Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Cia kur sudetos to nuotruakos i tariama dosje, tai ten net ne lietuves moteris nuotraukos ir net ne vienos moters biggrin.gif pirma Anna Karina, paskui Rosa Louise Hovick, paskui istrauka is kino Ali Baba Goes To Town, paskui visai kita moteris, ir t.t. vienu zodziu kazkas bela ko prirase, nuotrauku bele kokiu pridejo biggrin.gif
Atsakyti

Tikrai, tai nėra aukštos klasės restoranas, tiesiog istorinis ir viena pirmųjų picerijų Prancūzijoje. Kai prieš 3 metus joje buvau, kaip tik buvo ketinama ją parduoti kažkokiam restoranų tinklui, bet, ačiū Dievui, pasigooglinusi pamačiau, kad picerija vis dar yra tokia pati, kaip anksčiau. Vadinasi, niekas nenupirko.

O ko galima tikėtis iš picerijos Prancūzijoje, ir dar Žydrojoje pakrantėje, ir dar geroje vietoje, jei ne vietelės turistams? Tai, ką valgiau, man patiko, ir tiek. Italijoje, prisipažinsiu, turėjau tik dviejų dienų "blitzkrieg", ką valgiau, tas patiko, bet picos kažkaip nesugalvojau užsisakyti. Gaila, kad atostogos tokios trumpos ir nei šiais, nei kitais metais kelionės į Italiją neplanuojam, gal reikės paplanuoti 2021 metais su picų degustacijomis, jei iki to laiko nesugalvosim ko nors kito.

Sudominot. Uzsirasiau i savo sarasiuka. Aciu  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 16:32)
Nei vienas, einantis vartytis nepranes to visuomenei biggrin.gif .

tai čia tu ta visuomenė? biggrin.gif tu juk prastuomenė pas mus, tai tau viskas sueina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 18:13)
Cia kur sudetos to nuotruakos i tariama dosje, tai ten net ne lietuves moteris nuotraukos ir net ne vienos moters  biggrin.gif pirma Anna Karina, paskui Rosa Louise Hovick,  paskui istrauka is kino Ali Baba Goes To Town, paskui visai kita moteris, ir t.t. vienu zodziu kazkas bela ko prirase, nuotrauku bele kokiu pridejo  biggrin.gif

vien jau nosis ko verta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 18:38)
tai čia tu ta visuomenė? biggrin.gif tu juk prastuomenė pas mus, tai tau viskas sueina biggrin.gif
Papildyta:

vien jau nosis ko verta biggrin.gif

Sm garsiai pranesi. Nors ir taip aisku, kad su savo nosim ir su savo nukarusiu kalakuto pagurkliu tik pedofilus ar kokius iskrypelius gali suzavet biggrin.gif .

Tu gi nezinai kaip tu atrodysi senatvej...O is rozeles, kur bobutei vos ne 80, nosies saipais. Kvaile.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 20:39)
Sm garsiai pranesi. Nors ir taip aisku, kad su savo nosim ir su savo nukarusiu kalakuto pagurkliu tik pedofilus ar kokius iskrypelius gali suzavet biggrin.gif .

Tu gi nezinai kaip tu atrodysi senatvej...O is rozeles, kur bobutei vos ne 80,  nosies saipais. Kvaile.

tavęs neperspjausiu, nebijok. Jau keik tu praneše apie savo gyvenimą: kaip vyras tinginys, neužjaučiantis, sekso negavęs, kai tau sunku su motina lekia į šoną, sūnų auginai, popinai, bet karšinsies senelių namuose, todėl man ir pavydi, kad aš laisvai gyvenu, vaikų neauginu, o tu vargai perniek, darbo neturi, draugų neturi, nes apie forumiečius domiesi nesveikai daug. Joks normalus žmogus, pašonėje turintis draugų ir normalų gyvenimą to nedarytų.

žinau maždaug, pagal gimines pasižiūrėti galima. Nei pas vieną iš dailios nosies vanago nosis nepasidarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 21:55)
tavęs neperspjausiu, nebijok. Jau keik tu praneše apie savo gyvenimą: kaip vyras tinginys, neužjaučiantis, sekso negavęs, kai tau sunku su motina lekia į šoną, sūnų auginai, popinai, bet karšinsies senelių namuose, todėl man ir pavydi, kad aš laisvai gyvenu, vaikų neauginu, o tu vargai perniek, darbo neturi, draugų neturi, nes apie forumiečius domiesi nesveikai daug. Joks normalus žmogus, pašonėje turintis draugų ir normalų gyvenimą to nedarytų.

žinau maždaug, pagal gimines pasižiūrėti galima. Nei pas vieną iš dailios nosies vanago nosis nepasidarė smile.gif

Neaugini vaiku ir pavydi, krauju tavo sirdis apsipyla, kai matai vezimelius stumiancias. Todel ir guodeis save sm, meluodama kad turi. Guciui letenas laizai...
Vargse, monteverte 4u.gif . Uzuojauta tau dideliausia 4u.gif .
Nera daugiau nei vieno nario sm, kuris nesiknistu ziurkes nosim pi visas zinutes nariu, kurie tave pamyne biggrin.gif .

Vanago nosis dar nera tokia baisi kaip ziurkes, t.y .tavo.
Vanagas austai skraido, ziurke rusiuose knisasi. Te 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 29, 15:48)
Guoskis,  guoskis  biggrin.gif

Kuo? Esu liekna su gražiu c. Norėsiu-bus D rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 17:42)
nepastebejai butojo laiko mano sakinyje?Lt auginau,  mirksiukas.gif kol kas Airijoje auginu labai mazai, ne vakavimui, dabar jau turim daug zemes, tai bus daug darzu.  tongue.gif
Papildyta:

o ka neuzuodi zibuciu gerdama vyna?  bigsmile.gif

AuginAMAS daržoves - esamojo laiko pusdalyvis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 29, 19:13)
Cia kur sudetos to nuotruakos i tariama dosje, tai ten net ne lietuves moteris nuotraukos ir net ne vienos moters  biggrin.gif pirma Anna Karina, paskui Rosa Louise Hovick,  paskui istrauka is kino Ali Baba Goes To Town, paskui visai kita moteris, ir t.t. vienu zodziu kazkas bela ko prirase, nuotrauku bele kokiu pridejo  biggrin.gif

Nu rimtai.

As kai perskrolinau, tai issigandau - kokia priedurnė dėjo aktorių nuotraukas? Tipo prikolnai cia jai pasirodė? Glušpetrė
Atsakyti
Apie maistą kalbėjot, ką tik buvau Naruty, atskiroj salėj, kieme, tai skanu labai, bet Ti'anos neperspjovė.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 29, 22:40)

AuginAMAS daržoves - esamojo laiko pusdalyvis.

Turi vilties ismokytu vidurines nebaigusia dvejetusnike?
...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 22:53)
...

RyškEI (jos perliukas irgi);)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 29, 23:40)
Kuo? Esu liekna su gražiu c. Norėsiu-bus D rolleyes.gif

Jau tu kokie 5 metai svaigsti apie didesne krutine. Nu pasiimk paskola, jei pinigu ne marios, ir pasidaryk rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 23:53)
...

O Lutukė geresni darba dirba uz tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 lapkričio 2019 - 23:00