QUOTE(Limcamca @ 2019 11 29, 09:21)
Nebus. Todėl, kad rinka ne ta. Bet kur pasaulyje pica yra pritaikyta tos šalies gyventojų poreikiams. Va taip ir gaunasi pvz Lietuvoje su kuo daugiau visko ant picos, kitur peperroni užvarvolinti ir pan. Airijoje irgi standartas. Jeigu gamintų tikras itališkas picas niekas tokių nevalgytų, ypač tokiose vietose kaip užkandinėse.
Italų restoranas vėlgi negamins tau picų, nes neapsimoka. Tikra pica kepama specialioje krosnyje. Kad aukštos klasės restoranas išsilaikytų iš picos, tai niekur taip nėra. Tuo labiau, kad pica ir nėra pagrindinis patiekalas.
Italų restoranas vėlgi negamins tau picų, nes neapsimoka. Tikra pica kepama specialioje krosnyje. Kad aukštos klasės restoranas išsilaikytų iš picos, tai niekur taip nėra. Tuo labiau, kad pica ir nėra pagrindinis patiekalas.
Keista zinute, kokius pecius turit omenyje? dauguma ir kepa pica specialiame peciuje, o kur turetu kepti?
yra net vietu, kur kepa su atvira ugnim, malkom.
Del picos topingu vel visoks pasirinkimas yra, nori bus daug, nori bus 1-2. Ka turit omeny standartas? kas kaip nori tas taip uzsisako.
Valgytu ir valgo. as ir nesneku apei uzkandines, sneku apie italu restoranus, buvot nors vienam Airijoje, jus cia lyg gyvenot? nepatiko pica? kuom is esmes skyresi nuo valgytos Italijoje?
Ne, italu restoranai su picom nei vienas neturi Michelin zvaigzduciu,bent kiek zinau, bet gana padorios vietos pavalgyti.
Siaip is picu ir pastu gana geras uzdarbis, nes sanaudos nedideles palyginti su steikais ar zuvim,nelabai supratau, kas neapsimoka?