Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 18:01)
itariu kariskiu, nes jai susivaideno, kad mano tetis kariskis, o viskas ka ji raso apie kitus, raso apie save, nesugeba gudriau nieko...

Kai cambala grasina atskleisti ar 'atskleidžia' biggrin.gif tiesą apie mūsų asmenybės neatitikimus, poelgius ir t.t , tai tai yra jos būdas apsiginti (nuslėpti savo silpnumą, sudarant šiokios tokios gaaaaaalios įspūdį)
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 16:34)
Jusu abieju lb daug zinuciu, labai ilgai ieskot reiktu. Ir jau pasikartisiu - nera prasmes, nes vartysis kaip apie Moontes sunu.
I ten kur narei padziugavai apie jos mirusi vaika buvo temoj ar egzistuoja Dievas. Tada dar moderatiriai dirbo. Ir po to jie tas rietenas istryne, o tave uzbanino dviem savaitem. Tai sita tu zinai.

blogam šokėjui ir pautai maišo biggrin.gif tai jei mes tokios baisios, tokie antžmogiai, kad tu po to nusiraminti negali, vis pezi ir pezi ant mūsų, tai kodėl tu iš karto neišsisaugai tokių mūsų postų? tada ir galėtum jais mojuoti. Jei neišsisaugai, tai ir tylėk analą savo suraukus, gluše neraliuota tu.
Dėl tos narės ir to jos vaiko būto ar nebūto, tu nieko nežinai. Ne tau ji rašė a/ž su visokiom nesąmonėm, o man. O galiausiai išaiškėjo, kad labiausiai ją domina vienas vaikas, kuris GYVAS, supranti, debile? Ją labiausiai domina "Lietuvos mergaiiitė". Tu aiškini, kad Kedžių istorijos nežinai, nesekei, tai tylėk, proto invalide tu
Atsakyti
Pasnekam kazka linksmiau, lai eina ta cambala savais keleliais...jau kazin ar bus is jos zmogus bent siame gyvenime...

Kaip isimylejot savo vyrus is pirmo ar antro zvilgsnio ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 16:56)
Cambala turbut nekokybiskai nagus deda,  kad pas ja visai klijenčių nėra.  biggrin.gif

Kam tie nagai, as irgi miskus vagiu, kaip mano vyras, tik kitam regione - Amazones.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 16:56)
Cambala turbut nekokybiskai nagus deda,  kad pas ja visai klijenčių nėra.  biggrin.gif

matomai išdraskė klientėms akis biggrin.gif
Atsakyti

Geriau duokit gerą smėlinių sausainių receptą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 17:00)
Nežinau iš kokios ji šeimos,  bet specialybės jaunystėje neisigijo jokios

aiškino, kad mama dirbo vadovaujamą darbą, aha jo, kurgi ne biggrin.gif nu nebent Cambalą ganė, jai vadovavo, tai tada suprantama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 17:08)
blogam šokėjui ir pautai maišo biggrin.gif tai jei mes tokios baisios, tokie antžmogiai, kad tu po to nusiraminti negali, vis pezi ir pezi ant mūsų, tai kodėl tu iš karto neišsisaugai tokių mūsų postų? tada ir galėtum jais mojuoti. Jei neišsisaugai, tai ir tylėk analą savo suraukus, gluše neraliuota tu.
Dėl tos narės ir to jos vaiko būto ar nebūto, tu nieko nežinai. Ne tau ji rašė a/ž su visokiom nesąmonėm, o man. O galiausiai išaiškėjo, kad labiausiai ją domina vienas vaikas, kuris GYVAS, supranti, debile? Ją labiausiai domina "Lietuvos mergaiiitė". Tu aiškini, kad Kedžių istorijos nežinai, nesekei, tai tylėk, proto invalide tu

Tu cia gali vartytis del to mirusio vaiko. Bet moderatoriai nekvaili buvo, kai tave dviem savaitem ismete kaip suni uz tai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 17:08)
Pasnekam kazka linksmiau, lai eina ta cambala savais keleliais...jau kazin ar bus is jos zmogus bent siame gyvenime...

Kaip isimylejot savo vyrus is pirmo ar antro zvilgsnio ?  wub.gif

iš atidaus žvilgsnio, sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 16:55)
Tu jas apklausei, ar vel visais dengiesi uz save atsakyti negali? tu taip surpatai, nemaciau, kad dar kas taip butu keistai suprates...is vis kaip galim ataip iskreiptai suprasti, jei raso,adk atkreipdavo vyriska gimine demesi , kaip tau tai su davimusi surista?

O ka cia klaust? Zmones nedebilai, visi suprato kad apk* urvinai specialiai.
Atsakyti

Listeja, Montekrista, Mylimuke taves matau prisibijo, bijo ir ozdi tau parsyti, Mylimuke viena kart megino ir tai uzdejo geltona fonta. Moonte, tai dziaugiasi tokia klapciuke kaip tu radusi, paglosto tau nugaryte, o tu ja gini kaip sunytis.

Va, čia tai topinis varijantas. :blink: O ko bijoti?Ką, virtualioje erdvėje galima padaryti? Tai, va, kas yra baisu, aš jau mačiau.Ir iš viso, mano metuose jau kvaila kažko bijoti.

Beje,Cambala visai normali, na kiek man teko bendrauti.O kur ir kaip teko bendrauti, čia jau mano asmeninis reikalas.

Jei norite linksmiau, jau Kalėdinį vainiką padariau, ir ant durų pakabinau.Žudo ta nykuma ir tamsa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 lapkričio 2019 - 17:27
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 17:12)
Tu cia gali vartytis del to mirusio vaiko. Bet moderatoriai nekvaili buvo, kai tave dviem savaitem ismete kaip suni uz tai.

svaigikė biggrin.gif
gyvas tai vaikas, gyvas, supranti, tik išvežtas dėl tokių debilių kaip tu ir ta narė iš Lietuvos, nes nesaugu čia nei jam, nei jo mamai
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 17:15)
</p><p>Beje,Cambala visai normali, na kiek man teko bendrauti.O kur ir kaip teko bendrauti, čia jau mano asmeninis reikalas.
</p><p>Jei norite linksmiau, jau Kalėdinį vainiką padariau, ir ant durų pakabinau.Žudo ta nykuma ir tamsa.
</p>

negali būti normali. Jinai pati purtosi internetinių draugysčių, aiškina, kad ji katinas, kuris vienas vaikšto, kad čia tik linksmintis ateina ir t.t.
Vadinasi, ji pati save neigia. Taip daro debilai, nu kas to nežino?
Atsakyti