « Petriukas gabus matematikai, Maryte - kalboms », bet iki tu isitikinimu bunam vienodai gavus viskam. smile.gif </p>

Nezinau, kaip yra is tiesu. Manau, labai daug groja tai, kas paciam zmogui patinka (ar patinka tai, kas sekasi?). As matieka gliaudziau kaip riesutus, bet man nuo skaiciuku ziba akys net, galiu pro autobuso langa ziopsodama pritaikyt n teoriju ir formuliu. O va dukrai tie skaiciai kosmosas, man kartais sunku suvokt, kaip galima nesuprast rodos visai elementariu dalyku biggrin.gif . Bet jai kalbos einasi lengvai, jai idomu,ji pati domisi. O man kalbos labiau tiesiog priemone susisneketi, pasikeisti info. Greiciausiai neismokyciau tos, kurios zinau vargu ar prireiks. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 24, 20:29)
Fui, nepataikei...

Vyrus reikia pakesti... is gailescio ar is pareigos

oi ne, aš taip moteris labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 24, 18:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72551296" data-time="1574592703"><div><p>Nuo vietos kazkiek priklauso, bet kai anksciau praktiskai visi rusu mokejo, tai dabar praejus ~30 neokupuotos Lt metu, tikrai jau nebera populiari rusu kalba, net Wilno vartotojo įkelta nuotraukaIs akies sakyciau, kokie puse mano bendraamziu ja moka, o jaunesniems jau anglu pasidare tokia artima ir naturali kaip anksciau buvo rusu.
Gabumas kalboms ne prie ko cia, moka zmones kalbas, tik kitas.
Aisku, viena yra moket susisneket snekamaja, o kas kita moketi kalba daug giliau, taip pat rasyti taisyklingai. Kai kuriems siuo klausimu net gimtoji sunkiai ikandama.</p></div></blockquote><p>Mano aplinkoje tai dar maziau sneka rusiskai. Mums naturalu buvo filmus siustis anglu kalba, universitete knygu angliskai ieskoti. smile.gif  </p>

Esu gilioj vaikystej Suriko nuotykius ziurejus, pvz mamos draugas Sibiro tremty gimes, tai jis vien rusu ziuri, mama aisku moka gerai, bet as nei mokykloj nesimokiau, nei rusakalbiu draugu turejau, nei teritoriskai rusakalbiu nebuvo daug mano vaikystes aplinkoj. Tik atsikrauscius i sostine supratau, kad cionyksciai bendraamziai dar kazkiek moka, bet jau nedaug kas. Multikus zinoma dar ziurejau, bet jau salia ju angliski ejo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 24, 20:35)
aišku priimsim, tik teisybės dėlei čia yra tokia fake tema, nelabai jau čia kas ko ieško. Čia daugiau tokia "skalbinių skalbimo tema". Bet jei neišgąsdinsim labai, tai aišku likit. Čia tokia truputį maginė tema, su krištoliniais rutuliais ir elfais, mažu ką pritrauksim jums ir iš vyrų biggrin.gif  mirksiukas.gif žodžiu, ilgiau paskaitysit, pati pamatysit mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geras
Atsakyti
Man namai visada buvo ten, kur aš. Daugeliui tai atrodo keista, nes jiems kitaip. Man taip turbut del to, kad daznai keisdavau gyvenamaja vieta. Arba del to, kad gerai viena pati su savimi jauciuosi.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 11 24, 23:30)
Man namai visada buvo ten, kur aš. Daugeliui tai atrodo keista, nes jiems kitaip. Man taip turbut del to, kad daznai keisdavau gyvenamaja vieta. Arba del to, kad gerai viena pati su savimi jauciuosi.

