Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 16:10)
Gal tikrai zmones ant tiek skirtingi, vieni labiau turi islavintus pojucius, kiti maziau. As pvz akla kaip kurmis, bet uosle kaip  serno biggrin.gif o skonio receptoriai su uosle labai susije.
Sakau, jeigu MB palaizytu svetima pute, iskart barzda uzuosciau lotuliukas.gif

Dabar barzdoti vyrai tokie madingi.
O man tai idomu, ar nemaiso ta barzda intymume, buciuojantis? biggrin.gif Toks kvailas klausimas, bet man tai su barzdotu gal neiseitu buciuotis...Nu tie plaukai lenda biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 29, 14:47)
Bomzes irgi buna nestandartiskai grazios.
Kad ir Vinlniaus rozyte, ji jau tapo miesto legenda.

Dosje apie Vilniaus Rozyte

Labai abejoju, ar čia tikra jos istorija, nes jau nuo 1980 metų ją matydavau Gedimino ("Lenino") prospekte keistai apsirengusią ir išmaldos prašinėjančią (gal taip buvo ir anksčiau, tiesiog mokykliniais metais slankioti "Brodu" mums, senamiestiniams, buvo ne lygis). Jau tada ji gyveno ar tai Kaišiadoryse, ar Lentvaryje, vakarais apie 18-20 val. ją buvo galima sutikti geležinkelio stotyje. Tuo metu Vilniuje buvo keletas "točkų", kuriose tuometinis "auksinis Salomeikės jaunimas" pirkdavo narkotikus, keletą jų žinojau, bet nesu girdėjusi, kad kas nors būtų pirkęs iš Rožytės, nes jau tuomet ji buvo labai neadekvati.

Manau, tai tik dar viena Vilniaus legenda, kaip Barbakano slibinas, kuria aš, beje, vaikystėje tikėjau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 17:25)
Dabar barzdoti vyrai tokie madingi.
O man tai idomu, ar nemaiso ta barzda intymume, buciuojantis? biggrin.gif  Toks kvailas klausimas, bet man tai su barzdotu gal neiseitu buciuotis...Nu tie plaukai lenda biggrin.gif .

Niekas niekur nelenda, man net patinka tas barzdos jausmas ir kutenimas ax.gif kartais usai nosi kutena, tai tada nelabai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 16:24)
Tavęs tavo vyras dienos metu nepavarto pataluose?

Nei vienas, einantis vartytis nepranes to visuomenei biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 11 29, 17:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72556084" data-time="1575030413"><div><p>Keista zinute, kokius pecius turit omenyje? dauguma ir kepa pica specialiame peciuje, o kur turetu kepti?
yra net vietu, kur kepa su atvira ugnim, malkom.
Del picos topingu vel visoks pasirinkimas yra, nori bus daug, nori bus 1-2. Ka turit omeny standartas? kas kaip nori tas taip uzsisako.
Valgytu ir valgo. as ir nesneku apei uzkandines, sneku apie italu restoranus, buvot nors vienam Airijoje, jus cia lyg gyvenot? nepatiko pica? kuom is esmes skyresi nuo valgytos Italijoje?
Ne, italu restoranai su picom nei vienas neturi Michelin zvaigzduciu,bent kiek zinau, bet gana padorios vietos pavalgyti.
Siaip is picu ir pastu gana geras uzdarbis, nes sanaudos nedideles palyginti su steikais ar zuvim,nelabai supratau, kas neapsimoka?</p></div></blockquote><p></p><p>Ne tik buvusi, bet ir dirbusi. Ir šiaip, mano aplinka labai itališka.
</p><p>Visų pirma normalus itališkas restoranas nedarys picos vakarienei. Jau vien dėl to, kad pica nėra vakarienės patiekalas. Tai pietų patiekalas. Pabandykite kur nors pvz Puglia regione vakarienei picos gauti, tai padavėjas nesigėdys jums parodyti kokia netašyta esat, kad picos vakarienei užsimanėt. Primenu: restorane normaliam, neorientuotam į turistus. Ir ne užkandinėje kokioje. </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72556116" data-time="1575031880"><div><p>Bet tu amzinai ,kad isvartysi vartotojo įkelta nuotrauka
Bet koks maistas pagamintas is svieziu ingriedinetu bus geresnis, bet tai dazniausiai galima padaryti namie, turint darza vartotojo įkelta nuotraukazinoma patiekalai bus autentiskesni tose salyse, kur jie atsiradna, bet klausiams ar uzsienieciam tai bus skaniau vartotojo įkelta nuotraukaPvz lazanija pas mus restorane budavo aptiekiama su keptom bulvytem, ir musu menedzeris pastoviai nervindavos, kokia lazanija valgoma su bulvem, bet taip skaniau matomai klientam- airiam, taip ir duodavo.
Abejoju ar cia yra nariu, kurios gali nuskristi i Italija kas kart uzsimaniusios picos, todel kuriasi vietoje restoraneliai su iv saliu maistu, taip gal jie neidentiski, kaip tose salyse, bet skaniu kokybisku patiekalu tikrai yra.</p></div></blockquote><p></p><p>Jūs tą patį rašot. Jums Airijoje maistas yra pritaikytas jūsų šalies žmonių poreikiams ir skoniui. Dėl to ir gaunat lazaniją su bulvytėm fri. Tikra itališka pica Airijoje ir neišgyventų, nes bendras šalies skonis ne toks. Plius, klimatas. Kaip merginos minėjo, nėra produktų. Tokie dalykai daro įtaką. Airijoje skaniausias steikas. Ir nereikia čia maikių plėšytis. Taip jau yra: pica skaniausia Italijoje, pas jus steikas. Lietuvoje - cepelinai. </p>

