Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 10:09)
Ok,  dar užmiršau prašyti -  o dabaaaaaaaa!!!!! Laukiu irodymu
Is jumeis ,  kad širdininkių čia yra!!! Jei nebus irodymu,  taui as...tai as...(Ką as tau padarysiu?  g.gif ka nori kad as tau padaryciau?)

Ne ne ne ne ne, Jūs mano žodžius išimate iš konteksto ir reikalaujate nesąmonių!!!! AŠ TAIP NESAKIAU. PRAŠAU MAN PATEIKTI CITATĄ, kur aš taip sakiau. Aš aišku (jei jau rastumėt tą citatą) pateikčiau visus įrodymus, jei tik matyčiau tame prasmę. BET Jūs esate tokia... nu ... tokia... žodžiu... neverta Jūs mano įrodymų, nes... nu ... nes neverta. Ir rašyt nemokat. Va. Aišku dabar?

Nedarykit nieko, a?... Aš aišku nieko nebijau ir Jūs vis tiek nieko man nepadarytumėt. Nes AŠ esu AUKŠČIAU visų šitų reikalų. Nu bet nedarykit gal... Ok? Bet noriu, kad būtų aišku - aš Jūsų nebijau.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 10:13)
Kam kam? Burbai biggrin.gif .

Ne, ne jai. Šiaip. Visumoje
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 11:17)
AŠ esu AUKŠČIAU visų šitų reikalų.

Uz sita tau nebus atleista iki forumo "mirties" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 10:19)

Blyn unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 10:17)

O kam ? Siaip. Plotmeje
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 11:17)
Ne ne ne ne ne, Jūs mano žodžius išimate iš konteksto ir reikalaujate nesąmonių!!!! AŠ TAIP NESAKIAU. PRAŠAU MAN PATEIKTI CITATĄ, kur aš taip sakiau. Aš aišku (jei jau rastumėt tą citatą) pateikčiau visus įrodymus, jei tik matyčiau tame prasmę. BET Jūs esate tokia... nu ... tokia... žodžiu... neverta Jūs mano įrodymų, nes... nu ... nes neverta. Ir rašyt nemokat. Va. Aišku dabar?

Nedarykit nieko, a?... Aš aišku nieko nebijau ir Jūs vis tiek nieko man nepadarytumėt. Nes AŠ esu AUKŠČIAU visų šitų reikalų. Nu bet nedarykit gal... Ok? Bet noriu, kad būtų aišku - aš Jūsų nebijau.
Papildyta:

As nemoku ikelti citatu, tik paveiksliukus. Damn...kaip nepasisekiojo...
A ty kokia as esu, nu kokia? A? Jei jau pradejai, tai uzbaik (kaip cia ta spalva idejai, I vel nieką nemoku). Karoče - tekstas apipavidalintas kraujo spalva.

Neb8jai? NEBIJAI?!! N E B I J A I!!!????
O kodel?

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 11:19)

Mylimuke, tu širdin8nkė?
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 11:20)

Maukis triusikus dabar - vanosiu uz toki nepaklusnumą
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 09:54)
biggrin.gif  koks sausage kaimietiškas  apibudimnimas.
Pasistenk spalvingiau kažką išspausti iš savo leksikono,  prašome,  jei sugebėsi. Ačiū  . scenic.gif
Papildyta:

Taip,  mes matyt zinome. Nebent jus geriau uz visus zinote,  Kas cia širdininkės -  Montekrista? Mylimukė? Cambala? O gal jūs?
Tai jau reiškiatės,  reiškiatės,  ka cia ir bepasakysi daugiau  biggrin.gif

Cia kai kuriu megstama frazę parašysiu-  o dabar irodyk,  kad cia lankosi širdininkės  biggrin.gif

pala, cambsė tai aišku širdininkė, jai nuolat širdį skauda, kad jos niekas nemyli, tai jinai ir širsta todėl biggrin.gif
Atsakyti
Pas kuria cia kraujas oranzinis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 11:32)
pala, cambsė tai aišku širdininkė, jai nuolat širdį skauda, kad jos niekas nemyli, tai jinai ir širsta todėl biggrin.gif

Pas cambala su širdimi viskas tvarkoje, va tik galvoje tarakonai laksto

Sad, very sad...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 lapkričio 2019 - 10:37
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 10:17)

Papildyta:

o jūs imli, šaunuolė, velkam to ve klab biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 10:19)

o jei dar ji graži būtų, tai visiškas pyzdiecas
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 10:33)
Pas kuria cia kraujas oranzinis? lotuliukas.gif

čia kai jau sudžiūvęs. Negi nieko nenugalabijai, kad nežinai? Visai netinki į temą, mauk iš čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 11:37)
o jūs imli, šaunuolė, velkam to ve klab biggrin.gif
Papildyta:

o jei dar ji graži būtų, tai visiškas pyzdiecas
Papildyta:

čia kai jau sudžiūvęs. Negi nieko nenugalabijai, kad nežinai? Visai netinki į temą, mauk iš čia biggrin.gif

Sudziuves tamsus, juodas buna, nuo oksidacijos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 10:35)
Pas cambala su širdimi viskas tvarkoje, va tik galvoje tarakonai laksto

Sad,  very sad...

tai kad jai ir su tuo, ir su tuo. O dar plius hemorojus nuo tiek sėdėjimo ir visų žinučių mintinai mokymosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 10:38)
Sudziuves tamsus, juodas buna, nuo oksidacijos.  tongue.gif

tai ką nudaigojai? kur pakasei?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 10:27)
As nemoku ikelti citatu,  tik paveiksliukus. Damn...kaip nepasisekiojo...
A ty kokia as esu,  nu kokia? A? Jei jau pradejai,  tai uzbaik (kaip cia ta spalva idejai, I vel nieką nemoku). Karoče -  tekstas apipavidalintas kraujo spalva.

Neb8jai? NEBIJAI?!! N E B I J A I!!!????
O kodel?

Maukis triusikus dabar -  vanosiu uz toki nepaklusnumą

Nu va, ne tik beraštė, bet dar ir Forumu nemokat naudotis hah.gif hah.gif hah.gif

Jūs ką, visai neturit jau jokio bendro supratimo ir tarp linijų skaityti nemokat. Nu vat TOKIA. TOKIA. Visa va TOKIA esat. Ir spalvų dar neskiriat. Seubas seubelis. Kaip man, tokiai nuostabiai visai, išgyventi šitoj beračių ir berazumių bendruomenėj. Nu baisu. Ne kitaip. Ir ne KRAUJO spalva ten, o ŠOKOLADINĖ. Seeeubaaas. Jau kai iki tiek aiškinti reikia, tai man kyla klausimas - kiek klasių tamstelė baigėt, kokius diplomus turit, kiek kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimų yr Jums išrašyta ir iš viso klausimas man dar didelis ar Jūs susituokusi ir ar vaikų turit. Nes jei ne, tai apie ką čia iš viso su Jumis kalbėt... blink.gif

Ką čia bijosi beraščių ir bedievių (tfu, bespalvių). Kai pasieksit MANO LYGĮ suprasit, kad nėra jau šitam levelyje ko bijoti lady.gif Bet nepasiekt Jums manau, be šansų..

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti