Sakau, jeigu MB palaizytu svetima pute, iskart barzda uzuosciau

Dabar barzdoti vyrai tokie madingi.
O man tai idomu, ar nemaiso ta barzda intymume, buciuojantis?

Neseniai cia ardesi, kad lazanija gali but be mesos ir net be makaronu, o dabar pasirodo dar ir su bulvytem fri.
As neseniai valgiau su moliugais. Nebuvo is ko rinktis tad prarijau, bet labai supykau. Paimi tobula recepta ir suknisi. Dar burokeliu tegul kita karta ideda.
Tikrai, tai nėra aukštos klasės restoranas, tiesiog istorinis ir viena pirmųjų picerijų Prancūzijoje. Kai prieš 3 metus joje buvau, kaip tik buvo ketinama ją parduoti kažkokiam restoranų tinklui, bet, ačiū Dievui, pasigooglinusi pamačiau, kad picerija vis dar yra tokia pati, kaip anksčiau. Vadinasi, niekas nenupirko.
O ko galima tikėtis iš picerijos Prancūzijoje, ir dar Žydrojoje pakrantėje, ir dar geroje vietoje, jei ne vietelės turistams? Tai, ką valgiau, man patiko, ir tiek. Italijoje, prisipažinsiu, turėjau tik dviejų dienų "blitzkrieg", ką valgiau, tas patiko, bet picos kažkaip nesugalvojau užsisakyti. Gaila, kad atostogos tokios trumpos ir nei šiais, nei kitais metais kelionės į Italiją neplanuojam, gal reikės paplanuoti 2021 metais su picų degustacijomis, jei iki to laiko nesugalvosim ko nors kito.
Papildyta:
Niekada neužmiršiu, kaip mano anyta savo bičiulius iš Armėnijos žemaičių blynais su spirgučių padažu vaišino - tie dar paprašė acto, ir ne tik gyrė, kad skanu, bet ir dėjosi darAišku, užsipildami naminiu vynuogių actu...
I ta picerija as mielai sugrizciau. Mes su draugais beveik vien del jos i Kanus vaziavom, kitaip butume pro sali pramove. Jie tada sake, kad skaniausia pica, kokia valge. Neseniai su tais paciais nuejom i kita, kur italai rekomendavo ir arti Italijos, tad produktu svieziu gali atsivezti. Sake tada, kad sita dar geresne. Zodziu, gyveni ir mokaisi. Reikia eiti ir bandyti.
Jei i Italija vaziuosit, as ziureciau maisto Michelin gide, bet ne tuos kur zvaigzdutes. Galima rinktis is « Plate » arba « Selection ». Tie restoranai buna normalia kaina, bet geresni nei siaip atsitiktinai einant. Mes keliaudami stengiames naudotis tuo gidu ir neprisimenu, kad butume nusivyle.
Bulviniai blynai ir actas.
Man tai Italijoj valgyti pomidorai skanesni uz mano kur pati auginu.
Kaip tau nedasunta, kad ten saule ir klimatas sodresni skoni tiems pomidorams ir visokioms zolelems suteikia?
Zinok as net vynuoges siltnamy auginu( net italiska veisle turiu). Bet uogu skon8s skiriasi.
Ir zeme turi itakos, ar ne?
As kazkur skaiciau, kad yra speciali rusis, kuri auga salia Vezuvijaus, zemeje prisotintoje vulkaniniu dulkiu.