Neseniai cia ardesi, kad lazanija gali but be mesos ir net be makaronu, o dabar pasirodo dar ir su bulvytem fri.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 29, 14:09)
Esu buvusi. Draugus kazkada irgi nusivezem. Pora metu tai buvo turbut geriausia picerija, kurioje esu buvusi, bet po to kitos nurunge.  smile.gif
bet visgi aukstos klases restoranu nepavadinciau. Picerija. Pica lyg 15 euru buvo. As isvis nemanau, kad picerija gali buti vadinama aukstos klases restoranu. O geriausia pica, kokia esu ragavus buvo iskepta vietoje, kuri atrodo labai labai paprastai, restoranu nepavadinsi. </p>

Tikrai, tai nėra aukštos klasės restoranas, tiesiog istorinis ir viena pirmųjų picerijų Prancūzijoje. Kai prieš 3 metus joje buvau, kaip tik buvo ketinama ją parduoti kažkokiam restoranų tinklui, bet, ačiū Dievui, pasigooglinusi pamačiau, kad picerija vis dar yra tokia pati, kaip anksčiau. Vadinasi, niekas nenupirko.

QUOTE(Limcamca @ 2019 11 29, 14:33)
Bet, gi ten ne vien pica. Standartinis restoranas, kur pica/pasta pirmi patiekalai, visa kita antri patiekalai. </p><p></p><p>Anot mano drauges cia butu standartinis restoranas ar kavine turistams. Nes, anot jos: tikra italiska pica yra tik padas, pomidoru padazas ir suris. Retais atvejais deda prosciuto arba grybu. Sako, jeigu prideda kazko daugiau, tai jau issityciojimas is picos. Plius, tikrame autentiskame italu restorane niekada nera daugiau nei vieno virejo kuris keptu picas. Jeigu yra daugiau, - vadinasi kokybe bus ne ta. Virejas daro viska. Del to dazniausiai restoraniukai buna nedideli, vos keli staliukai. </p>

O ko galima tikėtis iš picerijos Prancūzijoje, ir dar Žydrojoje pakrantėje, ir dar geroje vietoje, jei ne vietelės turistams? Tai, ką valgiau, man patiko, ir tiek. Italijoje, prisipažinsiu, turėjau tik dviejų dienų "blitzkrieg", ką valgiau, tas patiko, bet picos kažkaip nesugalvojau užsisakyti. Gaila, kad atostogos tokios trumpos ir nei šiais, nei kitais metais kelionės į Italiją neplanuojam, gal reikės paplanuoti 2021 metais su picų degustacijomis, jei iki to laiko nesugalvosim ko nors kito.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2019 11 29, 17:17)
zinoma patiekalai bus autentiskesni tose salyse, kur jie atsiradna, bet klausiams ar uzsienieciam tai bus skaniau

Niekada neužmiršiu, kaip mano anyta savo bičiulius iš Armėnijos žemaičių blynais su spirgučių padažu vaišino - tie dar paprašė acto, ir ne tik gyrė, kad skanu, bet ir dėjosi dar biggrin.gif Aišku, užsipildami naminiu vynuogių actu...
Atsakyti

Neseniai cia ardesi, kad lazanija gali but be mesos ir net be makaronu, o dabar pasirodo dar ir su bulvytem fri.

