Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 26, 21:34)
Matėm, savaitgsliais net ari, kad turėtum iš ko gyventi. Jau nekslbant apie pomėgį dirbti valytoja....

Aha ...man labai patinka savaitgaliais dirbti valytoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 20:35)
Aha ...man labai patinka savaitgaliais dirbti valytoja  biggrin.gif

Gerai, kad bent taip save realizuoji.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 21:34)
Issigimele. Tidel ir augintine issigimusia prie saves laiko.

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 26, 21:36)
Gerai, kad bent taip save realizuoji.

Jejjjj!!.I Turkija galesiu nuvaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 20:33)
Ir tu prie priedurniu,  nesupranti,  kad su tokia liga negatyvo negalima isileisti i savo guven8ma,  o ji kapojasi ir kapojasi mamkose be perstojo. Negalima.

Tu ir reiskies sitoj temoj, nes zinai, sitoj temoj moderatores neber ir kad tokia suka kaip tu, kur dar dirba moderatoriai , ismestu pusmeciui ar visam laikui( taip, kaip nutiko vienai tapjljiu nesiotojai dienos aktualijose).
Durne tu esi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 21:38)
Tu ir reiskies sitoj temoj, nes zinai, sitoj temoj moderatores neber ir kad tokia suka kaip tu, kur dar dirba moderatoriai , ismestu pusmeciui ar visam laikui( taip, kaip nutiko vienai tapjljiu nesiotojai dienos aktualijose).
Durne tu esi.

Tavo laime kad nera. Butum uzbaninta iki 2030 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 20:38)
Durne tu esi.

Tuoj eis barščių virti. Tipo pajuokavo. Ot mostels jai atgsl jos žodžiai, maža nepasirodys....
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 26, 21:39)
Tuoj eis barščių virti. Tipo pajuokavo. Ot mostels jai atgsl jos žodžiai, maža nepasirodys....

Iseisiu virti uz valandos, nes mano vyras ilgai dirba ir diiiiidelius pinigus namo parneša, tau to nesuprasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 20:37)
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Jejjjj!!.I Turkija galesiu nuvaziuoti  biggrin.gif

Sita tema randasi jertelej sieloj. Sutinku, kad issigimusi tema. Bet tai tu verkei cia apie savo sunu, kad isvaziavo, nerandi vietis, jei jus numirs ir pan bla bla - ar sulaukei is nariu patycu?
Esi issigimele, dauzta konkreciai durne.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 21:41)
Sita tema randasi jertelej sieloj. Sutinku, kad issigimusi tema. Bet tai tu verkei cia apie savo sunu, kad isvaziavo, nerandi vietis, jei jus numirs ir pan bla bla - ar sulaukei is nariu patycu?
Esi issigimele, dauzta konkreciai durne.

Tai ka as ten rasiau 1990 liepos 1 dieną? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 20:39)
Tavo laime kad nera. Butum uzbaninta iki 2030  biggrin.gif

Man pofk. Tegu banina.
O tu neturesi ka veikt. Lomkes su lutuke pas jus bus. Jus gi emigracijoj lb vienisos.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 20:43)
Tai ka as ten rasiau 1990 liepos 1 dieną?  biggrin.gif

Kad eini nx.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 21:44)
Man pofk. Tegu banina.
O tu neturesi ka veikt. Lomkes su lutuke pas jus bus. Jus gi emigracijoj lb vienisos.
Papildyta:

Kad eini nx.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ir tu prie priedurniu,

Aš niekada ir nežaidžiau protingos.

Reikia ant svieto durniukių,kitos galės neštis proto bokštais.

Atsakyti