Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 14:17)
Mm..jo..kazkam tik rytas biggrin.gif .

nu taip iki 12 man rytas, o tau? nebebuvo prie ko daugiau prikibti toje zinuteje? bigsmile.gif sakai per daug graziai einasi pokalbiai?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 29, 14:55)
Tikrai lieknų su D kokiu ir didesniais esu mačiusi gal vos kelias. Gamta tokia, auga lašiniais papai-auga ir visa kita biggrin.gif

As turiu tokiu giminaiciu grauzoliu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 lapkričio 2019 - 14:59

Dideles
Ir kainavo tikrai ne 15 ar 20 eur, o gal kokie 4. Neisivaizduoju kaip cia kazkas rase, kad 50 eur uz pias sumokejo..
Nei patiko nei nepatiko, bet tas kvapas tai wub.gif. As picu nlb megstu.

Taip, ten pamenu jau « pakrauta » pica kainavo 7 eurai. Tiek, kiek ir turetu. MB Italijoje gyvenes, tai man visa laika sakydavo, kad mes valgom brangias ir « netikras » picas. As grizusi po vienos keliones i Italija, picos nevalgiau kokius metus, nes zinojau, kad bus brangiai ir prastai.  :) 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 14:58)
nu taip iki 12 man rytas, o tau? nebebuvo prie ko daugiau prikibti toje zinuteje? bigsmile.gif sakai per daug graziai einasi pokalbiai?

12 val vidudienis skaitosi.
Bet kai tu issipaipaliojus atsikeli ir sliauzi imi kompo, tai jo, tau rytas.
Siaip tai gali nesivargint su manim kalbetis, nes vel tuoj raudosi.
As taves klausiu - tave kas kalbina? Tave kazkas kazko klausia, kad vel lipi ant to pacio greblio? Ne tavo posta cituoju, bet tau vis norisi demeeesioo. Tai ir gausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 29 lapkričio 2019 - 15:05

Niu va, is Sviesos lyg rasei, kad dievini italu maista. Tfu, pasirodo Airijoj ta tavo italiska virtuve zymiai geresne.

Daltonikas gincyjasi ir bando irodyti, kad zalia ir raudona - tas pats. Nu nes jis taip mato. O jo matymas - tiesa.  :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 14:48)
Lieknos kojos ir stiprus peciai..lb moteriska rolleyes.gif

vyrai paprasti padarai, jiems bile didesnis papas ir jiems labai moteriška tada visa kita biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 15:01)

va va
kas gi sušiks temą, jei ne cambsė
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 15:02)
12 val vidudienis skaitosi.
Bet kai tu issipaipaliojus atsikeli ir sliauzi imi kompo, tai jo, tau rytas.
Siaip tai gali nesivargint su manim kalbetis, nes vel tuoj raudosi.
As taves klausiu - tave kas kalbina? Tave kazkas kazko klausia, kad vel lipi ant to pacio greblio? Ne tavo posta cituoju, bet tau vis norisi demeeesioo. Tai ir gausi.

ji rašė IKI 12, išsipaipalok, tada skaityk, dramų karaliene tu iš pilies biggrin.gif
Atsakyti
Margarita berods ir kilusi is Neapolio?. As ten savo skaniausia ir valgiau. Ir tikrai jos pigios. 50eur mokama uz vieta, jeigu norit vaizdo i pizzos boksta ar Venecijoj ant kranto biggrin.gif
Italu virtuve ir as dievinu, daznai darom namie picas ar kazka su makaronais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 11 29, 14:53)
Tai gerai, gali žiūrėt ir grožėtis, kad liekna, nesudribus, sportiška, gražiai apsirengus arba atvirkščiai. Nu bet speniais žavėtis blink.gif . Man čia labai asmeniška, MB sako, kad mano labai gražūs (jam), gal ir pataikauja, bet man to ir pakanka, nėra reikalo, kad kokia moteris pagirtų ax.gif . Dar gal pradėsit žiūrinėt kaip kurios apatinės lūpos ištįsusios ar apžėlusios ar depiliuotos biggrin.gif .

As ir pasigroziu, ir siaip paziuriu, ir manes nesiurpina nei celiulitai, nei senatve, nei kailiai. Ivairus zmones ir tiek. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 15:09)
vyrai paprasti padarai, jiems bile didesnis papas ir jiems labai moteriška tada visa kita biggrin.gif  tongue.gif

Kur jau ten moteriska, jei i dusa eidama nusimyni biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 15:01)

As turiu tokiu giminaiciu grauzoliu  bigsmile.gif

Matai, montaverte, kaip tokias kaip tu lutuke vadina - GRAUZOLE.
kaip ir logiska - grauzi zole.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 29, 14:43)
Aciu Hmmm, kad sustabdei ta, dvi dienas besitesiancia, bakchanalija.

O as dabar pagalvojau, kaip kiekviena supranta "MEILE SAU".

Ir ka sugalvojai? Kokias isvadas pasidarei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 15:14)
Kur jau ten moteriska, jei i dusa eidama nusimyni biggrin.gif .
Papildyta:

Matai, montaverte, kaip tokias kaip tu lutuke vadina - GRAUZOLE.
kaip ir logiska - grauzi zole.

Tikrai taip, tu visada eidama į dušą nusimeni, kad nieko nėra ten pas tave biggrin.gif

o tai tu nedapista tada? labai dažnai parašai vietoje postas pistas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 29, 14:47)
Bomzes irgi buna nestandartiskai grazios.
Kad ir Vinlniaus rozyte, ji jau tapo miesto legenda.

Dosje apie Vilniaus Rozyte

O woow kokia buvo wub.gif wub.gif tikrai labai grazi moteris.
Bet man su ja gyvai teko, ir dar kam teko...labai nagla, nemalonu ispudi paliko.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 15:17)
Tikrai taip, tu visada eidama į dušą nusimeni, kad nieko nėra ten pas tave biggrin.gif

o tai tu nedapista tada? labai dažnai parašai vietoje postas pistas biggrin.gif

As dziaugiuos, kad nekenciu skausmo, kuri tau tenka kenteti kai ten pas tave po padais tavieji nusimyna.
Nea, nedapista tu ir lutuke.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 15:20)
O woow kokia buvo  wub.gif  wub.gif  tikrai labai grazi moteris.
Bet man su ja gyvai teko, ir dar kam teko...labai nagla, nemalonu ispudi paliko.

As irgi ja gyvai maciau rotuses aikstej, kabinejosi orie praeiviu, sukavo.
Bet tai raso kad jai su galva negerai po vyro mirties.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 15:44)
Jei stipri nugara, krūtinės ląsta ir petukai yra, tai ir natūralūs bus dideli pakankamai. Svarbu tada, kad kojos lieknos būtų bei liemuo. Ir super rolleyes.gif

Stipri nugara ir teisinga laikysena daro stebuklus, tas tiesa, bet treniruok krutine netreniravus, papas bus koks liko, nes tai riebalai ir pieno liaukos, o ne raumuo. Riebalus gali uzsiauginti, o liaukos igimta.
Nebent tau butu grazu vyriskas raumeningas papas pas moteri, kaip kulturisto biggrin.gif
Aisku raumenukai prilaiko papa, kad nesmuktu anksciqu laiko, bet nedidina jo.
Svarbu prie visko uzpakaliukas moteriskas apvalus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 29 lapkričio 2019 - 15:28