Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 15:55)
SSRS uzauge zmones jaucia nostalgija Rusijai ir tiek. smile.gif

Tai kad Lietuva nedaug ka nuo Rusijos skiriasi. Tik kad pavyko atsiskirti ir i ES istoti. O mentalitetas tai isliko tas pats net pas tuos kurie gime siame tukstantmetyje.
Rusiski bumcikai, gyvenimas bardake, siukslyne. Paziurekit i miestus, ten vel jau stato blokuskes ir kartonekes, rajonai DAUG KARTU BAISESNI nei buvo SSSR laikais. Ypac sutankinimo prasme...

Viskas persiduoda per sheimas, sako turetu pasikeist kelios kartos, bet kad vakarai dabar sparciai degraduoja, tai dar neaisku, tai nebus prasmes vakaret, tai yra perimti arabu kultura
Atsakyti

Del meno, literaturos as sutikciau, bet tik tiek. Nematau ten jokio prestizo, kai Putka is sudo vaska bando isspaust kitu akyse. Rusija man su cerka degtines asocijuojasi labiau. 😄

Dailusis ciuozimas, muzika, teatrai...

Man asociacijos su  Rusija keiciasi, nes sefe ruse ir ji labai geras zmogus, tik va pilietybe ko tais pasikeite, Putka irgi jai ne itin patinka. :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 15:43)
Kiek girdejau LT daugeja vairuotoju ukrainieciu, tai tas poreikis ir isliks kuri laika.

ne tik vairuotoju.
Atsakyti

ką tu šneki... nori pasakyti, kad Prancūzijoje niekas nesiskelbia su ezoterinėmis paslaugomis? Nejuokink tu elfų smile.giften net afrikiečiai skelbiasi, musulmonai.
Ir šiaip, nereikia lialia, vat dingtų tavo giminaitis koks, iš karto pakeistum nuomonę. Po policijos ir ilgos nežinios, pasibelstumei ir tu į to ekstrasenso duris. Neišsižadėk, nes prireiks mirksiukas.gif

Prancuzai yra labai stipriai ateistai. Ka reklamuojasi ir kaip buriasi imigrantai yra visiskai atskira kalba. :)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 25, 16:12)
Sarlatanai ten skelbiasi. Pas mus cigones irgi patikliom isburia. Tik paskui durnes be ziedu ir pinigu lieka.

Po policijos ir ilgos nezinios artimuosius aplanko visiska neviltis, sumaistis ir nezinia. Is savo paichol9gines busenos jie jau renkasi beli ka...Tik gaila kad pakliuna i sarlatanu pinkles.
Kada Ieva uzmuse del tos auto, gi buvo kazka viena gluse burtinyke burusi kad gyva kazkur( per tv rode). Tuo tarpu ta Ieva ta pati vakara uzmuse buvo.

apsimetėlių ir apsišaukėlių talentingais ar išmanančiais yra visose profesijose. Be to, kalbant apie šią sritį, garantijų negali būti, ypač, jei žmogus jau miręs. Nemanau, kad įmanoma numirėlį priversti eiti į kontaktą, jei jis pats to nenori. Vienas kalbės, kito niekada neprisišauksi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 25, 16:16)
apsimetėlių ir apsišaukėlių talentingais ar išmanančiais yra visose profesijose. Be to, kalbant apie šią sritį, garantijų negali būti, ypač, jei žmogus jau miręs. Nemanau, kad įmanoma numirėlį priversti eiti į kontaktą, jei jis pats to nenori. Vienas kalbės, kito niekada neprisišauksi

Bet tu ne karta gyreis cia, kad sneki su numireliais😂.

Tai jei sioje stlrityje garantiju negali but, tai kam kreiptis i tuos ekstrasensus?
Ka tik pati patvirtinai kad jie nieko nesugeba, nes nu garantiju nera, jei numirelis i kontakta neeina biggrin.gif .

Siaip gali nesiplesyt, tik norejau parodyt kaip susiraizgei be jokios logikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 25 lapkričio 2019 - 16:29

Tai kad Lietuva nedaug ka nuo Rusijos skiriasi. Tik kad pavyko atsiskirti ir i ES istoti. O mentalitetas tai isliko tas pats net pas tuos kurie gime siame tukstantmetyje.
Rusiski bumcikai, gyvenimas bardake, siukslyne. Paziurekit i miestus, ten vel jau stato blokuskes ir kartonekes, rajonai DAUG KARTU BAISESNI nei buvo SSSR laikais. Ypac sutankinimo prasme...

