Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nedoros sielos muilas nenuplauna

Ant kaktos neparašyta kokios spalvos siela.O jei kažkas prasišviečia, galima daugiau maskuojamo kremo užmesti.Padeda, išbandyta praktiškai.

Labas rytas :4u:Kaip balta ir gražu pas mus.

Atsakyti
I desertu tema: vakar dariau Bounty. Labaaai skanu, visiems patiko, kas ragavo ir prase dar! Gal kam bus idomu: kokosu drozliu pakelis is Lidl, puse kondensuoto pieno skardines, istirpinti sviesto trecdali. Padaryti rutuliukus, palaikyti saltai. Tuo metu pasigaminti sokolada, as emiau viena nedideli sokolada, siek tiek Beatos kakavos, siek tiek pieno migdolu, kardamono, cinamono. Tuo sokoladu apvolioti rutuliukus ir vel susaldyti.

Kvepalai ir desertai gali buti salia. As is tu, kur turi daug kvepalu, nes neisivaizduoja kaip dvi dienas is eiles tais paciais kvepintis, juk kita nuotaika, kita diena ir t.t. Bet cia supras tik kitos tokios pacios smile.gif Kaip vynus degustuoti galima ir visokias istorijas ten suprasti, taip ir kvepalus.

Mylimuke, buvo fainu renginiu savaitgali pavilijone Pylimo gatveje. Cia jei literaturinis pasaulis domina. Na, bent I kelis suspejau ir knygu dar prisipirkau.
Papildyta:

Lisiteja, Vilniuje kokios 5 sniego kruopeles leidziasi pamazu...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 02, 08:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72557855" data-time="1575228030"><div><p>
Nedoros sielos muilas nenuplauna
</p></div></blockquote><p>Ant kaktos neparašyta kokios spalvos siela.O jei kažkas prasišviečia, galima daugiau maskuojamo kremo užmesti.Padeda, išbandyta praktiškai.
</p><p>Labas rytas :4u:Kaip balta ir gražu pas mus.
</p>

Atsakyti

Kažkas panašaus į popsiukus.Idėja gera, bet su kokoso kvapu ir skoniu mane galima į medį įkelti.Žalioje jaunystė kokoso apsivalgiau, tai dabar fūūūūū.

Į kvepalų temą, turiu daug, keičiu kiekvieną dieną.Žiemą mylimiausi Lancome la Nuit Tresor tas su violetine rože.Vyrų nuomone tai itin intriguojantis kvapas.

Atsakyti
Labas rytas
Ant kaktos neparašyta kokios spalvos siela.O jei kažkas prasišviečia, galima daugiau maskuojamo kremo užmesti.Padeda, išbandyta praktiškai.
</p>

pas mus vos vos pametėta, bet irgi pabalinta ir gražu
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 02, 09:19)
Kvepalai ir desertai gali buti salia. As is tu, kur turi daug kvepalu, nes neisivaizduoja kaip dvi dienas is eiles tais paciais kvepintis, juk kita nuotaika, kita diena ir t.t. Bet cia supras tik kitos tokios pacios smile.gif Kaip vynus degustuoti galima ir visokias istorijas ten suprasti, taip ir kvepalus.

aš irgi iš tų, kur minimum 8 buteliukus turiu
Atsakyti
Gražus kvapas, Lisitėja! Mano labai mylimi ne vienerius metus buvo Paloma Picasso. O dabar patinka eksperimentuoti, bet vieni labiausiai "mano" vis tiek yra šipras arba rožė su kažkuo, ne gryna rožė.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 02, 09:24)
<p>Kažkas panašaus į popsiukus.Idėja gera, bet su kokoso kvapu ir skoniu mane galima į medį įkelti.Žalioje jaunystė kokoso apsivalgiau, tai dabar fūūūūū.
</p><p>Į kvepalų temą, turiu daug, keičiu kiekvieną dieną.Žiemą mylimiausi Lancome la Nuit Tresor tas su violetine rože.Vyrų nuomone tai itin intriguojantis kvapas.
</p>

Atsakyti
As is tu, kur turi daug kvepalu, nes neisivaizduoja kaip dvi dienas is eiles tais paciais kvepintis, juk kita nuotaika, kita diena ir t.t. Bet cia supras tik kitos tokios pacios smile.gif

as tokia pati kartais kelias svaites su tais paciais kvepalais pravaikstau, kartais kasdien vis kitu reikia biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 02, 09:24)
.Žiemą mylimiausi Lancome la Nuit Tresor tas su violetine rože.Vyrų nuomone tai itin intriguojantis kvapas.

