QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 27, 17:32)
"neskyri vieno dalyko - kazkokie zodziai, kuriuos tu uzsitarnavai - nera keikimas."
nesutinki, kad cambala padugne?

Jos bendravimas tikriausiai tau graziausias ir artimiausiais sielaiar ne? ji su Moonte gali tyciotis is mano mirusio tevo, jau nesneku apie kitas jos nuolat,kas diena kuriamas nesamones apie mane, mano poziuriu tai gali daryti tik degradas, tai jei manai, kad is jos tyciojuosi tai klysti, ji tokia man paparsicuaisia ir yra.
Gluse tu
Niekas is tavo tevo nesityciojo. Tik buvo konstatuotas faktas kaip tu apie pati rasei. Nes reiskia tu pati is jo ir tyciojais, kai rasei jog tavo tevai issiskyre, nes tevas gert pradejo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 27, 18:27)
faktas, bet gal taip dėl ligos pvz., o ne dėl apsileidimo? todėl tai ir gautųsi patyčia; o padugne arba antžmogiu žmogus pats renkasi būti. Gali juk ateiti ir gražiai bendrauti, neberašyti tų: o tavo vyras bėgo, o tavo šuo žolę valgo, o tavo sūnus nuo papo neatjunkytas, nepuldinėti savižudžių, neliesti mirusiųjų ir t.t. Bet jei to rinktis nenori, tai faktas, kad padugnė ir antžmogis
Papildyta:
Viskas įmanoma realiai, bet pvz. jei tas ryžas vaikas kokių 4-5 metų? jau imti jį ir dažyti kas savaitę? o jei tas, kad ir apsileidęs storulis tiesiog neturi laiko kada gerai pavalgyti, nes pvz. yra koks nors dalnobojščikas ir tiesiog fiziškai neturi kur gerai sau gamintis?
Ir vienas dalykas yra, kai pasielgiam tiesiog žmogiškai ir pasijuokiam kada už akių, per internetą tarkim fotkę pamatę, ir kitas dalykas, kai žmonės tą daro virš 3 metų dieną dienon. Nesutiksi?
Aha, pragydo nusistekenusi montaverte, kuri nariu nuduchinta bega zvaira akim bet kokios info ieskot apie juos.
Juk nesitverei viduje dziaugsmu, kai paskaitei, kad Moonte serga. Sociopatu elgesys protingiems aiskus.