Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 15:55)
Realybej tu tiesiog nebendrautum su pusglusais.

Tai kad protingu aplamai mazai yra. Tai aisku geriau su niekuo nebendraut.

Juo labiau, kad nesu shuo kuriam reikia uostytis ir laizhytis
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 15:55)
Nesierzink taip biggrin.gif .
Kazi ar tu gali ipirkti gerus kvepalus, jei tu uz zieminius batus sumokedama 50 eur tiki, kad jie geri ir kokybiski?  biggrin.gif ( prisimink diskusija apie batus mirksiukas.gif ).
Papildyta:

Prie ko sm? Realybej tu tiesiog nebendrautum su pusglusais.

batas toks dalykas, kad bam kur nors ir jau gali atsirasti įbrėžimas ar pan. O ir mados dabar tokios, kad plika akimi net neatskirsi kur brangūs, kur pigūs. Net nėra prasmės tada pižonauti. Aišku, jei lankytis aukštuomenės vakarėliuose gal kitaip. Bet vėlgi, būna įdeda foto į laikraščius, nu siaubinga. mjforever pastoviai deda tokius į beryšio aprangos skyrelį.
Kvepalai jau yra kas kitą. Ypač kas nišą vertina, o ne visus tuos žinomus visiems.
Paskutinius kvepalus neseniai pirkau už 180. Nežinau čia daug ar mažai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 02, 16:00)
Tai kad protingu aplamai mazai yra. Tai aisku geriau su niekuo nebendraut.

Juo labiau, kad nesu shuo kuriam reikia uostytis ir laizhytis

Aa, tai tu vezys atsiskyrelis biggrin.gif .
O pas tave sodyboj zmones dirba ar pats viska darai ( na rasei, kad darbelio yra su bakuze).
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 14:46)
Mano tai aroma aliejukai tai tarpusavyje dera, nors isplovus ruba, as bent kvapo nebejauciu  biggrin.gif

Is kur tu perki aliejus?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 02, 14:53)
Kai moteris yra žmogus, pirmiausia, o ne perekšlė, tinginystę dangstanti šeimyniškumu, ji nori save realizuoti ir už namų sienų rolleyes.gif
Papildyta:
Lutuke, o ką pažastims naudoji?

Oi tik nereikia...tavo atveju i darba isleke, nes vyro alga mizerna.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 16:05)

Kvepalai jau yra kas kitą. Ypač kas nišą vertina, o ne visus tuos žinomus visiems.
Paskutinius kvepalus neseniai pirkau už 180. Nežinau čia daug ar mažai rolleyes.gif

Kvepalai buna skirti dienai ir vakariniai ( sventems). Visokie mixai ant rubu tai beskonybes zenklas.

Tai uz 180 pirkai kazkokius nezinomus? Ir koks ju pavadinimas?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 15:36)
Visokie mixiuku kvapai ant salikeliu, mixsuoti drabuziai, man asosiuojsasi su pigiena. Moteris ( ir vyras biggrin.gif ) turi kvepeti savo kvepalais. Ir tu to partnerio kvepalu nesumaisysi nei su petro ar jono. Pasirinkti kvepalai atspindi zmogaus charakteri. