Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 27, 15:15)
Sakyti izeidziancius zodzius nelygu isizeisti. Nemanau, kad Moonte labai paeme i sirdi siuos skiedalus. Bet tu vel klapsi kiaules akim, kad cia nieko blooooogo gi, tai atsimink kita karta, kad mes irgi nieko bloooogo nerasom. Na tik tiesa, tiesiai sviesiai, kaip salta dusa. Sveika juk zmogui, ane? biggrin.gif o tu verki paskui ant kiekvieno kampo.

o ar as sakiau, kad nieko blogo? eik dar ir persiskaityk mano zinute

tu manes klausiau apie izeidima apie ji ir atsakiau, ir sakiau, dar ar zodziai grazus? nu nelabai, .Zinoma taip nera gerai taip bendrauti, todel nevartyk savo silkes eilini karta.
Bet taip negerai bendrauji ir tu ir pati Moonte, ir Montekrista ir cambala, tai ko tu cia verki del tu izeidimu dabar ir negraziu issireiksimu? blink.gif

As tik atkreipiu demesi i jusu paciu elgesi, kaip sitai prikaisiojat kitom mirksiukas.gif del manes tai jus vien keiksmais galit bendrauti, sau ne kitiem gi kenkiat mirksiukas.gif Svarbiausia tu beveik nei vienos zinutes neparasai be keiksmu, bet tai kad sukyli, kai kokia viena nare karta i menesi paraso lotuliukas.gif

tu rimtai Mylimuke i save visai nepasiziuri?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 27, 15:50)
tai ko tu cia verki del tu izeidimu dabar ir negraziu issireiksimu? blink.gif

matomai ir ją cambsė savo gluškebabiais užmaitino, tai ir ji protą praranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 27, 15:53)
matomai ir ją cambsė savo gluškebabiais užmaitino, tai ir ji protą praranda biggrin.gif

butent, kad pati su cambala ypac, kas diena cia keikiasi, darkosi, Moonte atejusi neparaso bent diena ko nors neapkeikusi, tai viskas gerai Burba parase karta kazkoki bjaurensi zodi vaja palundra kaip baisu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 27, 15:50)

tu manes klausiau apie izeidima apie ji ir atsakiau, ir sakiau, dar ar zodziai grazus? nu nelabai, .Zinoma taip nera gerai taip bendrauti, todel nevartyk savo silkes eilini karta.
Bet taip negerai bendrauji ir tu ir pati Moonte, ir Montekrista ir cambala, tai ko tu cia verki del tu izeidimu dabar ir negraziu issireiksimu? blink.gif

As tik atkreipiu demesi i jusu paciu elgesi, kaip sitai prikaisiojat kitom  mirksiukas.gif del manes tai jus vien keiksmais galit bendrauti, sau ne kitiem gi kenkiat  mirksiukas.gif Svarbiausia tu beveik nei vienos zinutes neparasai be keiksmu, bet tai kad sukyli, kai kokia viena nare karta i menesi paraso lotuliukas.gif

Gluse, baik inkst. Jei nori, kad su tavim zmones kaip su zmogum bendrautu - jie turi tave gerbt. Nera forume nei vieno nario, kurio taip negerbtu. Tai kad ieskok kaltes savyje, nevaitojusi cia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 27, 15:55)
butent, kad pati su cambala ypac, kas diena cia keikiasi, darkosi, Moonte atejusi neparaso bent diena ko nors neapkeikusi, tai viskas gerai Burba parase karta kazkoki bjaurensi zodi vaja palundra kaip baisu pasidare  biggrin.gif

Tu, gluse, neskyri vieno dalyko - kazkokie zodziai, kuriuos tu uzsitarnavai - nera keikimas. Keikimas butu jei nares tave keiktu kaip kad nesivaldanti monteverte, kai parase pastininkei, kad jos vaikus prakeke, jie kentes ir pan, arba burbos, kuri linki konkreciai "padvest, raupais susirgt".
Jus tokiais linkejimais nieko nepagasdinsit, tiesiog esat gliluses ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 27, 16:50)

