Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 13:15)
Kitos uztat dirba,  vaikus numete seserims,  kad vyras tik nenuvargtų vargšelis  biggrin.gif  silpnas vištukėlis.
Papildyta:

Tu turbut juokauji?

Perskaiciau 'senas'  biggrin.gif

nei kiek. Nekenčiu stiprių kvepalų, kai praeina ne žmogus, o kvepalas šalia ir dar už 10 metrų jauti šleifą. Man tai nenormaloka jau. Viskam turi būti ribos. Tai kai mano švelnūs kvepalai kažkiek susimaišo ant šalikėlių, tai gaunasi gražus kvapas ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 13:09)
Man asmeniskai,  daznas kvapu kaitaliojimas asocijuojasi su emociniu nestabilumu.
Antra, geri aliejai ir kvepalai laikosi ne savaite ir ne dvi. Kaip gi tada su švarkeliais,  kostiumeliais,  paltais,  skarelemis? Jus juos plaunate kas diena ar kvapus maišote ir gaunasi beleberda-miksas?

Mano tai aroma aliejukai tai tarpusavyje dera, nors isplovus ruba, as bent kvapo nebejauciu biggrin.gif

Man baisiau, kai zmones naudoja kvapnius skalbimo miltelius ar minkstiklius, ir tas kvapas permusa kvepalu unsure.gif dar nepakenciu oro gaivikliu ir panasiu smarviu, aplamai kuo maziau sintetiniu kvapu tuo man geriau. gerai, kad tarp vyru dirbu, retas kuris stipriau pasikvepina, jauciasi tokie visai neblogi dezodorantai lengvi ir tiek. biggrin.gif
Papildyta:
blm suvalgiau pora gabaleliu sokoladinio savo pyrago ir dar noriu , reiks vel kepti , visai paprasta ir skanu, reiks daugiau riesutu deti dar kaip nors pagerinti, bus man pire arbatos darbe bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 13:17)
nei kiek. Nekenčiu stiprių kvepalų, kai praeina ne žmogus, o kvepalas šalia ir dar už 10 metrų jauti šleifą. Man tai nenormaloka jau. Viskam turi būti ribos. Tai kai mano švelnūs kvepalai kažkiek susimaišo ant šalikėlių, tai gaunasi gražus kvapas ir tiek smile.gif

jo, kaip zmones nejaucia, kad jau per daug, kad kitiem gali nepatikti tas kavpas?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 13:15)
Kitos uztat dirba,  vaikus numete seserims,  kad vyras tik nenuvargtų vargšelis  biggrin.gif  silpnas vištukėlis.
Papildyta:

Tu turbut juokauji?

Perskaiciau 'senas'  biggrin.gif

Kai moteris yra žmogus, pirmiausia, o ne perekšlė, tinginystę dangstanti šeimyniškumu, ji nori save realizuoti ir už namų sienų rolleyes.gif
Papildyta:
Lutuke, o ką pažastims naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 02, 13:53)
Kai moteris yra žmogus, pirmiausia, o ne perekšlė, tinginystę dangstanti šeimyniškumu, ji nori save realizuoti ir už namų sienų rolleyes.gif

Lutuke, o ką pažastims naudoji?

O tai dirbti ir netingeti galima tik uz namu sienu?

Dazniausiai bekvapi dezodoranta naturalu , be jokiu ten parabenu ir t.t. arba su labai svelniu kvapu.
va toks paskutinis visai pasiteisino Salt of The Earth Pure Aura Melon & Cucumber Natural Deodorant Spray
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 13:58)
O tai dirbti ir netingeti galima tik uz namu sienu?

Dazniausiai bekvapi dezodoranta naturalu , be jokiu ten parabenu ir t.t. arba su labai svelniu kvapu.
va toks paskutinis visai pasiteisino Salt of The Earth Pure Aura Melon & Cucumber Natural Deodorant Spray

Ne visūms tinka namie trintis n metų. Man 2 metų per daug.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 02, 13:53)

Man tai nesuvokiama tos salygos, kad save realizuot "uz namu sienu" lyg tie namai kazkoks kalejimas ar nekenciamas lageris.

Dabar zmones dirba is namu, o kiek zmoniu uz namu sienu tiesiog sushika sau gyvenima, o ne realizuoja.

Ta namu sienu baime ir noras ISTRUKTI kazkas nenormalaus, psichiatrai gal pagelbetu
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 02, 14:04)
Ne visūms tinka namie trintis n metų. Man 2 metų per daug.

Tai cia jau kitas klausimas, kas kam tinka, bet is esmes, negali sakyti, kad tik tingines namuose, o ne uz namo sienu jau darbstuoles. ir uzdirbti galima is namu ir nemazai, kaip pvz Idomucia daro ar ne?

