Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 16:24)
Kaip visada pasake bele ka, kaip tik vakar buvau nuvykusi i holistic fair, pilna visokiu magu, mediumu, kortu iv skaitytoju, numeroliogijos aiskintoju, reiki, ir t.t. ir t.t. i
Apturejau labai faina masaza, akupresurini, pirma karta ismeginau toki ziauriai patiko.  wub.gif Atrode taip svelniai svelniai dare gana, palygunus su tailandietisku pvz, bet paskui taip atleido pamazu nugara, taip smagu.

vava  zmones, kurie taip nuolat saiposi is kazko daznai turi susidurti su tuo patys...

Turbut iskrypelis Gydunas dare?🤣
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 17:26)

<p>Taigi anas is Pietu Prancuzijos buvo, jei nemaisau. Sasajos kokios ten bekiltu, bet ju dabartine mokykla stipri ir sokejai stiprus. Pati technika irgi siek tiek skiriasi nuo pvz Prancuzijos, o nuo Amerikos tai sviesmeciais.

</p>

Esi visiskai teisi.
Problema rusu tautoje, ju mentalitete, kuris paremtas sovinizmu.

JIe uzmirsta, kitu tautiu atstovu indeli ju kulturos formavime. Viska prisiima sau.

Tarkim, rusu tautos populiacijos uzimame plote, nei naftos, nei duju nera. Visas sias iskasenas jie isgauna kitu tautu teritorijoje esanciuose telkiniuose. Mainais jie toms tautoms nieko neduoda, nutautina, nugirdo, suniokoja ekologija. Bet, visam pasaulyje afisuoja kad mes rusai DUODAME, jums savo nafta, dujas. Ir graudziom asarom verkia del Amerikos indenu. Paradoksas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 16:30)
kokia dar nostalgija Rusijai?  blink.gif uzauge ssr, as paaugle buvau, kai viskas sugriuvo  biggrin.gif Elementariai tos salies kurltura labai turtinga, koks dar prestizas.

Prestizas artimas nuliui, jei atmetus atomines raketas ir aplamai ginklus, kultura yra nulis, jei atmetus tai kas buvo 100+ atgal.
Yra naudinguu dalyku, bet susije su chaliava internete
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 25, 16:31)

Tu matau jo nepamirsti, tai nueik , matosi, kad tau reikia to analinio orgazmo, pades zmogui, gal jau iseis jam si karta mirksiukas.gif
O man net per rubus buvo masazas daromas, bendrai saleje mirksiukas.gif taip buna otkosia renginiusoe, aisku nebuvus biggrin.gif , nesuprantu kokio durnumo turi buti moteris nusirengti nuoga pas vyra masazista ir leistis, kad i sikna pirstus kaisioti blink.gif , nu ta prasme jei to nori tai gerai, bet kam tada dejuoti?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 25, 17:12)
Tai kad Lietuva nedaug ka nuo Rusijos skiriasi. Tik kad pavyko atsiskirti ir i ES istoti. O mentalitetas tai isliko tas pats net pas tuos kurie gime siame tukstantmetyje.
Rusiski bumcikai, gyvenimas bardake, siukslyne. Paziurekit i miestus, ten vel jau stato blokuskes ir kartonekes, rajonai DAUG KARTU BAISESNI nei buvo SSSR laikais. Ypac sutankinimo prasme...

Viskas persiduoda per sheimas, sako turetu pasikeist kelios kartos, bet kad vakarai dabar sparciai degraduoja, tai dar neaisku, tai nebus prasmes vakaret, tai yra perimti arabu kultura

Tai cia periferija. Jie keliasi i sostine ir tampa normaliais arba emigruoja ir bumcikus skleidzia airijose. Gana greit tokiu neliks.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 17:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72552173" data-time="1574691162"><div><p>Tai kad Lietuva nedaug ka nuo Rusijos skiriasi. Tik kad pavyko atsiskirti ir i ES istoti. O mentalitetas tai isliko tas pats net pas tuos kurie gime siame tukstantmetyje.
Rusiski bumcikai, gyvenimas bardake, siukslyne. Paziurekit i miestus, ten vel jau stato blokuskes ir kartonekes, rajonai DAUG KARTU BAISESNI nei buvo SSSR laikais. Ypac sutankinimo prasme...

Viskas persiduoda per sheimas, sako turetu pasikeist kelios kartos, bet kad vakarai dabar sparciai degraduoja, tai dar neaisku, tai nebus prasmes vakaret, tai yra perimti arabu kultura</p></div></blockquote><p>O man Lietuva labai stipriai pasikeite. Rusisku bumciku as vis maziau girdziu. Perkunkiemis, tai nelaime, cia nesigincysiu, bet tai tikiuosi etapas, kuris ejo ir praejo.
</p>

Deja, ejo ir uzsiliko dar. Kol turesim tokius kaustelejusius miesto architektus, tol bus tik baisiau.
Atsakyti

kokia dar nostalgija Rusijai? blink.gifuzauge ssr, as paaugle buvau, kai viskas sugriuvo biggrin.gifElementariai tos salies kurltura labai turtinga, koks dar prestizas.
Nors viena matei? kokie tie filmai? zinai kad ir filmu ir stiliu visokiu yra ir Rusijoje, be Rusijos yra gana neblogu ir ukrianietisku kinu ir zinoma indisku, turkisku, kurie versti i rusu lotuliukas.gif
Koki klasikini rusu kurini esi skaiciusi, koki menininika maciusi, muzikos klausiusi pvz Caikovskio, Tolstoju skaiciusi? poezija girdejusi?
tai ir svetima, ens nepazinta viskas.