Viskas persiduoda per sheimas, sako turetu pasikeist kelios kartos, bet kad vakarai dabar sparciai degraduoja, tai dar neaisku, tai nebus prasmes vakaret, tai yra perimti arabu kultura

O man Lietuva labai stipriai pasikeite. Rusisku bumciku as vis maziau girdziu. Perkunkiemis, tai nelaime, cia nesigincysiu, bet tai tikiuosi etapas, kuris ejo ir praejo.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 25, 15:48)
Labiau geda butu mokytis okupantu kalba, nes su ja tik i rytu puse ir gali atgert duris placiai.
Papildyta:

Tavo darbu ir 3 aukstaisiais cia ne viena suabejojo. Del daugybes priezasciu. biggrin.gif
Papildyta:

Daugeja ju jau nuo seniai, bet jie mokosi ir taikosi, kas kad su savo akcentu, bet ateje neivedineja savo tvarkos lietuviams Lietuvoj kalbet rusiskai.

nu va ka ir sakau okupantu kalba doh.gif priskiede tau kazkas nelabai geru dlayku i smegenis...

Nu 3 aukstuoju as ir pati labai stipriai abejoju biggrin.gif lyg negavau.
Be to galit kuom norit abejoti, ne karta sakiau relgijos nekuriu man nei tikinciu, nei fanatiku nereikia mirksiukas.gif Tai vie tiek man neitikins, kad zuzu destytoja LSMU, patikeciau dar kokioj profkei, kad mokina ar aukstesniojoj geriausiu atveju, arba gal mano isivaizdavimas apie destytojus tame universitete per geras biggrin.gif reiskia popieriai visai prasti... unsure.gif

Net tarybiniais laikais nereikejo rusiskai kalbeti apie ka tu ? blink.gif nei neatsimindama tu laiku, nei nemokedama rusiskai kazka porinsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 17:13)

<p>Dailusis ciuozimas, muzika, teatrai...</p>
<p>Man asociacijos su  Rusija keiciasi, nes sefe ruse ir ji labai geras zmogus, tik va pilietybe ko tais pasikeite, Putka irgi jai ne itin patinka. biggrin.gif</p>

Tai velgi tas rusiskumas baisiai salyginas, neva "rusu" baleto pagrindejas buvo prancuzas Marius Alphonse Petipa. O jei ziuresim baleto artistu apvardes tai irgi idomios sasajos kyla mirksiukas.gif

Siaip viskas yra OK. Blogai, kad rusai nevisai suvokia savo istorijos, linke viska surusinti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 25, 15:56)
ką tu šneki... nori pasakyti, kad Prancūzijoje niekas nesiskelbia su ezoterinėmis paslaugomis? Nejuokink tu elfų smile.gif ten net afrikiečiai skelbiasi, musulmonai.
Ir šiaip, nereikia lialia, vat dingtų tavo giminaitis koks, iš karto pakeistum nuomonę. Po policijos ir ilgos nežinios, pasibelstumei ir tu į to ekstrasenso duris. Neišsižadėk, nes prireiks mirksiukas.gif

Kaip visada pasake bele ka, kaip tik vakar buvau nuvykusi i holistic fair, pilna visokiu magu, mediumu, kortu iv skaitytoju, numeroliogijos aiskintoju, reiki, ir t.t. ir t.t. i
Apturejau labai faina masaza, akupresurini, pirma karta ismeginau toki ziauriai patiko. wub.gif Atrode taip svelniai svelniai dare gana, palygunus su tailandietisku pvz, bet paskui taip atleido pamazu nugara, taip smagu.

vava zmones, kurie taip nuolat saiposi is kazko daznai turi susidurti su tuo patys...
Atsakyti

Tai velgi tas rusiskumas baisiai salyginas, neva "rusu" baleto pagrindejas buvo prancuzas Marius Alphonse Petipa. O jei ziuresim baleto artistu apvardes tai irgi idomios sasajos kyla mirksiukas.gif

Siaip viskas yra OK. Blogai, kad rusai nevisai suvokia savo istorijos, linke viska surusinti.

Taigi anas is Pietu Prancuzijos buvo, jei nemaisau. Sasajos kokios ten bekiltu, bet ju dabartine mokykla stipri ir sokejai stiprus. Pati technika irgi siek tiek skiriasi nuo pvz Prancuzijos, o nuo Amerikos tai sviesmeciais.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 15:55)
SSRS uzauge zmones jaucia nostalgija Rusijai ir tiek. smile.gif Man tie filmai svetimi, dideles salies "prestizas" - taipogi. 
</p>

kokia dar nostalgija Rusijai? blink.gif uzauge ssr, as paaugle buvau, kai viskas sugriuvo biggrin.gif Elementariai tos salies kurltura labai turtinga, koks dar prestizas.
Nors viena matei? kokie tie filmai? zinai kad ir filmu ir stiliu visokiu yra ir Rusijoje, be Rusijos yra gana neblogu ir ukrianietisku kinu ir zinoma indisku, turkisku, kurie versti i rusu lotuliukas.gif
Koki klasikini rusu kurini esi skaiciusi, koki menininika maciusi, muzikos klausiusi pvz Caikovskio, Tolstoju skaiciusi? poezija girdejusi?
tai ir svetima, ens nepazinta viskas.
Atsakyti