o aš pasidomiu nebent tais, kurie labai įkyriai į mano erdvę lenda (na tokiais kaip tu). O daugiau tai man dzin, savo gyvenimo žiūriu

Na jau i tavo erdve tai nieks nelenda. Cia tu i az rasineji savo sudpapildzius siulydama.
Keista zinute, kokius pecius turit omenyje? dauguma ir kepa pica specialiame peciuje, o kur turetu kepti?
yra net vietu, kur kepa su atvira ugnim, malkom.
Del picos topingu vel visoks pasirinkimas yra, nori bus daug, nori bus 1-2. Ka turit omeny standartas? kas kaip nori tas taip uzsisako.
Valgytu ir valgo. as ir nesneku apei uzkandines, sneku apie italu restoranus, buvot nors vienam Airijoje, jus cia lyg gyvenot? nepatiko pica? kuom is esmes skyresi nuo valgytos Italijoje?
Ne, italu restoranai su picom nei vienas neturi Michelin zvaigzduciu,bent kiek zinau, bet gana padorios vietos pavalgyti.
Siaip is picu ir pastu gana geras uzdarbis, nes sanaudos nedideles palyginti su steikais ar zuvim,nelabai supratau, kas neapsimoka?
Ne tik buvusi, bet ir dirbusi. Ir šiaip, mano aplinka labai itališka.
Visų pirma normalus itališkas restoranas nedarys picos vakarienei. Jau vien dėl to, kad pica nėra vakarienės patiekalas. Tai pietų patiekalas. Pabandykite kur nors pvz Puglia regione vakarienei picos gauti, tai padavėjas nesigėdys jums parodyti kokia netašyta esat, kad picos vakarienei užsimanėt. Primenu: restorane normaliam, neorientuotam į turistus. Ir ne užkandinėje kokioje.
Bet tu amzinai ,kad isvartysi
Bet koks maistas pagamintas is svieziu ingriedinetu bus geresnis, bet tai dazniausiai galima padaryti namie, turint darzazinoma patiekalai bus autentiskesni tose salyse, kur jie atsiradna, bet klausiams ar uzsienieciam tai bus skaniau
Pvz lazanija pas mus restorane budavo aptiekiama su keptom bulvytem, ir musu menedzeris pastoviai nervindavos, kokia lazanija valgoma su bulvem, bet taip skaniau matomai klientam- airiam, taip ir duodavo.
Abejoju ar cia yra nariu, kurios gali nuskristi i Italija kas kart uzsimaniusios picos, todel kuriasi vietoje restoraneliai su iv saliu maistu, taip gal jie neidentiski, kaip tose salyse, bet skaniu kokybisku patiekalu tikrai yra.
Jūs tą patį rašot. Jums Airijoje maistas yra pritaikytas jūsų šalies žmonių poreikiams ir skoniui. Dėl to ir gaunat lazaniją su bulvytėm fri. Tikra itališka pica Airijoje ir neišgyventų, nes bendras šalies skonis ne toks. Plius, klimatas. Kaip merginos minėjo, nėra produktų. Tokie dalykai daro įtaką. Airijoje skaniausias steikas. Ir nereikia čia maikių plėšytis. Taip jau yra: pica skaniausia Italijoje, pas jus steikas. Lietuvoje - cepelinai.