Man namai, kur yra mano seima.
Atsakyti
Nu va va , kaip visada - neikerta minties iiiiiir prasideda rasineliai ne I temą. Ir paskui dar gincijasi iki pamelynavimo

Mes su IDOMUČIA apie vyrus kalbejom. rolleyes.gif
Is to seka, kad kai kurios glaustusi prie bet kokio vyro, kuris tik pakviestu sušilti jo lovoje.
Atsakyti

Nezinau, kaip yra is tiesu. Manau, labai daug groja tai, kas paciam zmogui patinka (ar patinka tai, kas sekasi?). As matieka gliaudziau kaip riesutus, bet man nuo skaiciuku ziba akys net, galiu pro autobuso langa ziopsodama pritaikyt n teoriju ir formuliu. O va dukrai tie skaiciai kosmosas, man kartais sunku suvokt, kaip galima nesuprast rodos visai elementariu dalyku biggrin.gif. Bet jai kalbos einasi lengvai, jai idomu,ji pati domisi. O man kalbos labiau tiesiog priemone susisneketi, pasikeisti info. Greiciausiai neismokyciau tos, kurios zinau vargu ar prireiks. rolleyes.gif

As irgi nezinau kaip yra is tiesu, bet cia idomi tema ir butu labai gerai, kad kas padarytus tyrimus (ju garantuoju, kad yra) pritaikytu Lietuvoje. Pastebejau, kad matematikos, o gal net visu tksliuju mokslu kazkaip bijo. Kiek kartu eu girdejusi "As nemokejau matematikos ir maniskis nemoka". Visiskas nuteikinejimas.

Ziurejau interviu su "Investuok Lietuvoje" galva, tai pasaulyje truksta inzinieriu, finansu analitiku ir butent ju skaicius 50% lemia pasiliks investicijos Lietuvoje ar ne. Manau daug daugiau zmoniu sugebetu/noretu studijuoti tiksliuosius mokslus, jei nebutu sukurta to mito, kad tai taip baisiai sunku.

Esu mokiusi vaikus, po to studentus, tai is to ka maciau - nemokytinu nera. Vieni greiciau supranta, kiti leciau, o yra ir visisku sraigiu. Tik va is mokiniu kuno kalbos labai aiskus "atsinesimas" i mokymosi procesa. Matosi, kad sedi ir atbulais dantim bando tuos uzdavinius sukramtyti. Visiskai logiska, kad tokiam bus sunku.  Buvo vienas, kur pirma pamoka atrode uzdus, nes toks jausmas, net kvepuot bijojo. Gal tinkamai mokant, skatinant, be gasdinimu, galima visus bent kazkiek ismokint. Gabesni greiciau eis, kiti leciau, bet nebus visisku matematiniu analfabetu, kaip dabar.

Tau reikia dirbti darba, kuriame savo formuliu taikyma panaudotum pagal paskirti. Tai ka anksciau dirbai, buvo susije?

O dukrai matematika sunku su tavim lyginant, ar su kitais vaikais? As nieko apie tai nezinau, bet gal skirtingi vaikai skirtingai mokosi. Gal jai budas netinka. Arba ji mato, kad tau cia eaaasy ir tada nusivilia su savimi pasilyginus. Nezinau. :)

Dabar pasiziuriu vis kokiu video apie neuromoksla. Kiek supratau, musu smegenis plastiskos. Ta sritis, kuria studijuojam ir treniruojam fiziskai keicia smegenu struktura, susikuria nauji neurono tinklai ar kazkas ten, kas palengvina tolesni mokymasi. Tai cia kaip raumenis treniruoti.

Nebutina visiems viska moketi ir tapti profesoriais srityje, kuri sunkiau, bet kazkoki minimalu lygi pasiekti visgi reiketu. :)

Atsakyti

Esu gilioj vaikystej Suriko nuotykius ziurejus, pvz mamos draugas Sibiro tremty gimes, tai jis vien rusu ziuri, mama aisku moka gerai, bet as nei mokykloj nesimokiau, nei rusakalbiu draugu turejau, nei teritoriskai rusakalbiu nebuvo daug mano vaikystes aplinkoj. Tik atsikrauscius i sostine supratau, kad cionyksciai bendraamziai dar kazkiek moka, bet jau nedaug kas. Multikus zinoma dar ziurejau, bet jau salia ju angliski ejo.

Va va.

Atsakyti