Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 09:37)
Tai as ne apie ofisa gi biggrin.gif pats faktas man grazu, o zinomw vieta turi buti atitinkama. Galima ir namie, kad MB paerzinti biggrin.gif

Nu intymi dviejų žmonių aplinka yra atskiras reikalas. Ten daug kas tinka, kas šiaip būtų nelabai. Bet pvz. jei šiaip namie, tai ne. Bent jau pas mane. Augantys du bernai ir mama išsišovusiais speneliais tėtį "gundanti"? Nu jau ne. Tiek tos biggrin.gif O gatvėje ar bet kur kitur, kur aplink svetimi žmonės? Ne. Man tikrai nei gražu, nei patinka.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 09:47)
Taip,   as cia labai rimtai. Cia nei širdininkės,  nei pirdininkės nesilanko,   nes ant pirstu galim suskaiciyoti personazus ir vieni kitus zinome ne pirmi metai.

Lankosi tos,   kurios megsta pasikapoti. Tu ne išimtis,   nes karts nuo karto vis pasireiški.  mirksiukas.gif

Ach sakot nesilanko. Na Jūs matyt žinot geriau smile.gif

Yra skirtingos pasireiškimo formos. Pasireikšti man patinka. Pasakyti savo nuomonę (net kai jos neprašo) - taip pat. Pasikolioti turgaus lygyje ir pasidrabstyti mažvaikiškais epitetais - ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 29 lapkričio 2019 - 09:51
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 07:35)
Aha.copy/ paste.
O dabar nupiesiu tavo psichologini pasaulio portreta:
Pati gi matai, kad nupirdai, kad nieko nebegali sudomint cia " o pasnekam apie vyrus", " pasnekam apie stiprias vyru rankas".
Issisemei, nupirdai, laikas tau nyk is cia i pensija. Beje, labai negarbingai baigei savo kadencija - savo paskutiniu dienu elgesiu ( apie Moonte) tavim atsislykstejo visi. Paziurek kas tave supa - lutuke ir monteverte biggrin.gif . Dvi forumo gluses. Juk tai kazka sako, ne? biggrin.gif Kaip ten sako - parodyk savo draugus ir as pasakysiu kas tu biggrin.gif .

biggrin.gif koks sausage kaimietiškas apibudimnimas.
Pasistenk spalvingiau kažką išspausti iš savo leksikono, prašome, jei sugebėsi. Ačiū . scenic.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 10:49)
Ach sakot nesilanko. Na Jūs matyt žinot geriau smile.gif

Yra skirtingos pasireiškimo formos. Pasireikšti man patinka. Pasikolioti turgaus lygyje ir pasidrabstyti mažvaikiškais epitetais - ne.

Taip, mes matyt zinome. Nebent jus geriau uz visus zinote, Kas cia širdininkės - Montekrista? Mylimukė? Cambala? O gal jūs?
Tai jau reiškiatės, reiškiatės, ka cia ir bepasakysi daugiau biggrin.gif

Cia kai kuriu megstama frazę parašysiu- o dabar irodyk, kad cia lankosi širdininkės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 lapkričio 2019 - 09:55
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 09:54)
o dabar irodyk,  kad cia lankosi širdininkės  biggrin.gif

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 10:55)

As nezinau biggrin.gif , cia kai kuriu megstama frazė. Tai ir as dabar ja panaudojau - sakai kad lankosi cia širdininkės. Kurios?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 09:57)
As nezinau  biggrin.gif , cia kai kuriu megstama frazė. Tai ir as dabar ja panaudojau - 

sakai kad lankosi cia širdininkės. Kurios?

Aaa, čia kaip vaikystėje. Žaisdavot žaidimą "pirk drambliuką"?

Tai kad aš taip nesakiau. Jūs sakėt, kad nesilanko. Čia turbūt būtų mano eilė paprašyti įrodymų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 10:59)
Aaa, čia kaip vaikystėje. Žaisdavot žaidimą "pirk drambliuką"?

Tai kad aš taip nesakiau. Jūs sakėt, kad nesilanko. Čia turbūt būtų mano eilė paprašyti įrodymų biggrin.gif

biggrin.gif
Ne ne, gi jus sakete 'o gal lankosi širdininkės'. As jums atsakiau - negali buti!!! Ne ne ne, as netiki, kaaaaaaaą jus - nemanau, kad yra tokiu kvailu ligoniu cia lysti su savo ligomis i tokia baisia temą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 lapkričio 2019 - 10:03
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 10:02)
biggrin.gif
Ne ne,  gi jus sakete 'o gal lankosi širdininkės'. As jums atsakiau -  negali buti!!! Ne ne ne,  as netiki,  kaaaaaaaą jus - nemanau,  kad yra tokiu kvailu ligoniu cia lysti su savo ligomis i tokia baisia temą

Nu ne, Jūs sakėte "Cia nei širdininkės, nei pirdininkės nesilanko," biggrin.gif

Tęsim dar, ar jau baigiam? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 09:54)
biggrin.gif  koks sausage kaimietiškas  apibudimnimas.
Pasistenk spalvingiau kažką išspausti iš savo leksikono,  prašome,  jei sugebėsi. Ačiū  . scenic.gif

Kad tu, valytoja, suprastum
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 10:06)
Kad tu, valytoja,  suprastum

Cambala, o jei taip atvirai - kam Jums visa tai? unsure.gif
Atsakyti
Ok, dar užmiršau prašyti - o dabaaaaaaaa!!!!! Laukiu irodymu
Is jumeis , kad širdininkių čia yra!!! Jei nebus irodymu, taui as...tai as...(Ką as tau padarysiu? g.gif ka nori kad as tau padaryciau?)
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 11:04)
Nu ne, Jūs sakėte "Cia nei širdininkės,  nei pirdininkės nesilanko," biggrin.gif

Tęsim dar, ar jau baigiam?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne ne, as atsakiau i jusu posta, kuriame rašėt kad mol ir širdininkių gal yra. O as - kokios dar širdininkės, a jos visai durnos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 10:08)
Cambala, o jei taip atvirai - kam Jums visa tai?  unsure.gif

Kam kam? Burbai biggrin.gif .
Atsakyti