Apturejau labai faina masaza, akupresurini, pirma karta ismeginau toki ziauriai patiko.

vava zmones, kurie taip nuolat saiposi is kazko daznai turi susidurti su tuo patys...
Turbut iskrypelis Gydunas dare?🤣
kokia dar nostalgija Rusijai?
uzauge ssr, as paaugle buvau, kai viskas sugriuvo
Elementariai tos salies kurltura labai turtinga, koks dar prestizas.
Nors viena matei? kokie tie filmai? zinai kad ir filmu ir stiliu visokiu yra ir Rusijoje, be Rusijos yra gana neblogu ir ukrianietisku kinu ir zinoma indisku, turkisku, kurie versti i rusu
Koki klasikini rusu kurini esi skaiciusi, koki menininika maciusi, muzikos klausiusi pvz Caikovskio, Tolstoju skaiciusi? poezija girdejusi?
tai ir svetima, ens nepazinta viskas.
Esu skaiciusi Tolstoju, Gogoli, kitu nepamenu. Caikovskio "Spragtuka", "Mieganciaja grazuole", Prokovjevo "Pelene", "Romeo ir Dzuljeta" maciusi (automatiskai- klausiusi) kokia 20 kartu kiekviena. O tu?
Gi abi su Mylimuke pasakem, kad jie turi geru dalyku, bet ne viskam kalbos reikia. Tu Verdi operas maciusi? Eik italu mokytis. Aj, nenori, nes tos kalbos savaime SSRSaugdama neismokai.
Esu Bauba maciusi. Patiko, nes knyga skaiciau. Rusisku filmu anonsus ypac pries naujus pamatydavau, tai aciu, tiek idomu, kiek turkiski "kinai".