Bute tai as irgi ilgai netverciau nuproteciau su 4 sienom, o kai turi savo kiema, darza, soda, tai nuolat yra ka veikti ir namie.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 13:46)
Man baisiau, kai zmones naudoja kvapnius skalbimo miltelius ar minkstiklius,  ir tas kvapas permusa kvepalu  unsure.gif

dar nepakenciu oro gaivikliu ir panasiu smarviu, aplamai kuo maziau sintetiniu kvapu tuo man geriau. gerai, kad tarp vyru dirbu, retas kuris stipriau pasikvepina, jauciasi tokie visai neblogi dezodorantai lengvi ir tiek. biggrin.gif

blm suvalgiau pora gabaleliu sokoladinio savo pyrago ir dar noriu , reiks vel kepti , visai paprasta ir skanu, reiks daugiau riesutu deti dar kaip nors pagerinti, bus man pire arbatos darbe  bigsmile.gif
Papildyta:

jo, kaip zmones nejaucia, kad jau per daug, kad kitiem gali nepatikti tas kavpas?

joo. Būna ir taip. Praeina ne žmonės, o skalbiniai biggrin.gif

aš į wc purškalą darau iš natūralių pigesnių aliejukų pati

smagu biggrin.gif aš nusipirkau kokosų miltų, sakiau būsiu tikra šeimininkė, blynų kepsiu biggrin.gif

ir jei tokių sueitų 20 į vieną krūvą? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 13:58)

aš irgi tokius, man pilnai pakanka net sportuojant
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 02, 14:06)
Man tai nesuvokiama tos salygos, kad save realizuot "uz namu sienu" lyg tie namai kazkoks kalejimas ar nekenciamas lageris.
Dabar zmones dirba is namu, o kiek zmoniu uz namu sienu tiesiog sushika sau gyvenima, o ne realizuoja.
Ta namu sienu baime ir noras ISTRUKTI kazkas nenormalaus, psichiatrai gal pagelbetu

Namai gal labai nepatogus? unsure.gif
Arba yra zmones, kuriem butina gyvai bendrauti su kitais zmonem labai daug. As nesu is intravertu ir bendrauti man patinka, bet gimus vaikam man visai nebereikia tiek daug tu draugu, ar to bendravimo su svetimais. Pamenu kelis menesius is vis neisvaziuodavau is namu kaime Lt ir taip gera buvo ramu, tylu, matai kaimynus is labai toli ir gerai biggrin.gif Dabar irgi kur gyvenam, gristi tylu ramu, kaimynus labai retai pamatau, sklypai dideli, medziai, krumai, pravaziuoja viena kita masina, nes pas mus akligatvis tik keli namai, bet tai koks geris wub.gif geras dalykas internetas, sau is lovos gali pabendruati su kuom nori , tinginiu rojus biggrin.gif
Sia vasara net atostogu nieku rnenorejau vaziuoti, esu tingine, prisirisu prie savo daiktu, megstu patoguma, viskas namie, ko reikia, jura salia, nu ko dar reikia biggrin.gif O jei ilgiau gyveni tai is vsi isirengi, kaip nori viska, koki baseinuka ar pruda pasidarai, maistas sviezas salia, kur lakstyti?

O jus darza soda, galvojat tureti? ten tikrausiai jau auga kazkas?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 14:16)
joo. Būna ir taip. Praeina ne žmonės, o skalbiniai biggrin.gif
aš į wc purškalą darau iš natūralių pigesnių aliejukų pati
smagu biggrin.gif aš nusipirkau kokosų miltų, sakiau būsiu tikra šeimininkė, blynų kepsiu biggrin.gif
ir jei tokių sueitų 20 į vieną krūvą? smile.gif
Papildyta:
aš irgi tokius, man pilnai pakanka net sportuojant

Taip kokoso nepigus miltai ir as turi bet maisau su avizu ir dar speltos naudoju.
Meginai gal padeginti salavija(sage)? nusipirkau toje mugeje, visai neblogas kvapas, isnaikina visasi blogas bakterijas. dar palasinu eukalipto namie, tee tree.

Kaip mano mama juokauja, del kvepalu, sako praustis paprasciausiai reikia biggrin.gif bet zinoma naudoja ir ji is aliejuku, siaip musu mieste Lt viena moteris gana neblogus gamian is iv aliejuku, tokie kaip arabiski aliejiniai gaunasi.
Taip, kai sveikiau maitiniesi, nera tokios stiprios smarves. Uztenka suvalgyti koki anesamone kiausini ar pieno porduktu is kart ryte buna smarve man is burnos, kaip sudo prisvalgius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 14:16)

Arba yra zmones, kuriem butina gyvai bendrauti su kitais zmonem labai daug.

Na jau telefonais, internetu , video dabar gali bendruti ikii apsivemimo, gali dirbti darba bendravimo su zmonemis...

Susitikimai siaip kur dabar senove dvelkia... Nebent reikia fizinio kontakto, sakysim moteirs iseina is namu kad pasimylet su meiluziu.

Dar isejimas i namu reikalingas, kad pasipuosti, kazkuo apsirengti, nes namuose gali dirbti ir su naktiniais ar kokiomis timpkemis visa diena
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 14:21)
Taip kokoso nepigus  miltai ir as turi bet maisau su avizu ir dar speltos naudoju.
Meginai gal padeginti salavija(sage)? nusipirkau toje mugeje, visai neblogas kvapas, isnaikina visasi blogas bakterijas. dar palasinu eukalipto namie, tee tree.

Kaip mano mama juokauja, del kvepalu, sako praustis paprasciausiai reikia  biggrin.gif bet zinoma naudoja ir ji is aliejuku, siaip musu mieste Lt viena moteris gana neblogus gamian is iv aliejuku, tokie kaip arabiski aliejiniai gaunasi.
Taip, kai sveikiau maitiniesi, nera tokios stiprios smarves. Uztenka suvalgyti koki anesamone kiausini ar pieno porduktu is kart ryte buna smarve man is burnos, kaip sudo prisvalgius  unsure.gif

ne, nemėginau dar, bet turiu planuose deginti žolių. Dabar turiu tiesiog smilkalų tuo įprastu mums žinomu pavidalu, ant pagaliukų
Atsakyti