Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 10:33)
Pas kuria cia kraujas oranzinis? lotuliukas.gif

Gal pas veganus nuo maistiniu medziagu trukumo?
Atsakyti
Dabar eis veiksmas savo seka, kaip visada - I Hmm až paplūs žinutės apie Burbančios blogi ir kaip ji - Hmm turėtų istoti i Burbančios heiterių klubą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 10:37)
o jei dar ji graži būtų, tai visiškas pyzdiecas

Tai aiškei, kad graži. Įkelčiau nuotrauką, visos iš kojų išvirstumėt. Bet nekelsiu. Iš principo brunette.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 10:41)
Dabar eis veiksmas savo seka,  kaip visada -  I Hmm až paplūs žinutės apie Burbančios blogi ir kaip ji - Hmm turėtų istoti i Burbančios heiterių klubą  biggrin.gif

Rimtai? Būč žinojus, būč anksčiau apsireiškus...

Oj laukiam, laaaaaukiam, mes žinučių laukiam tourist5.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 29 lapkričio 2019 - 10:45
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 10:45)
Tai aiškei, kad graži. Įkelčiau nuotrauką, visos iš kojų išvirstumėt. Bet nekelsiu. Iš principo brunette.gif

nu va, čia yra pavyzdys kaip žmogus pats sau kasa duobę.
Cambsė to nepamirš, giliai įsirašys ir prikiš po to pačiu netinkamiausiu momentu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 10:41)
Dabar eis veiksmas savo seka,  kaip visada -  I Hmm až paplūs žinutės apie Burbančios blogi ir kaip ji - Hmm turėtų istoti i Burbančios heiterių klubą  biggrin.gif

O ko tu pergyveni? Juk tavo dvi dvarniaskos tarnaus tau iki gyvenimo pabaigos.
Ar bijai kad nugais ir teks naujo augintinio ieskotis?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 11:40)
Nu va, ne tik beraštė, bet dar ir Forumu nemokat naudotis hah.gif  hah.gif  hah.gif

Jūs ką, visai neturit jau jokio bendro supratimo ir tarp linijų skaityti nemokat. Nu vat TOKIA. TOKIA. Visa va TOKIA esat. Ir spalvų dar neskiriat. Seubas seubelis. Kaip man, tokiai nuostabiai visai, išgyventi šitoj beračių ir berazumių bendruomenėj. Nu baisu. Ne kitaip. Ir ne KRAUJO spalva ten, o ŠOKOLADINĖ. Seeeubaaas. Jau kai iki tiek aiškinti reikia, tai man kyla klausimas - kiek klasių tamstelė baigėt, kokius diplomus turit, kiek kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimų yr Jums išrašyta ir iš viso klausimas man dar didelis ar Jūs susituokusi ir ar vaikų turit. Nes jei ne, tai apie ką čia iš viso su Jumis kalbėt... blink.gif

Ką čia bijosi beraščių ir bedievių (tfu, bespalvių). Kai pasieksit MANO LYGĮ suprasit, kad nėra jau šitam levelyje ko bijoti  lady.gif Bet nepasiekt Jums manau, be šansų..

vartotojo įkelta nuotrauka

Tai jusu apelsino spalva...ar morkos...O mano tekstas turejo patapti KRAUJO spalva. RAUDOOOOONA
Viral nebaraškinat jau. Džyyyzis[COLOR=red] biggrin.gif biggrin.gif

Prašyčiau nesistumdyti ant pjedestalo!!!! Karuna tik viena!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 lapkričio 2019 - 10:54
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 10:47)
nu va, čia yra pavyzdys kaip žmogus pats sau kasa duobę.
Cambsė to nepamirš, giliai įsirašys ir prikiš po to pačiu netinkamiausiu momentu biggrin.gif

O gal čia sąmoningai aš...? ninja.gif tiek tamstelės dėmesio gaunat, kad man jau pavydas kyla. Aš gi visa tokia ypatinga... atėjo ir MANO eilė. Pirmyn!!!
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 10:51)
O gal čia sąmoningai aš...?  ninja.gif  tiek tamstelės dėmesio gaunat, kad man jau pavydas kyla. Aš gi visa tokia ypatinga... atėjo ir MANO eilė. Pirmyn!!!

ir teisingai. Visos mes čia sąmoningos, gi tik viena psichiatrų bijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 10:49)
Tai jusu apelsino spalva...ar morkos...O mano tekstas  turejo patapti  KRAUJO spalva. RAUDOOOOONA
Viral nebaraškinat jau. Džyyyzis[COLOR=red]  biggrin.gif  biggrin.gif
Prašyčiau nesistumdyti ant pjedestalo!!!! Karuna tik viena!!!

Turėjo, turėjo ir nepatapo biggrin.gif Be be be biggrin.gif

Karūna žemės kirmėlėms. Turėkitės. Aš aukščiau to angel_not.gif

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 11:58)
Turėjo, turėjo ir nepatapo biggrin.gif Be be be biggrin.gif

Karūna žemės kirmėlėms. Turėkitės. Aš aukščiau to  angel_not.gif

Joooo.joooo...O aaaaaaaš turiu va ką!!!!

Va kokio dyyyyydžioooo!!!

Kažkoks niekam tikęs paveiksliukas biggrin.gif biggrin.gif ainu ieskoti kitokio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 lapkričio 2019 - 11:05
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 11:01)

Kažkoks niekam tikęs paveiksliukas  biggrin.gif  biggrin.gif  ainu ieskoti kitokio

cambsę visai nugirdyt nori? juk jau ir taip kaip girta kasdien bendrauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 11:01)
Joooo.joooo...O aaaaaaaš turiu va ką!!!!

Kažkoks niekam tikęs paveiksliukas   biggrin.gif  biggrin.gif  ainu ieskoti kitokio

Pfff... rado kuo pasigirti, matai...

O AŠ va turiu (dienos šviesoj nufotkinau, kad geriau matytusi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 29 lapkričio 2019 - 11:15