As neseniai valgiau su moliugais. Nebuvo is ko rinktis tad prarijau, bet labai supykau.  :D Paimi tobula recepta ir suknisi. Dar burokeliu tegul kita karta ideda.  :D 

Atsakyti

Tikrai, tai nėra aukštos klasės restoranas, tiesiog istorinis ir viena pirmųjų picerijų Prancūzijoje. Kai prieš 3 metus joje buvau, kaip tik buvo ketinama ją parduoti kažkokiam restoranų tinklui, bet, ačiū Dievui, pasigooglinusi pamačiau, kad picerija vis dar yra tokia pati, kaip anksčiau. Vadinasi, niekas nenupirko.

O ko galima tikėtis iš picerijos Prancūzijoje, ir dar Žydrojoje pakrantėje, ir dar geroje vietoje, jei ne vietelės turistams? Tai, ką valgiau, man patiko, ir tiek. Italijoje, prisipažinsiu, turėjau tik dviejų dienų "blitzkrieg", ką valgiau, tas patiko, bet picos kažkaip nesugalvojau užsisakyti. Gaila, kad atostogos tokios trumpos ir nei šiais, nei kitais metais kelionės į Italiją neplanuojam, gal reikės paplanuoti 2021 metais su picų degustacijomis, jei iki to laiko nesugalvosim ko nors kito.
Papildyta:

Niekada neužmiršiu, kaip mano anyta savo bičiulius iš Armėnijos žemaičių blynais su spirgučių padažu vaišino - tie dar paprašė acto, ir ne tik gyrė, kad skanu, bet ir dėjosi dar biggrin.gifAišku, užsipildami naminiu vynuogių actu...

I ta picerija as mielai sugrizciau. Mes su draugais beveik vien del jos i Kanus vaziavom, kitaip butume pro sali pramove. Jie tada sake, kad skaniausia pica, kokia valge. Neseniai su tais paciais nuejom i kita, kur italai rekomendavo ir arti Italijos, tad produktu svieziu gali atsivezti. Sake tada, kad sita dar geresne.  :D Zodziu, gyveni ir mokaisi. Reikia eiti ir bandyti.

Jei i Italija vaziuosit, as ziureciau maisto Michelin gide, bet ne tuos kur zvaigzdutes. Galima rinktis is « Plate » arba « Selection ». Tie restoranai buna normalia kaina, bet geresni nei siaip atsitiktinai einant. Mes keliaudami stengiames naudotis tuo gidu ir neprisimenu, kad butume nusivyle.  :4u: 

Bulviniai blynai ir actas.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 29, 15:42)
O dabar isivaizduok: restorano meniu yra dvi picos, viskas ko virejams reikia - padas, padazas, prieskoniai, suris ir bazilikas. Tai kaip manai, ar virejas paimtu siaip suri, pastovejusi saldytuve savaite ir bele kokius pomidorus, bile padazas butu? Tai va, as sneku apie konkrecia vieta, kur zmones laukia po valanda eileje. smile.gif  O tau va Airijoje bet kur italiskas maistas pakankamai skanus, italiskas ir jokio skirtumo. smile.gif
</p>

