Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 17:23)
tai as tau ir sakau reikia valgyti ne mcdonaldo tipo uzkandinei, o nueiti i italu restorana ir pavalgyti picos ir bus tau kaip Italijoj  mirksiukas.gif
Matai, Vilniuje vardini tik viena vieta, as Dubline tai bijau ir skaiciuot kiek, musu miestelyje bent 7 restoraneliai ir n take away, is kuriu tikrai dalis kepa gana gera pica from scrach. ir niekur nevalgiau picos is paprastu baltu miltu, kaip Lt.
matai as apei italu vrituve neblogai nusimanau, tai ir lyginu.

jei buvai Dundrum PC, tai yra bent 4 vietos, kur galejot pavalgyti skanios picos, tai kur jus buvot nueje?  bigsmile.gif Prastos picos, kaip ir visa kit ajuose yra tik fast food'uose, matomai i tokias ir tik eini, nes isivaizduoji,kad as i tokias einu  biggrin.gif

Gluse, as nedejuoju taip kaip tu, kad mane apgaaavoooo, peperoniii desrosss neuzdeeejooo, nes pirkai kazkur patvory.

Kam man lakstyt picu ieskot, kam man tas picerijas vardint? As nemegstu picu, galiu 1 kart i men pavalgyt.
O esme, kad italijoj pica visai kitokia. Bet kur tu suprasi. Tu juk nebuvai ir nevalgei. Nebent virtualiai per googule savo paragautum Neapolio picos.
Vel bliuskele plesysies kad ubuntijoj aukso mana sninga.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 17:29)
Moontė šlykšti skundikė buvo? Matai,  neatsimenu. Ačiu kad priminei. Dabar mano sąžinė rami.

Prie ko cia Moonte skundike buvo?
As tau priminiau, kad tuo metu kai sokai ant moontes, nakvisos, na tada kai tau ryskus paumejimas buvo, kai visiska balagana buvai padarius.

Tada dingai, o po atsivilkai ir neva pareiskei zinanti, kad tave viena mamka iskunde. Na kas nezino tavo fintu, kad tu kiaurai badai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 17:29)
Moontė šlykšti skundikė buvo? Matai,  neatsimenu. Ačiu kad priminei. Dabar mano sąžinė rami.

As tau priminiau, kad tuo metu kai sokai ant moontes, nakvisos, na tada kai tau ryskus paumejimas buvo, kai visiska balagana buvai padarius.

Tada dingai, o po atsivilkai ir neva pareiskei zinanti, kad tave viena mamka iskunde. Na kas nezino tavo fintu, kad tu kiaurai badai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 17:30)
jinai sakė, kad pergyvena dėl visų forumo vaikų. O kokių nenurodė, nes regis čia mamyčių forumas biggrin.gif galiausiai liko tik Kedžių neva prievartauta ir nužudyta mergaitė. Taip kad jūs su Rivjera labai tinkate į drauges 4u.gif

Kai tu kalbi su anuo pasauliu, tai ir kisi cia svo haliucibacijas.
Faktas auskus - tu sociopate, nesitvardanti isterike.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 17:33)
Gluse, as nedejuoju taip kaip tu, kad mane apgaaavoooo, peperoniii desrosss neuzdeeejooo, nes pirkai kazkur patvory.

Kam man lakstyt picu ieskot, kam man tas picerijas vardint? As nemegstu picu, galiu 1 kart i men pavalgyt.
O esme, kad italijoj pica visai kitokia. Bet kur tu suprasi. Tu juk nebuvai ir nevalgei. Nebent virtualiai per googule savo paragautum Neapolio picos.
Vel bliuskele plesysies kad ubuntijoj aukso mana sninga.

nu as irgi nedejuojukad APGAVO, stebiuosi,kad neizno kas yra kas.

kam valgyti, jie nemegsti? blink.gif kebabu neradai? bigsmile.gif

O koks skirtumas kai italas virejas daro pica Italijoje ir Airijoje? bigsmile.gif

O tu koki budu keliauji? bigsmile.gif
Atsakyti
Cili ir yra prekybcentrio kavine.
Lietuviai visus patiekalus megsta sugadint su majonezu arba kecupu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 18:44)

Papildyta:

Tada dingai, o po atsivilkai ir neva pareiskei zinanti, kad tave viena mamka iskunde. Na kas nezino tavo fintu, kad tu kiaurai  bandai? biggrin.gif

Tai ne Moontė šlykšti skundikė, O Nakviša, tu sakai?