As tik atkreipiu demesi i jusu paciu elgesi, kaip sitai prikaisiojat kitom  mirksiukas.gif del manes tai jus vien keiksmais galit bendrauti, sau ne kitiem gi kenkiat  mirksiukas.gif Svarbiausia tu beveik nei vienos zinutes neparasai be keiksmu, bet tai kad sukyli, kai kokia viena nare karta i menesi paraso lotuliukas.gif

Ceburaska tu
As neverkiu, kaio mane skriaudziaaaaaa, ir kaip blogaiiiii tyciotis, o tu verki cia, moralizuoji, o DARAI TA PATI. Isverstasikne esi.
Atsakyti
cambselei visiška šyza, va kas būna, kai su velniais išgėrinėji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 27, 16:23)
Gluse, baik inkst. Jei nori, kad su tavim zmones kaip su zmogum bendrautu - jie turi tave gerbt. Nera forume nei vieno nario, kurio taip negerbtu. Tai kad ieskok kaltes savyje, nevaitojusi cia.
Papildyta:
Tu, gluse, neskyri vieno dalyko - kazkokie zodziai, kuriuos tu uzsitarnavai - nera keikimas. Keikimas butu jei nares tave keiktu kaip kad nesivaldanti monteverte, kai parase pastininkei, kad jos vaikus prakeke, jie kentes ir pan, arba burbos, kuri linki konkreciai "padvest, raupais susirgt".
Jus tokiais linkejimais nieko nepagasdinsit, tiesiog esat gliluses ir tiek.

Tai tu niekaip per tiek metu nesupranti, kad as is jusu NIEKO NENORIU biggrin.gif kiek dar susireiskminsi? bendraukit su kuom norit, kaip norit, man kas? Kodel tu manai,kad as tureciau noreti kazko is taves tokios padugnes? ar kad man butu svarbu, ka tu veiki gyvenime? biggrin.gif
Tu pati pasiskaityk, ka vakar Burbanciai rasei, vargeli tu musu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 27, 16:30)
Ceburaska tu
As neverkiu, kaio mane skriaudziaaaaaa, ir kaip blogaiiiii tyciotis, o tu verki cia, moralizuoji, o DARAI TA PATI. Isverstasikne esi.

o as verkiu, kad mane skriaudzia? blink.gif lotuliukas.gif
Nu taip as manau, kad tyciotis blogai, o tu manai, kad gerai? Tik as tai rasau ne del saves, kad man blogai, vargeli vargeli, kas pas jus per tekstu supratimas lotuliukas.gif Ar tu viska neigi,kad tai blogia, jei pati darai, sakai kad tai geris? nesugebi niekaip saziningai pasakyti,kad kazkas, ka darai yra negerai? bigsmile.gif man tai nera problema, taip psaskau negeru dalyku cia, galeciau kitaip graziau paskayti, bet keik nmeginau jusu grazus zodziai neveikia biggrin.gif
O tyciotis nei is vienos nesityciojau, jei norit taip priimti mano postus, tai jusu reikalas. galiu lengvai patyznti arba psakyti kokios bukos kartais esat,del to kad nuolat isvartot mano postus , nesuvokiat rasytinio teksto. Bet tai cia ne patycia, kaip jus to neskiriat man misle. Pvz kas nors atsitrenkia i tavo masina, nes durnai vaziuoja , tu islipi,pvz apkeiki zmogu, taigi tai ne patycia, tai apkeikimas, patycia, kai samoningai kazka zmogui sakai noredamas pasiepti, iskaudinti, o tokio tikslo as niekad neturiu, o va jus cia kelios atrodo kitiap ir bendrauti nemokat, bet jei jums tinka tai valio.

