QUOTE(cambala @ 2019 11 27, 16:23)
Gluse, baik inkst. Jei nori, kad su tavim zmones kaip su zmogum bendrautu - jie turi tave gerbt. Nera forume nei vieno nario, kurio taip negerbtu. Tai kad ieskok kaltes savyje, nevaitojusi cia.
Papildyta:
Tu,
gluse, neskyri vieno dalyko - kazkokie zodziai, kuriuos tu uzsitarnavai - nera keikimas. Keikimas butu jei nares tave keiktu kaip kad nesivaldanti monteverte, kai parase pastininkei, kad jos vaikus prakeke, jie kentes ir pan, arba burbos, kuri linki konkreciai "padvest, raupais susirgt".
Jus tokiais linkejimais nieko nepagasdinsit, tiesiog esat gliluses ir tiek.
Tai tu niekaip per tiek metu nesupranti, kad as is jusu NIEKO NENORIU

kiek dar susireiskminsi? bendraukit su kuom norit, kaip norit, man kas? Kodel tu manai,kad as tureciau noreti kazko is taves tokios padugnes? ar kad man butu svarbu, ka tu veiki gyvenime?
Tu pati pasiskaityk, ka vakar Burbanciai rasei, vargeli tu musu
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 27, 16:30)
Ceburaska tu
As neverkiu, kaio mane skriaudziaaaaaa, ir kaip blogaiiiii tyciotis, o tu verki cia, moralizuoji, o DARAI TA PATI. Isverstasikne esi.
o as verkiu, kad mane skriaudzia?
Nu taip as manau, kad tyciotis blogai, o tu manai, kad gerai? Tik as tai rasau ne del saves, kad man blogai, vargeli vargeli, kas pas jus per tekstu supratimas

Ar tu viska neigi,kad tai blogia, jei pati darai, sakai kad tai geris? nesugebi niekaip saziningai pasakyti,kad kazkas, ka darai yra negerai?

man tai nera problema, taip psaskau negeru dalyku cia, galeciau kitaip graziau paskayti, bet keik nmeginau jusu grazus zodziai neveikia
O tyciotis nei is vienos nesityciojau, jei norit taip priimti mano postus, tai jusu reikalas. galiu lengvai patyznti arba psakyti kokios bukos kartais esat,del to kad nuolat isvartot mano postus , nesuvokiat rasytinio teksto. Bet tai cia ne patycia, kaip jus to neskiriat man misle. Pvz kas nors atsitrenkia i tavo masina, nes durnai vaziuoja , tu islipi,pvz apkeiki zmogu, taigi tai ne patycia, tai apkeikimas, patycia, kai samoningai kazka zmogui sakai noredamas pasiepti, iskaudinti, o tokio tikslo as niekad neturiu, o va jus cia kelios atrodo kitiap ir bendrauti nemokat, bet jei jums tinka tai valio.
Palauk palauk ,o tai ka tu cia apie Burbos postus rasiei, kokiu tikslu tada?