Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 17:23)
Man tai Italijoj valgyti pomidorai skanesni uz mano kur pati auginu.
Kaip tau nedasunta, kad ten saule ir klimatas sodresni skoni tiems pomidorams ir visokioms zolelems suteikia?
Zinok as net vynuoges siltnamy auginu( net italiska veisle turiu). Bet uogu skon8s skiriasi.

jo ir kai tas pamidoras pavirsta n valandu viriama ir paskui dar kepama su prieskoniais padaza, tu tikrai labai atskritum skoni? lotuliukas.gif cia kaip vyne randa zmone sgeliu ir uogu aromatu lotuliukas.gif

As nieko nevalgiau skaniau uz mano auginamas darzoves, gal auginti nelabai moki? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 29, 17:25)
Ir zeme turi itakos, ar ne? </p><p>As kazkur skaiciau, kad yra speciali rusis, kuri auga salia Vezuvijaus, zemeje prisotintoje vulkaniniu dulkiu.  smile.gif </p>

zeme turi lemiama itaka visam derliui, apie tai ir sneka gamtine zemdirbyste, reikia zeme rupintis, kad uzaugtu patys sveikiausi vaisiai ir darzoves.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 18:27)
: cia kaip vyne randa zmone sgeliu ir uogu aromatu lotuliukas.gif

O viespatie, rimtai.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 29, 15:37)
Idėja. Pasididini papus, o aplinkiniams suoki apie tibeto pratimus 🤭

vaikus gal ir apgautum labai skiriasi naturali krutine ir dirbtine.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 17:27)
jo ir kai tas pamidoras pavirsta n valandu viriama ir paskui dar kepama su prieskoniais padaza, tu tikrai labai atskritum skoni? lotuliukas.gif cia kaip vyne randa zmone sgeliu ir uogu aromatu lotuliukas.gif

As nieko nevalgiau skaniau uz mano auginamas darzoves, gal auginti nelabai moki?  bigsmile.gif

Beviltiska...
Taip, zmones, pas kuriuos isvystytas protas, skonio receptoriai, jie skiria ir megaujasi vyno taure ne kad prisigert, o kad besimegaujant uzuost tuos aromatus.
Bet kai tu edi tik del to kad pilva prikimst, tai nieko ir neskiri
.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 29, 17:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72556315" data-time="1575040983"><div><p>Man tai Italijoj valgyti pomidorai skanesni uz mano kur pati auginu.
Kaip tau nedasunta, kad ten saule ir klimatas sodresni skoni tiems pomidorams ir visokioms zolelems suteikia?
Zinok as net vynuoges siltnamy auginu( net italiska veisle turiu). Bet uogu skon8s skiriasi.</p></div></blockquote><p>Ir zeme turi itakos, ar ne? </p><p>As kazkur skaiciau, kad yra speciali rusis, kuri auga salia Vezuvijaus, zemeje prisotintoje vulkaniniu dulkiu.  smile.gif </p>

Nzn. Bet zinau viena, kad tie pomidorai kuriuos auginu siltnamyje ir atvirai kieme, tai jie skoniu skiriasi( nors rusis ta pati). Lauko skanesni.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 29, 18:25)
As kazkur skaiciau, kad yra speciali rusis, kuri auga salia Vezuvijaus, zemeje prisotintoje vulkaniniu dulkiu.  smile.gif </p>

Vulkanu papedese zemes berods labai derlingos, todel zmones gyvena salia nepaisant issiverzimu, augina dalykus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 17:28)

As nieko nevalgiau skaniau uz mano auginamas darzoves, gal auginti nelabai moki?  bigsmile.gif

Ir vel apsitriedusi meluoji? Kur tu tas darzoves augini? Kai as tau praeita vasara rasiau, nueik nuo kompo bent trumpam, eik uzvakuok kazka, tu triedei, kad kam tau augint ir vakuot, jei pilnos parduotuves darzoviu.
Nu gluse ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 17:39)
Ir vel apsitriedusi meluoji? Kur tu tas darzoves augini? Kai as tau praeita vasara rasiau, nueik nuo kompo bent trumpam, eik uzvakuok kazka, tu triedei, kad kam tau augint ir vakuot, jei pilnos parduotuves darzoviu.
Nu gluse ir tiek.

nepastebejai butojo laiko mano sakinyje?Lt auginau, mirksiukas.gif kol kas Airijoje auginu labai mazai, ne vakavimui, dabar jau turim daug zemes, tai bus daug darzu. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 17:29)
O viespatie, rimtai....  unsure.gif

o ka neuzuodi zibuciu gerdama vyna? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 15:51)
Aha, Hmm ,  ziuriu bais sustabdei marazmus bobu...aha  biggrin.gif
Kur tu žiūri is aukstybiu,  ar nematai kad zemes kirmeles vel rangosi. Mostelk savo aukso lazda ir paversk jas i ...i ką?
Va į ką  biggrin.gif
O mane štai į ką....labai prašyčiau. Nuoširdžiausias ačiū  wub.gif

aciu aciu, bet manes vartyti i nieka nereikia, paziurekit i mano avatara - tobulo grozio moteris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 11 29, 17:28)
Labai abejoju, ar čia tikra jos istorija, nes jau nuo 1980 metų ją matydavau Gedimino ("Lenino") prospekte keistai apsirengusią ir išmaldos prašinėjančią (gal taip buvo ir anksčiau, tiesiog mokykliniais metais slankioti "Brodu" mums, senamiestiniams, buvo ne lygis). Jau tada ji gyveno ar tai Kaišiadoryse, ar Lentvaryje, vakarais apie 18-20 val. ją buvo galima sutikti geležinkelio  stotyje. Tuo metu Vilniuje buvo keletas "točkų", kuriose tuometinis "auksinis Salomeikės jaunimas" pirkdavo narkotikus, keletą jų žinojau, bet nesu girdėjusi, kad kas nors būtų pirkęs iš Rožytės, nes jau tuomet ji buvo labai neadekvati.

Manau, tai tik dar viena Vilniaus legenda, kaip Barbakano slibinas, kuria aš, beje, vaikystėje tikėjau.

Pries 10-15m ji vis dar vazinejo traukiniu. Bet gyvena kazkur arciau Vilniaus, nepamenu tiksliai, bet nepopuliari stotele kazkokia, kaimukas. Ji ten gyvena, o Vilniuj kasdien buna, atvaziuoja traukiniu,prisielgetauja ir grizta namo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 18:42)

o ka neuzuodi zibuciu gerdama vyna?  bigsmile.gif

Na neduota tau skonio receptoriu, ka jau padarysi, deja ir internete sito neismoksi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 17:54)
Na neduota tau skonio receptoriu, ka jau padarysi, deja ir internete sito neismoksi.

nu matyt, ka padarysi jau taip ir neuzuosiu zibuciu vyno taureje angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 17:42)
mirksiukas.gif kol kas Airijoje auginu labai mazai, ne vakavimui, dabar jau turim daug zemes, tai bus daug darzu.  tongue.gif

Oi, negaliu hah.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti