QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 02, 14:06)
Man tai nesuvokiama tos salygos, kad save realizuot "uz namu sienu" lyg tie namai kazkoks kalejimas ar nekenciamas lageris.
Dabar zmones dirba is namu, o kiek zmoniu uz namu sienu tiesiog sushika sau gyvenima, o ne realizuoja.
Ta namu sienu baime ir noras ISTRUKTI kazkas nenormalaus, psichiatrai gal pagelbetu
Namai gal labai nepatogus?
Arba yra zmones, kuriem butina gyvai bendrauti su kitais zmonem labai daug. As nesu is intravertu ir bendrauti man patinka, bet gimus vaikam man visai nebereikia tiek daug tu draugu, ar to bendravimo su svetimais. Pamenu kelis menesius is vis neisvaziuodavau is namu kaime Lt ir taip gera buvo ramu, tylu, matai kaimynus is labai toli ir gerai

Dabar irgi kur gyvenam, gristi tylu ramu, kaimynus labai retai pamatau, sklypai dideli, medziai, krumai, pravaziuoja viena kita masina, nes pas mus akligatvis tik keli namai, bet tai koks geris

geras dalykas internetas, sau is lovos gali pabendruati su kuom nori , tinginiu rojus
Sia vasara net atostogu nieku rnenorejau vaziuoti, esu tingine, prisirisu prie savo daiktu, megstu patoguma, viskas namie, ko reikia, jura salia, nu ko dar reikia

O jei ilgiau gyveni tai is vsi isirengi, kaip nori viska, koki baseinuka ar pruda pasidarai, maistas sviezas salia, kur lakstyti?
O jus darza soda, galvojat tureti? ten tikrausiai jau auga kazkas?