Palauk palauk ,o tai ka tu cia apie Burbos postus rasiei, kokiu tikslu tada?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 27, 18:07)
Tai tu niekaip per tiek metu nesupranti, kad as is jusu NIEKO NENORIU  biggrin.gif kiek dar susireiskminsi? bendraukit su kuom norit, kaip norit, man kas? Kodel tu manai,kad as tureciau noreti kazko is taves tokios padugnes?  ar kad man butu svarbu, ka tu veiki gyvenime?  biggrin.gif
Tu pati pasiskaityk, ka vakar Burbanciai rasei, vargeli tu musu  biggrin.gif
Papildyta:

o as verkiu, kad mane skriaudzia?  blink.gif lotuliukas.gif
Nu taip as manau, kad tyciotis blogai, o tu manai, kad gerai? Tik as tai rasau ne del saves, kad man blogai, vargeli vargeli, kas pas jus per tekstu supratimas  lotuliukas.gif Ar tu viska neigi,kad tai blogia, jei pati darai, sakai kad tai geris? nesugebi niekaip saziningai pasakyti,kad kazkas, ka darai yra negerai? bigsmile.gif man tai nera problema, taip psaskau negeru dalyku cia, galeciau kitaip graziau paskayti, bet keik nmeginau jusu grazus zodziai neveikia  biggrin.gif 
O tyciotis nei is vienos nesityciojau, jei norit taip priimti mano postus, tai jusu reikalas. galiu lengvai patyznti arba psakyti kokios bukos kartais esat,del to kad nuolat isvartot mano postus , nesuvokiat rasytinio teksto. Bet tai cia ne patycia, kaip jus to neskiriat man misle. Pvz kas nors atsitrenkia i tavo masina, nes durnai vaziuoja , tu islipi,pvz apkeiki zmogu, taigi tai ne patycia, tai apkeikimas, patycia, kai samoningai kazka zmogui sakai noredamas pasiepti, iskaudinti, o tokio tikslo as niekad neturiu, o va jus cia kelios atrodo kitiap ir bendrauti nemokat, bet jei jums tinka tai valio.

Palauk palauk ,o tai ka tu cia apie Burbos postus rasiei, kokiu tikslu tada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 lapkričio 2019 - 17:17
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 27, 17:16)

"neskyri vieno dalyko - kazkokie zodziai, kuriuos tu uzsitarnavai - nera keikimas."
mirksiukas.gif

nesutinki, kad cambala padugne? bigsmile.gif Jos bendravimas tikriausiai tau graziausias ir artimiausiais sielaiar ne? ji su Moonte gali tyciotis is mano mirusio tevo, jau nesneku apie kitas jos nuolat,kas diena kuriamas nesamones apie mane, mano poziuriu tai gali daryti tik degradas, tai jei manai, kad is jos tyciojuosi tai klysti, ji tokia man paparsicuaisia ir yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
patyčios, tai kai žmogus niekuo nekaltas, o pvz. tiesog storas ar ryžas ir žmonės dėl to tyčiojasi. O padugne pavadinti padugne, tai jokia ne patyčia, tai faktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 27, 17:34)
patyčios, tai kai žmogus niekuo nekaltas, o pvz. tiesog storas ar ryžas ir žmonės dėl to tyčiojasi. O padugne pavadinti padugne, tai jokia ne patyčia, tai faktas smile.gif

Butent as irgi taip suprantu. O kiekvienas blogas zodis tikrai nera patycia. Bet kai jos nuolat tyciojasi, tai taip ir kitus mato...O Mylimukei ziuriu jau irgi dienom blogeja...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 27, 17:34)

O tai, kad žmogus storas jau nėra faktas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 27, 17:36)
Butent as irgi taip suprantu. O kiekvienas blogas zodis tikrai nera patycia. Bet kai jos nuolat tyciojasi, tai taip ir kitus mato...O Mylimukei ziuriu jau irgi dienom blogeja...

Tai jei tu durna, aš konstatuoju faktą, vadinu tave durne , tai nebus patyčios? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 27, 17:36)

Tai jei tu durna, aš konstatuoju faktą, vadinu tave durne , tai nebus patyčios? rolleyes.gif
Atsakyti