Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 16:08)
man tai atrodo, kad tu gyveni kitų gyvenimus, juk tą ir sakau
o aš pasidomiu nebent tais, kurie labai įkyriai į mano erdvę lenda (na tokiais kaip tu). O daugiau tai man dzin, savo gyvenimo žiūriu ax.gif

Na jau i tavo erdve tai nieks nelenda. Cia tu i az rasineji savo sudpapildzius siulydama.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 17:10)
Geresni bizni suradau - gi vakar rasiau - vagiu miskus tongue.gif . Amazones. Bent isivaizduoji kokie tai pinigai  tongue.gif .

Cambala Amazonės miškuose

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 16:10)
tai taip, niekam gi nepatinka pašalpiniai kvailiai, visas pasaulis tokių nevirškina 4u.gif

Kas taip? Pripazisti kad esi nusistekenusi monteverte? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 16:11)
Na jau i tavo erdve tai nieks nelenda. Cia tu i az rasineji savo sudpapildzius siulydama.

jei tik tu būtum išgėrusi jų... būtum žmogus dabar. O dabar... nu vat Burbė įdėjo kas tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 16:11)
Cambala Amazonės miškuose

vartotojo įkelta nuotrauka

Matai kokie pinigai ten vaiksto, kaip pastorejau is karto. O rasei kad as distrofike... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 16:12)
Kas taip? Pripazisti kad esi nusistekenusi monteverte? biggrin.gif

taip, visas pasaulis prieš tave, niekur nebepritapsi 4u.gif
Papildyta:
nu vsio krasnavicos, vyras pas mane atėjo, užsidarom intymčikui tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 17:13)
Matai kokie pinigai ten vaiksto, kaip pastorejau is karto. O rasei kad as distrofike... biggrin.gif

Tai kai yra uz ks pavalgyt - niekad kudas nebusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 16:14)
taip, visas pasaulis prieš tave, niekur nebepritapsi 4u.gif

Man ir nereikia pritapt. As kol kas dar Zemes planetoj gyvenu. Cia tu is Zemes isskridai ir su elfais skraidai, ne as. biggrin.gif
Atsakyti

Keista zinute, kokius pecius turit omenyje? dauguma ir kepa pica specialiame peciuje, o kur turetu kepti?
yra net vietu, kur kepa su atvira ugnim, malkom.
Del picos topingu vel visoks pasirinkimas yra, nori bus daug, nori bus 1-2. Ka turit omeny standartas? kas kaip nori tas taip uzsisako.
Valgytu ir valgo. as ir nesneku apei uzkandines, sneku apie italu restoranus, buvot nors vienam Airijoje, jus cia lyg gyvenot? nepatiko pica? kuom is esmes skyresi nuo valgytos Italijoje?
Ne, italu restoranai su picom nei vienas neturi Michelin zvaigzduciu,bent kiek zinau, bet gana padorios vietos pavalgyti.
Siaip is picu ir pastu gana geras uzdarbis, nes sanaudos nedideles palyginti su steikais ar zuvim,nelabai supratau, kas neapsimoka?

Ne tik buvusi, bet ir dirbusi. Ir šiaip, mano aplinka labai itališka.

Visų pirma normalus itališkas restoranas nedarys picos vakarienei. Jau vien dėl to, kad pica nėra vakarienės patiekalas. Tai pietų patiekalas. Pabandykite kur nors pvz Puglia regione vakarienei picos gauti, tai padavėjas nesigėdys jums parodyti kokia netašyta esat, kad picos vakarienei užsimanėt. Primenu: restorane normaliam, neorientuotam į turistus. Ir ne užkandinėje kokioje. 

Bet tu amzinai ,kad isvartysi doh.gif
Bet koks maistas pagamintas is svieziu ingriedinetu bus geresnis, bet tai dazniausiai galima padaryti namie, turint darza mirksiukas.gifzinoma patiekalai bus autentiskesni tose salyse, kur jie atsiradna, bet klausiams ar uzsienieciam tai bus skaniau biggrin.gifPvz lazanija pas mus restorane budavo aptiekiama su keptom bulvytem, ir musu menedzeris pastoviai nervindavos, kokia lazanija valgoma su bulvem, bet taip skaniau matomai klientam- airiam, taip ir duodavo.
Abejoju ar cia yra nariu, kurios gali nuskristi i Italija kas kart uzsimaniusios picos, todel kuriasi vietoje restoraneliai su iv saliu maistu, taip gal jie neidentiski, kaip tose salyse, bet skaniu kokybisku patiekalu tikrai yra.

Jūs tą patį rašot. Jums Airijoje maistas yra pritaikytas jūsų šalies žmonių poreikiams ir skoniui. Dėl to ir gaunat lazaniją su bulvytėm fri. Tikra itališka pica Airijoje ir neišgyventų, nes bendras šalies skonis ne toks. Plius, klimatas. Kaip merginos minėjo, nėra produktų. Tokie dalykai daro įtaką. Airijoje skaniausias steikas. Ir nereikia čia maikių plėšytis. Taip jau yra: pica skaniausia Italijoje, pas jus steikas. Lietuvoje - cepelinai. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 17:15)

nu vsio krasnavicos, vyras pas mane atėjo, užsidarom intymčikui tongue.gif  biggrin.gif

Nevaidyyyyyk, nevaidyyyyyk...mes irgi vakar ne puodus žiedėm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 16:15)

nu vsio krasnavicos, vyras pas mane atėjo, užsidarom intymčikui tongue.gif  biggrin.gif

Issisemei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 17:21)
Issisemei? biggrin.gif

Tavęs tavo vyras dienos metu nepavarto pataluose?
Atsakyti