Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Paskutiniu metu knygų irgi žymiai mažiau perku, daugiau iš bibliotekų imu, bet viena kita susigundau. Va šitas renginys, pokalbiai su autoriais, senos knygos, kelios leidyklos.
http://www.vilnius-e...vaitgalis-2019/

Aha, reikia dar migdolo kepto į vidų Bounty. Aš irgi kokosų aliejų daug kur naudoju.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 02, 11:16)
Kristina,
o kas per renginys? Praleidau. Gal butu idomu, bet knygu paprastai neperku, gaila medziu, skaitymui uztenka bibliotekos ar pdf smile.gif nereikalingas isdalinau, liko viena lentyna megstamiausiu per abu su MB.

Bounty darau pagal si recepta, tobuli gaunasi, dar ir veganiski smile.gif
https://m.delfi.lt/m...php?id=82641693

Kaledine egle, pripazinsiu, man labiau patinka Kauno. Vilnietiska mazai skiriasi nuo praeitu metu, tokia simetriska, pernelyg tobula ir negyva. Ir isvis, graziausios buna mazesniu miesteliu,o cia pinigu ismetimas vardan pasipuikavimo.
Buvom iziebime, bet visi pasigailejom, kaip isprotejusiu avinu banda visi grudasi, lyg ta egle vienam vakarui butu. doh.gif

Atsakyti

Ne ant kaktos, is akiu matosi zmogaus siela.

O del egluciu man tai papildomu siuksliu gaminimas ir medeliu bereikalingas kirtimas, zinoma paziureti grazu, bet ar tai to verta, galetu kazkokias prasmingesnes ir draugiskesnes gamtai tradicijas sugalvoti.

Akys labai puikiai užsimaskuoja tamsiais akinias,matyt todėl aš juos dievinu.

Bet tu kaip Grinčas.Eglė tiesiog yra gražu.

Mūsų miestuke įžiebimas bus kitą savaitgalį.

Cambala,kaip fainiai,švesti katuko gimtadienį.Tai jam dabar 8 metai?Galvojau,kad aš čia viena tokia nupušusi.Ale,pasirodo yra ir daugiau.

Prieš kelias dienas savo dičkio dvorniuko gimtadienį šventėm.Jam 13 metų.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 02, 12:28)
Akys labai puikiai užsimaskuoja tamsiais akinias,matyt todėl aš juos dievinu

Tamsus akiniai, tai jau senas banalus snipu ir visokiu blogiuku atributas, kad jau daugiau kaip ir info nereikia...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Cambala,kaip fainiai,švesti katuko gimtadienį.Tai jam dabar 8 metai?Galvojau,kad aš čia viena tokia nupušusi.Ale,pasirodo yra ir daugiau.
</p><p>Prieš kelias dienas savo dičkio dvorniuko gimtadienį šventėm.Jam 13 metų.</p>

12 jam metu. As skaiciuoju pagal sita skaiciuokle
https://m.delfi.lt/l...php?id=70848010
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 02, 12:34)
Tamsus akiniai, tai jau senas banalus snipu ir visokiu blogiuku atributas, kad jau daugiau kaip ir info nereikia...

Aha. Ir dar tu, kurie savo akis saugo nuo uv spinduliu iz ziema kalnuose spindincio sniego.
Atsakyti
Idomucia toks įtarus, turbūt ir sienas įtaria smile.gif
Atsakyti
As savaitgali kepiau brownies, visai neblogi isejo, pirma kart tokius kepiau, mazdaug taip, niekad man neina grynai pagal recepta, kazka is saves pridedu smile.gif Vietoj sviesto naudojau kokoso alieju ir sokolado neturejau tai dariausi irgi is kakavos, kokoso aliejaus ir cukraus pudros, dar pridejau graikiniu riesutu. Dabar dar paskutinius gabaliukus pusryciam suvalgiau wub.gif

https://www.youtube....h?v=fOi-AgaxhyU
Akys labai puikiai užsimaskuoja tamsiais akinias,matyt todėl aš juos dievinu.</p><p>Bet tu kaip Grinčas.Eglė tiesiog yra gražu.

Taigi, sakau grazu tik ar kaina neperdidele to grozio biggrin.gif Kaledos nesuristos is esmes su eglute pacia. man patiko ideja vienam mieste cia , karkasas metalinis ir is tuju saku kas met padaro eglute, tada puosia ir grazu ir draugiskiau gamtai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 12:40)

itaria tie,kas patys ne kazin ka biggrin.gif geras zmogus blogiu kitu neitarines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 gruodžio 2019 - 12:45

Blyn,čia geras👍

Matomai dėl to ir sodybą užkampyje pirko,kad jokių lia-lia nebūtų.

Garantuoju,kad ji ir mašinos nevairuoja,ir teisių neturi.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 02, 12:47)
Blyn,čia geras👍</p><p>Matomai dėl to ir sodybą užkampyje pirko,kad jokių lia-lia nebūtų.
</p><p>Garantuoju,kad ji ir mašinos nevairuoja,ir teisių neturi.</p>

bet koks nors sexy Tarzanas pas ją ir iš miško ateiti vistiek gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 02, 12:47)
Matomai dėl to ir sodybą užkampyje pirko,kad jokių lia-lia nebūtų.

Garantuoju,kad ji ir mašinos nevairuoja,ir teisių neturi.

Vairuoja, vairuoja... Ji emancipuota vos ne feministe.
Atsakyti
Man asmeniskai, daznas kvapu kaitaliojimas asocijuojasi su emociniu nestabilumu.
Antra, geri aliejai ir kvepalai laikosi ne savaite ir ne dvi. Kaip gi tada su švarkeliais, kostiumeliais, paltais, skarelemis? Jus juos plaunate kas diena ar kvapus maišote ir gaunasi beleberda-miksas?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 13:40)

Jaunu zmoniu akyse ir tu jau sena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 gruodžio 2019 - 13:07
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 13:09)
Man asmeniskai,  daznas kvapu kaitaliojimas asocijuojasi su emociniu nestabilumu.
Antra, geri aliejai ir kvepalai laikosi ne savaite ir ne dvi. Kaip gi tada su švarkeliais,  kostiumeliais,  paltais,  skarelemis? Jus juos plaunate kas diena ar kvapus maišote ir gaunasi beleberda-miksas?

bet gražus mixas gaunasi ant šalikėlių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 13:09)
Jaunu zmoniu akyse ir tu jau sena

kaip siena siejasi su sena? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 30, 19:17)
Nu o tau l faina būtų nuolat vienai tūnoti, nes vyras vis "dirba"?

Kitos uztat dirba, vaikus numete seserims, kad vyras tik nenuvargtų vargšelis biggrin.gif silpnas vištukėlis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 14:11)
bet gražus mixas gaunasi ant šalikėlių smile.gif
Papildyta:

kaip siena siejasi su sena? unsure.gif

Tu turbut juokauji?

Perskaiciau 'senas' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 gruodžio 2019 - 13:14