Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Taigi tu ir parazitavai 10 metu savo ubuntijij ant pasalpu ir valstybes finansuojamo busto nuomos.
Ziurek, kaip pragydo biggrin.gif.

Patikslinkit ponia kurioje valstybeje, nes 2se niekaip negalejau gauti, o 10 m vienoje negyvenu istisai  :hmm: 

tai kuriuos miskus iskirtot? :unsure: sazines neskauda? ar jau issioperavai?

Atsakyti
Cambala, gal as jau lipsiu atgal ant savo pjedestalo biggrin.gif
Tu neisnaudojai tokios progos sužibėti

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 18:17)
Eik tu sau,  pasirodo as elgiuosi kaip tu...niekada nebuciau pagalvojus,  kad tokios zemos morales esu.

O cia po vyro palakstymo pas gazeles pradejai lakstyti ar dar pries tai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 26, 18:37)
O cia po vyro palakstymo pas gazeles pradejai lakstyti ar dar pries tai? biggrin.gif

O kaip noretum?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:32)
Bet tai kaip uzsiduchini visada, pradedi nervuotis, nesitvardai biggrin.gif .
Tave labai lengva iserzinti biggrin.gif .

kuriame iš mano to posto žodžių įžvelgei duchinimasi, nervą, nesitvardymą?
Aš tai juos tavyje matau, nes tu esi savo postų veidrodis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 26, 17:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72553082" data-time="1574782229"><div><p>Taigi tu ir parazitavai 10 metu savo ubuntijij ant pasalpu ir valstybes finansuojamo busto nuomos.
Ziurek, kaip pragydo vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>Patikslinkit ponia kurioje valstybeje, nes 2se niekaip negalejau gauti, o 10 m vienoje negyvenu istisai  hmm.gif </p><p></p><p>tai kuriuos miskus iskirtot? unsure.gif sazines neskauda? ar jau issioperavai?</p>

Ubuntijoj savo. Nu ok, Airijoj.
As tau buvau ikelus airijos lietuviu emigrantu straipsni, kuriame rase, kad tokie kaip tu pasalpas gauna, valstybe busto nuoma apmoka, kad tokiems kaip tu dirbt neapsimoka.
Pati rasei apie savo pasalpas, dabar jau mat kitaip, gluse, giedi .
Atsakyti

Lutuke kiba save islaike i airija pabegus nuo pijoko su 2 beveik kudikiais ant ranku biggrin.gifapie pasalpas dar ji raso, juokdare biggrin.gif

Tik atvaziavusi sekancia savaite pradejau dirbti as jau Lt buvau del darbo susitarusi, turiu gi ci adaug pazystamu, ne pirma kart gi vaziavau . Tavo ziniai niekas pasalpu siaip nedalina, minimum reikia 2 m isdirbti salyje ,kad jas gauti ir tai tik ribota perioda duoda berods 9 men, paskui ziuri kiek turi pajamu, turto bendrai seimoje ir t.t. Nu nebuvo kudikiai mano vaikai tuo metu is kur sitai istraukei?  Pradejo cia i mokykla eiti, sunus jau baiges buvo pirma kl Lietuvoje.

ziuriu jus abi su camsanci anuolat labia viska pagal save sprendziat, ne visu pasalpinis mentalitetas, kaip jusu  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 17:39)
kuriame iš mano to posto žodžių įžvelgei duchinimasi, nervą, nesitvardymą?
Aš tai juos tavyje matau, nes tu esi savo postų veidrodis smile.gif

Daug kuriuose, nervicka biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:39)

Pati rašei kaip tavo Ožys su tavimi nešneka, tu viena visus 4 kampus laikai, dabar kitiap, glušė gidi, kad myli tave, kad jis gražus, kad gerai gyvenat biggrin.gif nors galiausiai visada užbaigdavai Linu Pernavu biggrin.gif faini pas tave labirintai, įdomus tu eksperimentas, cambse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 26, 17:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72553087" data-time="1574782372"><div><p>Lutuke kiba save islaike i airija pabegus nuo pijoko su 2 beveik kudikiais ant ranku vartotojo įkelta nuotraukaapie pasalpas dar ji raso, juokdare vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tik atvaziavusi sekancia savaite pradejau dirbti as jau Lt buvau del darbo susitarusi, turiu gi ci adaug pazystamu, ne pirma kart gi vaziavau . Tavo ziniai niekas pasalpu siaip nedalina, minimum reikia 2 m isdirbti salyje ,kad jas gauti ir tai tik ribota perioda duoda berods 9 men, paskui ziuri kiek turi pajamu, turto bendrai seimoje ir t.t. Nu nebuvo kudikiai mano vaikai tuo metu is kur sitai istraukei?  Pradejo cia i mokykla eiti, sunus jau baiges buvo pirma kl Lietuvoje.</p><p></p><p>ziuriu jus abi su camsanci anuolat labia viska pagal save sprendziat, ne visu pasalpinis mentalitetas, kaip jusu  mirksiukas.gif </p><p></p>

Melage. Rasei, kad peret i Lietuva grizai, isperejai, susirinkai uz vaika Lietuvoj vienkartine ismoka ir nuskuodei atgal.
Tai kaip tu su kudikiu i darba isejai?
Dabar jau skiedi, kad po pirmos klases..Gluse issigimusi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:41)
Daug kuriuose, nervicka biggrin.gif .

vėl tu neteisi, debilė tai čia tau dar komplimentas, nes tu jau žemesniame lygyje nei jie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:39)
Ubuntijoj savo. Nu ok, Airijoj.
As tau buvau ikelus airijos lietuviu emigrantu straipsni, kuriame rase, kad tokie kaip tu pasalpas gauna, valstybe busto nuoma apmoka, kad tokiems kaip tu dirbt neapsimoka.

Jau Mylimukei atrasiau apie pasalpas, kada ir kaip moka, mums niekaip negalejo moketi , o ir nesiekiam tokio gyvenimo budo.
O ta tu rsai nuolat, as nerasiau deja, bet tau jau sunku realybe nuo fantaziju skirti matau... unsure.gif

Dirbti tikrai nelabai apsimoka finansiskai, jei tik minimuma gauni, beveik geriau iseina pasalpos ir visos kito snuolaido sir benefitai, jei zmogui tik tiek tereikia gyevnime, del to ir sakau bankrutuos Eu su visom savo pasalpom...bet tam reikia buti neisvaziavus is salies...nebyra zinok cia nei socialiniai bustai nei pasalpos kaip sniegelis is dangaus biggrin.gif
Atsakyti