Esu skaiciusi Tolstoju, Gogoli, kitu nepamenu. Caikovskio "Spragtuka", "Mieganciaja grazuole", Prokovjevo "Pelene", "Romeo ir Dzuljeta" maciusi (automatiskai- klausiusi) kokia 20 kartu kiekviena. O tu? :)

Gi abi su Mylimuke pasakem, kad jie turi geru dalyku, bet ne viskam kalbos reikia. Tu Verdi operas maciusi? Eik italu mokytis. Aj, nenori, nes tos kalbos savaime SSRSaugdama neismokai. 

Esu Bauba maciusi. Patiko, nes knyga skaiciau. Rusisku filmu anonsus ypac pries naujus pamatydavau, tai aciu, tiek idomu, kiek turkiski "kinai".

Atsakyti

:D Man dabar visi gydunai su tuo ir asocijuosis. O visi youtube mokytojai su Satja.  :D 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 25, 16:18)
Bet tu ne karta gyreis cia, kad sneki su numireliais😂.

Tai jei sioje stlrityje garantiju negali but, tai kam kreiptis i tuos ekstrasensus?
Ka tik pati patvirtinai kad jie nieko nesugeba, nes nu garantiju nera, jei numirelis i kontakta neeina biggrin.gif .

Siaip gali nesiplesyt, tik norejau parodyt kaip susiraizgei be jokios logikos.

nes garantijų ir kitose srityse nebūtinai bus. Garantija tik skambus žodis, bet apie kalbamą atvejį tai ir policija neužgarantuos, kad žmogų būtinai suras
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 25, 16:34)
Prestizas artimas nuliui, jei atmetus atomines raketas ir aplamai ginklus, kultura yra nulis, jei atmetus tai kas buvo 100+ atgal.
Yra naudinguu dalyku, bet susije su chaliava internete

Dar vienas prestizistas, apie koki i svsi prestiza kalbam, kas ji is vis turi is saliu? Japonija nebent kokia mano akyse.

Kaip galima kazk atamesti is salie skulturos, viskas svarbu, klutura nesusiformavo per 10m, nezinau ar kas naujo prisidejo per paskutinius 100m, as sneku bendrai apie viska. Ar pire lietuvso kulturos prisidejo kazkas gero per paskutinius 100m? rigi abejoju paskutinai is vis keli simtai metu yra zmoniu degradacija...

ir del to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 17:20)
nu va ka ir sakau okupantu kalba doh.gif priskiede tau kazkas nelabai geru dlayku i smegenis...

Nu 3 aukstuoju as ir pati labai stipriai abejoju biggrin.gif lyg negavau.
Be to galit kuom norit abejoti, ne karta sakiau relgijos nekuriu man nei tikinciu, nei fanatiku nereikia  mirksiukas.gif Tai vie tiek man neitikins, kad zuzu destytoja LSMU, patikeciau dar kokioj profkei, kad mokina ar aukstesniojoj geriausiu atveju, arba gal mano isivaizdavimas apie destytojus tame universitete per geras  biggrin.gif reiskia popieriai visai prasti... unsure.gif

Net tarybiniais laikais nereikejo rusiskai kalbeti apie ka tu ? blink.gif nei neatsimindama tu laiku, nei nemokedama rusiskai kazka porinsi? biggrin.gif

Kalbejo, nes labai grazi kalba buvo, ane?
Buvo lengvai prieinama ir tiek.
Pasakyk kodel dabartinis jaunimas nesimoko taip masiskai rusu?
Beje kodel pati neemigravai i Rusija, jeigu ja taip šlovini? Na tikras kulturos lopsys su satja priesaky, ko ten toj Airijoj sedet?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 16:36)
Tu matau jo nepamirsti, tai nueik , matosi, kad tau reikia to analinio orgazmo, pades zmogui, gal jau iseis jam si karta  mirksiukas.gif
O man net per rubus buvo masazas daromas, bendrai saleje mirksiukas.gif taip buna otkosia renginiusoe, aisku nebuvus  biggrin.gif , nesuprantu kokio durnumo turi buti moteris nusirengti nuoga pas vyra masazista ir leistis, kad i sikna pirstus kaisioti  blink.gif , nu ta prasme jei to nori tai gerai, bet kam tada dejuoti?

As nepamirsau kaip tu cia viena buvai uz ta iskrypeli biggrin.gif .

Ne, i tokius renginius, kurie skirti pasimetusiems gyvenime, as nevaikstau.

Kas kad tau per rubus dare - koks iskrypelis su tavim ir per rubus pasitenkins.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 16:39)
biggrin.gif Man dabar visi gydunai su tuo ir asocijuosis. O visi youtube mokytojai su Satja.  biggrin.gif </p>

Tu labai riboto tada protelio zmogus, ta as tau jau senai sakiau, tu vis tik patvirtini labiau.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 25, 16:40)
As nepamirsau kaip tu cia viena buvai uz ta iskrypeli biggrin.gif .

Ne, i tokius renginius, kurie skirti pasimetusiems gyvenime,  as nevaikstau.

Kas kad tau per rubus dare - koks iskrypelis su tavim  ir per rubus pasitenkins.

uz ? ka reiskia uz?
matau kad pronografijos persiuziurejai jau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 lapkričio 2019 - 16:41