Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 21:02)
ne veltui su cambse palojat, tu esi dar viena debilė. Tik tokios debilės kaip jūs galite linkėti sergančiam dar didesnio negatyvo

Kai susirgs tavo tevai ar tu veziu - kitaip painksi. Nors gal net neinksi - sedesi budoj ir tyliai kaula grausi. Kol nusibaigsi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 22:04)
lyg temų nebūtų. Būtų protinga Moonte, eitų į temas pas gėlininkes, mezgančias, gyvūnus auginančias ar pan., kur nuoširdūs pokalbiai.

As ka ir turejau omenyje. Bet neeeee, jai gi gimcytis reikia. Negatyvo upes duokit.
Kodel zmones saves taip nemyli?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 22:05)
As pasistengsiu, kad tu isvarytum.
Nors ir stengtis nereikia - visi mato kad sena boba nukvako ir pasiuto.

Oooooo...grasinimai prasideda biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 21:08)
As ka ir turejau omenyje. Bet neeeee,  jai gi gimcytis reikia. Negatyvo upes duokit.
Kodel zmones saves taip nemyli?

Tau ryt pranes apie tai, kad tavo vaikas mirsta. Ka tu i tai? Kodel saves nemyli?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 21:07)
Kai susirgs tavo tevai ar tu veziu -  kitaip painksi. Nors gal net neinksi - sedesi budoj ir tyliai kaula grausi. Kol nusibaigsi.

nu tikrai nepapločiau katučių, kad tokiame šūde sėdėtų, kur tokios kaip tu taškosi blink.gif
bet tu tai matyt savo mamelei kaip pasakėles iš rūsio prieš miegą skaitai kaip mane, Lutukę, Burbą įžeidinėji ir kaip po to gauni atgal, padebilinta būni? taip išeina, jei linki ligoniams čia sėdėt ir skaityt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 21:05)
Cambalos veidrodis  biggrin.gif
Veidrodeli,  veidrodeli,  kas pasaulyje baisiausia  biggrin.gif

Kas kas, ciocia Regina
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 22:10)
Tau ryt pranes apie tai, kad tavo vaikas mirsta. Ka tu i tai? Kodel saves nemyli?

Ar cia man vienai pasivaideno, kad cambala pries puavalandi ejo namo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 21:10)
nu tikrai nepapločiau katučių, kad tokiame šūde sėdėtų, kur tokios kaip tu taškosi blink.gif
bet tu tai matyt savo mamelei kaip pasakėles iš rūsio prieš miegą skaitai kaip mane, Lutukę, Burbą įžeidinėji ir kaip po to gauni atgal, padebilinta būni? taip išeina, jei linki ligoniams čia sėdėt ir skaityt rolleyes.gif

Tu ju sveikata ir savo issitirk. O paskui rasyk. Nes dar nezinai ar tavo tevus ir tave veziukas grauzia.
Issitirk, o paskui cia rasyk.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 26, 22:11)
Kas kas, ciocia Regina

biggrin.gif biggrin.gif
Prisipazinkit kuri cia is jusu Reginutė?
Atsakyti
MOONTE, nekreipk dėmesio, nelaiminga nusenusi ir vieniša emigrantė neverta nė tavo mažojo pirštelio 4u.gif Bučkis ir labos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 22:10)

Tu paziurek- cambala para laiko cia kabo. Garantuoju gulinti motina ne tik prisiusiotais pampersais guli.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 26, 22:14)
MOONTE, nekreipk dėmesio, nelaiminga nusenusi ir vieniša emigrantė neverta nė tavo mažojo pirštelio  4u.gif  Bučkis ir labos 4u.gif

Kaip ir sakiau - Kvazimodas yra baile, tuoj pabegs.

Moonte, eik i pozotyvias temas, neivaiksciok per rietynes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 lapkričio 2019 - 21:20
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 21:53)
o kam man kištis? aš tai didžiakrūtė ax.gif tu gi čia savo paveikslą nupaišei dabar, nu kas to nežino? visą paauglystę prabliovei, kad niekas nežiūri biggrin.gif
Papildyta:

čia bus gerai, jei jie iš viso bus smile.gif Vasaros 5 sunkoka manau su wi-fi smile.gif

Kokia dar didziakrute? 🤭Gal nevadink savo razinku taip neadekvaciai rolleyes.gif
Atsakyti
Prie ko cia vezys?
Fiziskai sveiki ir turtingi zmones PASIKARIA.
Ir aplamai jus cia riejates, kaip ziurkes imestos i trilitriaka viena kita suesti.
Problema ne ligos, o jusu nevyke diedai...
Taai ir girates, kad vienas duoda babkiu, kitas grizo nuo bobu apsigalvojes, dar kiti neveda bet bent jau laiko kaip sugyventines. naa ir t.t. ir pan...
Atsakyti