Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 18:11)
aiškino, kad mama dirbo vadovaujamą darbą, aha jo, kurgi ne biggrin.gif nu nebent Cambalą ganė, jai vadovavo, tai tada suprantama smile.gif

Gal ir dirbo, bet tai nereiskia, kad prižiūrėjo vaikus kaip priklauso. Darboholikių motinų vaikai dažniausiai nueina šunio keliais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 17:15)
svaigikė biggrin.gif
gyvas tai vaikas, gyvas, supranti, tik išvežtas dėl tokių debilių kaip tu ir ta narė iš Lietuvos, nes nesaugu čia nei jam, nei jo mamai

Ko cia teusinies? Negi kazkam naujiena, kai nusistekeni, tai griebies is nervu tokiu tabu dalyku?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 18:12)
Tu cia gali vartytis del to mirusio vaiko. Bet moderatoriai nekvaili buvo, kai tave dviem savaitem ismete kaip suni uz tai.

Tu net skaičiuoji kada ir kokiam laikui buna užbaninti personažai?

Čia jau kvepia šizofrenija

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 lapkričio 2019 - 17:22
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 17:19)
Ko cia teusinies? Negi kazkam naujiena, kai nusistekeni, tai griebies is nervu tokiu tabu dalyku?

nu jei tai tau tabu, tai tu debilė 4u.gif Po šiai dienai teismai vyksta, bet kas gali domėtis, joks tai ne tabu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 17:05)
Dundrume kazkikioj . Man niekuom nesiskyre. Nesu as labai isranki maistui ir picu nefanate.
Italijoj picos toli grazu ne tokios kaip tavo tam Dubline ar pas mus. Aisku, galima rast, jei nori, kaip kad ir pas mus ta uzupio, kur italo yra.

tai as tau ir sakau reikia valgyti ne mcdonaldo tipo uzkandinei, o nueiti i italu restorana ir pavalgyti picos ir bus tau kaip Italijoj mirksiukas.gif
Matai, Vilniuje vardini tik viena vieta, as Dubline tai bijau ir skaiciuot kiek, musu miestelyje bent 7 restoraneliai ir n take away, is kuriu tikrai dalis kepa gana gera pica from scrach. ir niekur nevalgiau picos is paprastu baltu miltu, kaip Lt.
matai as apei italu vrituve neblogai nusimanau, tai ir lyginu.

jei buvai Dundrum PC, tai yra bent 4 vietos, kur galejot pavalgyti skanios picos, tai kur jus buvot nueje? bigsmile.gif Prastos picos, kaip ir visa kit ajuose yra tik fast food'uose, matomai i tokias ir tik eini, nes isivaizduoji,kad as i tokias einu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 17:21)
nu jei tai tau tabu, tai tu debilė 4u.gif Po šiai dienai teismai vyksta, bet kas gali domėtis, joks tai ne tabu smile.gif

Rivjeros, kur nepasidalinai sapnu aiskinimais ir issisaipei is jos vaiko mirties, teismai? Inks inks, kas taves besivartancios sociopates nezino cia.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 18:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72555148" data-time="1574952138"><div><p>Listeja, Montekrista, Mylimuke taves matau prisibijo, bijo ir ozdi tau parsyti, Mylimuke viena kart megino ir tai uzdejo geltona fonta. Moonte, tai dziaugiasi tokia klapciuke kaip tu radusi, paglosto tau nugaryte, o tu ja gini kaip sunytis.
</p></div></blockquote><p>Va, čia tai topinis varijantas. blink.gif O ko bijoti?Ką, virtualioje erdvėje galima padaryti? Tai, va, kas yra baisu, aš jau mačiau.Ir iš iso, mano metuose jau kvaila kažko bijoti.
</p><p>Beje,Cambala visai normali, na kiek man teko bendrauti.O kur ir kaip teko bendrauti, čia jau mano asmeninis reikalas.
</p><p>Jei norite linksmiau, jau Kalėdinį vainiką padariau, ir ant durų pakabinau.Žudo ta nykuma ir tamsa.
</p>

'Visai normali' tavo kalboje reiškia 'savo iniciatyva antrą kartą nesusitikčiau'
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 17:20)
Tu net skaičiuoji kada ir kokiam laikui buna užbaninti personažai?