Gyveni kitų gyvenimais
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 lapkričio 2019 - 17:51
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 17:40)
nu as irgi nedejuojukad APGAVO,  stebiuosi,kad neizno kas yra kas.

kam valgyti, jie nemegsti? blink.gif kebabu neradai?  bigsmile.gif

Dejavai. Butent pabrezei, kad Lietuvoj visi sukciai , visur vagys, nesaziningi ir aferistai, kad net tokioj vietoj kur maistas ir tai tavo vaika apgavo.

Papildyta:

O koks skirtumas kai italas virejas daro pica Italijoje ir Airijoje? bigsmile.gif

Jei apsilankysi kada Italijoj - gal dasus. Bet vargu.
Papildyta:

Zek, ubunte biggrin.gif
O koks skirtumas kai turkas kebaba daro Turkijoje ir Lietuvoje? biggrin.gif
Kas cia vakar bliuskele apie turkiska kebaba plesesi, ka tavo seselis bande isspaust apie majoneza?
Gluse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 lapkričio 2019 - 17:57
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 18:29)

O cia prasyciau, placiau ir konkreciai, ka esu iskundusi?

Jei jau mane kaltintini skundimu, prasau faktus.

Laukiu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 28, 18:51)
O cia prasyciau, placiau ir konkreciai, ka esu iskundusi?

Jei jau mane kaltintini skundimu, prasau faktus.

Laukiu.

Neislendi is negatyvo. Skaitai užsislėpus? Kur tavo protas?
Moonte, Moonte, nesijauti nešvari šitaip žvilkčiodama iš po kampo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 lapkričio 2019 - 17:54
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 18:52)
Neislendi is negatyvo. Skaitai užsislėpus? Kur tavo protas?

Skundimo faktus, prasyciau, ka ir kur iskundziau. Gali imti per visa mano cia SM buvimo laikotarpi. Laukiu.

As nesislapstau jei ka, mano nikas apacioje puikiai matomas.

Prisijungiau tikedamasi kad sarsalas praejo, bet kur tau...

Man patinka, as nesvari, skaitydama sia diskusja. O kas savo meslinas mintis cia raso, tiesiog angelai. Niu, niu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 lapkričio 2019 - 18:00
QUOTE(Moonte @ 2019 11 28, 18:56)
Skundimo faktus, prasyciau, ka ir kur iskundziau. Gali imti per visa mano cia SM buvimo laikotarpi. Laukiu.

Ką tu cia, durne, į mane pirstais badai? Cia cambala tave paminejo, ne aš.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 11 28, 18:56)

As nesislapstau jei ka, mano nikas apacioje puikiai matomas.

Prisijungiau tikedamasi kad sarsalas praejo, bet kur tau...

Šitas pasakėles gali sekti paauglėms.

Fui fui fui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 lapkričio 2019 - 17:59
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 17:36)
geras issireiskimas, tai neleidai sirdziai pasireksti, kol neisitikinai,kad  tinkamas? biggrin.gif

tikrai taip, vriedna aš biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 17:44)
Kai tu kalbi su anuo pasauliu, tai ir kisi cia svo haliucibacijas.
Faktas auskus - tu sociopate, nesitvardanti isterike.

nu kad ne aš, jinai man vis rašė apie ženklus danguje ir internete biggrin.gif
bet sakau, jūs draugaukite, draugaukite, labai tinkate viena kitai, jinai matyt irgi su kokiu velniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 17:59)
Ką tu cia,  durne,  į mane pirstais badai? Cia cambala tave paminejo,  ne aš.
Papildyta:

Šitas pasakėles gali sekti paauglėms.
Fui fui fui

Kas taves neperprato ir tavo fintu?
Apsidairyk, kokias dvi dvarniaskis liko pas tave biggrin.gif . Tai kazka reiskia, ne, kai forumo atmatos tik likusios prie kojos mirksiukas.gif .
Atsakyti