QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 17:23)
tai as tau ir sakau reikia valgyti ne mcdonaldo tipo uzkandinei, o nueiti i italu restorana ir pavalgyti picos ir bus tau kaip Italijoj
Matai, Vilniuje vardini tik viena vieta, as Dubline tai bijau ir skaiciuot kiek, musu miestelyje bent 7 restoraneliai ir n take away, is kuriu tikrai dalis kepa gana gera pica from scrach. ir niekur nevalgiau picos is paprastu baltu miltu, kaip Lt.
matai as apei italu vrituve neblogai nusimanau, tai ir lyginu.
jei buvai Dundrum PC, tai yra bent 4 vietos, kur galejot pavalgyti skanios picos, tai kur jus buvot nueje?
Prastos picos, kaip ir visa kit ajuose yra tik fast food'uose, matomai i tokias ir tik eini, nes isivaizduoji,kad as i tokias einu 

Matai, Vilniuje vardini tik viena vieta, as Dubline tai bijau ir skaiciuot kiek, musu miestelyje bent 7 restoraneliai ir n take away, is kuriu tikrai dalis kepa gana gera pica from scrach. ir niekur nevalgiau picos is paprastu baltu miltu, kaip Lt.
matai as apei italu vrituve neblogai nusimanau, tai ir lyginu.
jei buvai Dundrum PC, tai yra bent 4 vietos, kur galejot pavalgyti skanios picos, tai kur jus buvot nueje?

Gluse, as nedejuoju taip kaip tu, kad mane apgaaavoooo, peperoniii desrosss neuzdeeejooo, nes pirkai kazkur patvory.
Kam man lakstyt picu ieskot, kam man tas picerijas vardint? As nemegstu picu, galiu 1 kart i men pavalgyt.
O esme, kad italijoj pica visai kitokia. Bet kur tu suprasi. Tu juk nebuvai ir nevalgei. Nebent virtualiai per googule savo paragautum Neapolio picos.
Vel bliuskele plesysies kad ubuntijoj aukso mana sninga.