o, siti man labai patinka wub.gif wub.gif
Papildyta:
Buvom vakar prie Kauno eglutes, kokia grazi wub.gif wub.gif nuotraukose man visai nepatiko, bet gyvai bigsmile.gif fantastika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 12 02, 10:17)
as tokia pati kartais kelias svaites su tais paciais kvepalais pravaikstau, kartais kasdien vis kitu reikia  biggrin.gif
o, siti man labai patinka  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Buvom vakar prie Kauno eglutes, kokia grazi  wub.gif  wub.gif  nuotraukose man visai nepatiko, bet gyvai  bigsmile.gif  fantastika  4u.gif

Rimtai? Nuotraukose tai visiška katastrofa.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 01, 20:59)
Ne. Nera kur ir prasmes eiti

Jus abu gal depresija sergat?
Nors zmona butum nuvezes Kaledu egles paziuret.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 01, 23:29)
Jumoras sekmadienio vakarui (nesupykit) biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O vakar mes sventem musu katino gimtadieni biggrin.gif . Jam, skaiciuojant amziu pagal zmogu, 64 metai suejo biggrin.gif .
Tai pripirkom rukytos mesos kur jis megsta, supjausciau riekelem, perdengiau sausais skaniukais. Toki " torta" padariau biggrin.gif . Buvo lb patenkintas, visa diena uodega i virsu iskeles vaiksciojo.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 02, 10:21)

Oi, oi kokia man Kauno fotkese baisi... Marmalas kazkoks.
Atsakyti
Kristina,
o kas per renginys? Praleidau. Gal butu idomu, bet knygu paprastai neperku, gaila medziu, skaitymui uztenka bibliotekos ar pdf smile.gif nereikalingas isdalinau, liko viena lentyna megstamiausiu per abu su MB.

Bounty darau pagal si recepta, tobuli gaunasi, dar ir veganiski smile.gif
https://m.delfi.lt/m...php?id=82641693

Kaledine egle, pripazinsiu, man labiau patinka Kauno. Vilnietiska mazai skiriasi nuo praeitu metu, tokia simetriska, pernelyg tobula ir negyva. Ir isvis, graziausios buna mazesniu miesteliu,o cia pinigu ismetimas vardan pasipuikavimo.
Buvom iziebime, bet visi pasigailejom, kaip isprotejusiu avinu banda visi grudasi, lyg ta egle vienam vakarui butu. doh.gif
Atsakyti
</p>

Labas rytas.
Pas mus irgi baltam, grazu, si ryta, nakti buvo -2 biggrin.gif jau Kaledines nuotaikos prasideda biggrin.gif

Ne ant kaktos, is akiu matosi zmogaus siela.
Papildyta:
Kvepalai ir desertai gali buti salia. As is tu, kur turi daug kvepalu, nes neisivaizduoja kaip dvi dienas is eiles tais paciais kvepintis, juk kita nuotaika, kita diena ir t.t. Bet cia supras tik kitos tokios pacios smile.gif

Man irgi taip ir rubai, ir spalvos, ir kvepalai buna pagal nuotaika biggrin.gif Turiu daug armoatiniu aliejuku iv ir is ju pagamintu kvepaliuku smile.gif

O del egluciu man tai papildomu siuksliu gaminimas ir medeliu bereikalingas kirtimas, zinoma paziureti grazu, bet ar tai to verta, galetu kazkokias prasmingesnes ir draugiskesnes gamtai tradicijas sugalvoti... unsure.gif Vilniaus eglute man kazkaip rusiska dvasia siemet dvelkia biggrin.gif Kauno gana grazi man atorodo, idomi, Klaipedos kaip sakotis nuotraukoje atrodo, bet irgi grazu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 gruodžio 2019 - 11:26
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 02, 10:21)

man nuotraukose irgi nepatiko, visiskai, jau galvojau nepaejo siais metai dizainerei biggrin.gif bet gyvai visai kitas vaizdas, kita nuotaika, labai jauki wub.gif

Vilniaus irgi grazi, tik labai jau griezta, salta, be to, zmones raso, kad kopijuota nuo Bogotos 2014 metu egles...
https://www.facebook...5...e=3
Atsakyti
Jau kai Vilniuj buvo ta pirmoji Kaledu egle kur su skraiste is lempuciu( berods pries tris metus), ten ir atsirado tokiu, kurie kazka mate kur emyratuose panasiai papuosta buvo.
Kazko labai jau is egles neispesi - egle yra egle, visada atsiras tokiu, kuriems pasirodys nukopijuota.
Be to Vilniaus eglei 4 - us metus is eiles viskas daroma ant to paties karkaso. Taupiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 gruodžio 2019 - 11:49