Čia jau kvepia šizofrenija

vartotojo įkelta nuotrauka

Tave tai pastoviai banindavo, kai su zkb kaleisi.
Beje, kai tave po kalimosi su Moonte uzbanino pusmeciui, tai paskui pati ramesne atsliukinai ir pasiguodei, neva tave mamka paskunde ir pusmeciui tave uzbanino...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 18:26)
Tave tai pastoviai banindavo, kai su zkb kaleisi.
Beje, kai tave po kalimosi su Moonte uzbanino pusmeciui, tai paskui pati ramesne atsliukinai ir pasiguodei, neva tave mamka paskunde ir pusmeciui tave uzbanino...

Moontė šlykšti skundikė buvo? Matai, neatsimenu. Ačiu kad priminei. Dabar mano sąžinė rami.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 17:15)
Va, čia tai topinis varijantas. blink.gif O ko bijoti?Ką, virtualioje erdvėje galima padaryti? Tai, va, kas yra baisu, aš jau mačiau.Ir iš iso, mano metuose jau kvaila kažko bijoti.
Beje,Cambala visai normali, na kiek man teko bendrauti.O kur ir kaip teko bendrauti, čia jau mano asmeninis reikalas.
Jei norite linksmiau, jau Kalėdinį vainiką padariau, ir ant durų pakabinau.Žudo ta nykuma ir tamsa.
</p>

O tai kokia priezastis pasakyti Burbai,kaip ji taip negraziai rasineja apie Moonte ir nieko nesakyti cambalai? Tau normalu pvz ,kad ji mano mirusi teva smeizia, jam ligas pripaiso? Normalu MOntevertei pripaisyti,kad ji davesi su bernais paauglysteje ir abortus,kad daresi?
Tau tikrai nuosirdziai tai normalu sbendravimas sitoks melavimas apie zmones nuolat kas dien?

norejau daryti, bet pirstu gaila, viskas badosi, kas Kaledom skirta biggrin.gif Pas mus auga kaip tik tas medis , is kurio cia pina vainikus, toks su raudonom uogytem, nezinau pavadinimo.

Galvojam pirkt gyva eglute ir is kart sodinti lauke.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 17:23)
Rivjeros, kur nepasidalinai sapnu aiskinimais ir issisaipei is jos vaiko mirties, teismai? Inks inks, kas taves besivartancios sociopates nezino cia.

jinai sakė, kad pergyvena dėl visų forumo vaikų. O kokių nenurodė, nes regis čia mamyčių forumas biggrin.gif galiausiai liko tik Kedžių neva prievartauta ir nužudyta mergaitė. Taip kad jūs su Rivjera labai tinkate į drauges 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 17:11)
Geriau duokit gerą smėlinių sausainių receptą  biggrin.gif

Skanus valgyti, o kepti niekad nesu kepusi biggrin.gif
Pas mus sausainius ir pyragus dukra kepa wub.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 17:14)
O ka cia klaust? Zmones nedebilai, visi suprato kad apk* urvinai specialiai.

tu taip supratai ir visi taip vadinasi suprato lotuliukas.gif nu jie jus akli kaip kurmiai ir nematot, kad rasiau apie josios vyra, ne sunu, tai ka galiu as padaryti, eiti pas akiu gydytojus reikia vadinasi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 17:13)
iš atidaus žvilgsnio, sakyčiau biggrin.gif

geras issireiskimas, tai neleidai sirdziai pasireksti, kol neisitikinai,kad tinkamas? biggrin.gif
Atsakyti