Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 14:57)
Tai ar tau kau dasuto, kad pica kepta italijoj, kur naudojami ka tik skinti pomidorai skiriasi nuo tavo tos airiskos, kur pomidoru pasta skarbose ateina?
Gi plesaisi bliuskele kad picos nesiskiria biggrin.gif .

taip ir isivaizduoju, virejus kas ryta einancius skinti pomidoru, paskui juos ilgai verdancius iki padazo, ir taip kas diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 15:02)
12 val vidudienis skaitosi.
Bet kai tu issipaipaliojus atsikeli ir sliauzi imi kompo, tai jo, tau rytas.
Siaip tai gali nesivargint su manim kalbetis, nes vel tuoj raudosi.
As taves klausiu - tave kas kalbina? Tave kazkas kazko klausia, kad vel lipi ant to pacio greblio? Ne tavo posta cituoju, bet tau vis norisi demeeesioo. Tai ir gausi.

iki 12 rasiau mirksiukas.gif
keliuosi as kas ryta pries 7.

kad man atrodo ci aitk tau demeso stygius baisus
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 14:15)
Labas rytas smile.gif  pas mus saulyte sviecia ir cia ziuriu linksmiau jau  biggrin.gif Per radija jau groja Kaledines dainas ir siandiena Black Friday sales  biggrin.gif

As pagalvojau kazkada, kad labai graziom moterim turetu gal butu sunku senti, o kai nesi grazi niekad, tai kazkaip ir galvos neskauda perdaug del to  biggrin.gif

Kur tu rasei iki 12? Tavo postas parasytas po piet, net jei 2 val atsukt.
Gluse, vel reikalauji demesio, vel raudosi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 16:25)
taip ir isivaizduoju, virejus kas ryta einancius skinti pomidoru, paskui juos ilgai verdancius iki padazo, ir taip kas diena lotuliukas.gif

Tai aisku, kad nera jokio skirtumo tarp pomidoru, augintu sauleje iki prinokimo ir saldumo, o po to iskart per kelias dienas suvartotu,ir tarp veztu puszaliu kietu tukstancius kilometru i ubuntija. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 15:24)
Stipri nugara ir teisinga laikysena daro stebuklus, tas tiesa, bet treniruok krutine netreniravus, papas bus koks liko, nes tai riebalai ir pieno liaukos, o ne raumuo. Riebalus gali uzsiauginti, o liaukos igimta.
Nebent tau butu grazu vyriskas raumeningas papas pas moteri, kaip kulturisto biggrin.gif
Aisku raumenukai prilaiko papa, kad nesmuktu anksciqu laiko, bet nedidina jo.
Svarbu prie visko uzpakaliukas moteriskas apvalus  ax.gif

Kam reikia ismeginkit mano drauge dae 5 tibeto jogos praitmus, zinot tikriausiai , tai po kazkurio laiko padidejo krutine biggrin.gif
man tai per zindymo padidejo taip ir liko dar matyt kai siek tiek riebaliuku kune padaugejo tai ir krutinei liko , visai gerai dabar biggrin.gif Nors siaip vargo nemaciau ir su A
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 15:24)
As dziaugiuos, kad nekenciu skausmo, kuri tau tenka kenteti kai ten pas tave po padais tavieji  nusimyna.
Nea, nedapista tu ir lutuke.

Oi, tavo dvasinis skausmas, kuris tave kasdien plėšo, žymiai baisesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 15:27)
iki 12  rasiau  mirksiukas.gif
keliuosi as kas ryta pries 7.

kad man atrodo ci aitk tau demeso stygius baisus

O as galvoju, kad tu voliojies lovoj ir issipaipaliojus is jos tik prisijungi ir pradedi cia pezet. Todel tau po 12 ir rytas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 15:29)
Kur tu rasei iki 12? Tavo postas parasytas po piet, net jei 2 val atsukt.

biggrin.gif mano postas parasytas 12:15, matai uztrukau kol perskaiciau jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 15:24)
Stipri nugara ir teisinga laikysena daro stebuklus, tas tiesa, bet treniruok krutine netreniravus, papas bus koks liko, nes tai riebalai ir pieno liaukos, o ne raumuo. Riebalus gali uzsiauginti, o liaukos igimta.
Nebent tau butu grazu vyriskas raumeningas papas pas moteri, kaip kulturisto biggrin.gif
Aisku raumenukai prilaiko papa, kad nesmuktu anksciqu laiko, bet nedidina jo.
Svarbu prie visko uzpakaliukas moteriskas apvalus  ax.gif

prie ko čia tas treniravimas ir raumuo, kai tai įgimta?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 15:32)
O as galvoju, kad tu voliojies lovoj ir issipaipaliojus is jos tik prisijungi ir pradedi cia pezet. Todel tau po 12 ir rytas.

galvok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 15:31)
Oi, tavo dvasinis skausmas, kuris tave kasdien plėšo, žymiai baisesnis 4u.gif

Oi, o apie tavo dvasini skausma isvis patylesim, nes inksi vel budoj... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 15:32)

net kalakutas geriau galvoja už tave
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 15:33)
Oi, o apie tavo dvasini skausma isvis patylesim, nes inksi vel budoj... 4u.gif

nu kad ne aš čia pilną forumą priverkiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti