Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 26, 21:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72553351" data-time="1574793210"><div><p>Ir tu prie priedurniu,</p></div></blockquote><p>Aš niekada ir nežaidžiau protingos.</p><p>Reikia ant svieto durniukių,kitos galės neštis proto bokštais.</p>

Tai skaityk ka rasiau as jai. As gi nepyzdavojau jos, as tik apakus kaip ji saves nesisaugo,
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 19:21)
Taip. Su pasididziavimu rasei apie savo 13 metes hormonu audras, kad kisdavaisi vata i liemenukus, kad tave bernai graibe, o alkaska, tavo draugo tevas i tave seilejosi...
Normaliai merginai/ moteriai tai geda butu, o tau norma tuo girtis...
Papildyta:

Gal gazeles?

o kam man kištis? aš tai didžiakrūtė ax.gif tu gi čia savo paveikslą nupaišei dabar, nu kas to nežino? visą paauglystę prabliovei, kad niekas nežiūri biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 26, 19:34)
tu isivaizduoji koki ejo spokalbiai bus po 3 dar metu lotuliukas.gif
kaip tame anekdote, gerai, kad ir nejom i sveciu lotuliukas.gif

čia bus gerai, jei jie iš viso bus smile.gif Vasaros 5 sunkoka manau su wi-fi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 20:50)
Tai skaityk ka rasiau as jai. As gi nepyzdavojau jos,   as tik apakus kaip ji saves nesisaugo,

Po sio vakaro tavo pasirodymo as abeju ar sveiko proto zmogus dar kazka diskutuos su tavimi.
Tenkinkis savo dvarniaskomis lutuke ir menkaverte. Trijule istericku, dauztu ir sociopaciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 26 lapkričio 2019 - 20:57
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 20:41)
Iseisiu virti uz valandos,  nes mano vyras ilgai dirba ir diiiiidelius pinigus namo parneša,  tau to nesuprasti  biggrin.gif

Tikrai nesuorasti. Mano vyras vaikus augina kartu. Banko adresą žinome, jei ką.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 26, 20:31)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72553300" data-time="1574791148"> Bet tu esi vėžininke. Istisai apie tai rasai. Vėžininkė. </blockquote> Jei vėžininkė,tai jau mirtininkė?Jei onko yra nuosprendis,tai ji gali daryti ką nori,kalbėti ką nori,vis tiek nebėra ką prarasti. Kur garantijos,kad tu ar tau artimi žmonės šios ligos neturi? Burbanti,nejaugi nejauti,kad paržengei visas ribas? Jei nežinai kas yra onko artimoje aplinkoje,padėkok dievui,ar dar kam,kuo tiki.Ir duok,dieve,kad netektų to patirti.

teisingai parašė, aš seniai jau tą rašiau. Jei jinai čia sėdėtų ir juokautų, tai niekas nieko ir nesdakytų, bet ji ima į plaučius. Jau vien kaip į Lutukę reaguoja. Visai smegenis prarado. Sergantiems pozityvo reikia, o ne tokių forumų.
Kas jums darosi? Tu rimtai linki sergančiam kapotis ir diskutuoti iki pamėlynavimo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 20:58)
teisingai parašė, aš seniai jau tą rašiau. Jei jinai čia sėdėtų ir juokautų, tai niekas nieko ir nesdakytų, bet ji ima į plaučius. Jau vien kaip į Lutukę reaguoja. Visai smegenis prarado. Sergantiems pozityvo reikia, o ne tokių forumų.
Kas jums darosi? Tu rimtai linki sergančiam kapotis ir diskutuoti iki pamėlynavimo?

Va, vieno lygio burbos kariauna. dar vienos trūksta.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 21:56)
Pi sio vakaro tavo pasirodymo as abeju ar sveiko prito zmogus dar kazka diskutuos su tavimi.
Tenkinkis savo dvarniaskomis lutuke ir menkaverte. Trijule istericku, dauztu ir sociopaciu.

Varyk varyk, ir taip per ilgai cia jau uzsibuvai

Bye bye

vartotojo įkelta nuotrauka

Dar va Kvazimodas liko vakarienės desertui, bet ji baile. Tuoj pabegs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 lapkričio 2019 - 21:04
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 26, 21:00)
Va, vieno lygio burbos kariauna. dar vienos trūksta.

ne veltui su cambse palojat, tu esi dar viena debilė. Tik tokios debilės kaip jūs galite linkėti sergančiam dar didesnio negatyvo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 21:02)
ne veltui su cambse palojat, tu esi dar viena debilė. Tik tokios debilės kaip jūs galite linkėti sergančiam dar didesnio negatyvo

4u.gif au au. Bėk pas burbą
Atsakyti
lyg temų nebūtų. Būtų protinga Moonte, eitų į temas pas gėlininkes, mezgančias, gyvūnus auginančias ar pan., kur nuoširdūs pokalbiai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 21:00)
Varyk varyk,  ir taip per ilgai cia jau uzsibuvai

Bye bye

vartotojo įkelta nuotrauka

As pasistengsiu, kad tu isvarytum.
Nors ir stengtis nereikia - visi mato kad sena boba nukvako ir pasiuto.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 26, 22:04)
4u.gif au au. Bėk pas burbą

Cambalos veidrodis biggrin.gif
Veidrodeli, veidrodeli, kas pasaulyje baisiausia biggrin.gif
Atsakyti