ir toje stebuklingoje vietoje suris buna ne saldytuve? lotuliukas.gif
ne bet kur, o daugekyje istalisku restoranu mirksiukas.gif nes cia zmoen sirgi stengiasi, nededa bele ko i patikelaus, kaip Lt surio ir riebalu misini pvz mirksiukas.gif
Is_sviesos nu jau uzteks gal apie pica pasakoti, kaip apie sventaja ikona, nejauti kad perpsaudi ryskei?
be tos vienos ar 2 iskiritniu vietu Italijoje dar ten Italijoje yra valgomu picu ar visi italai vaizuoja i tas dvi picerijas? bigsmile.gif tu nejauti, kaip tu nusisnki, as tau jau pirmoje zinuteje rasiau, TAIP YRA ISKIRITNIU VIETU, bet daug maz restoranai dirba panasiai visur, niekas tau rytais nebega i darza pamidoru skinti. mirksiukas.gif
ir gal tau bus naujiena, bet ir Airijoje pomidorai auga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2019 11 29, 16:17)
Ne tik buvusi, bet ir dirbusi. Ir šiaip, mano aplinka labai itališka.
Visų pirma normalus itališkas restoranas nedarys picos vakarienei. Jau vien dėl to, kad pica nėra vakarienės patiekalas. Tai pietų patiekalas. Pabandykite kur nors pvz Puglia regione vakarienei picos gauti, tai padavėjas nesigėdys jums parodyti kokia netašyta esat, kad picos vakarienei užsimanėt. Primenu: restorane normaliam, neorientuotam į turistus. Ir ne užkandinėje kokioje.Jūs tą patį rašot. Jums Airijoje maistas yra pritaikytas jūsų šalies žmonių poreikiams ir skoniui. Dėl to ir gaunat lazaniją su bulvytėm fri. Tikra itališka pica Airijoje ir neišgyventų, nes bendras šalies skonis ne toks. Plius, klimatas. Kaip merginos minėjo, nėra produktų. Tokie dalykai daro įtaką. Airijoje skaniausias steikas. Ir nereikia čia maikių plėšytis. Taip jau yra: pica skaniausia Italijoje, pas jus steikas. Lietuvoje - cepelinai. </p>

taip ir neatsaket ko klausiau, kiek galima ta pati per ta pati, kaip is vis su picos kokybe surista kada ji patiekama? taip man juoking atarodo ci ata smerginu noras pasirodyti as ten buvau, as italus pazystu ir t.t. pateikiant vsiai nesusijusia info biggrin.gif
mesos nevalgau, tai man neaktualu steiko skanumas, o va pica megstu tai tikrai randu labai skanios, jei jus nerandot, ka padarysi, et pic aman nera skaniausiasi patiekalas biggrin.gif o cepelinu galima lygiai tokiu pat pasigaminti irgi namuose nepriklausomai ar Lt ar IE.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 15:51)
Kur tu žiūri is aukstybiu,  ar nematai kad zemes kirmeles vel rangosi. Mostelk savo aukso lazda ir paversk jas i ...i ką?

O mane štai į ką....labai prašyčiau. Nuoširdžiausias ačiū  wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Beviltiška. Palik tik trumpam... ir vėl akis viena kitai kapoja lygioj vietoj. Ir iš kur tiek jėgų ir motyvacijos, net ir MAN sunkiai suprantama.

A pablūdot, gerb. Burbanti...? Ką jumi su tais sparnais darysit? Nei vairuot patogu, nei rūbus rengtis, nei lovoj vartytis... Vat todėl tie aukštybėse visų pageidavimų ir nepildo...

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 11 29, 13:43)
Aciu Hmmm, kad sustabdei ta, dvi dienas besitesiancia, bakchanalija.

O as dabar pagalvojau, kaip kiekviena supranta "MEILE SAU".

Kai kurie dalykai nesustabdomi... Bent jau ne ilgam.

Man tai balanso radimas ir išlaikymas. Tarp skirtingų poreikių, polėkių ir gyvenimo. Gebėjimas būti savanaude tiek, kad neskriausčiau kitų. Ir gebėjimas neimti į plaučius to, ką kiti apie mane galvoja.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 17:17)

ir gal tau bus naujiena, bet ir Airijoje pomidorai auga  biggrin.gif

Man tai Italijoj valgyti pomidorai skanesni uz mano kur pati auginu.
Kaip tau nedasunta, kad ten saule ir klimatas sodresni skoni tiems pomidorams ir visokioms zolelems suteikia?
Zinok as net vynuoges siltnamy auginu( net italiska veisle turiu). Bet uogu skon8s skiriasi.
Atsakyti

Man tai Italijoj valgyti pomidorai skanesni uz mano kur pati auginu.
Kaip tau nedasunta, kad ten saule ir klimatas sodresni skoni tiems pomidorams ir visokioms zolelems suteikia?
Zinok as net vynuoges siltnamy auginu( net italiska veisle turiu). Bet uogu skon8s skiriasi.

Ir zeme turi itakos, ar ne? 

As kazkur skaiciau, kad yra speciali rusis, kuri auga salia Vezuvijaus, zemeje prisotintoje vulkaniniu dulkiu.  :) 

Atsakyti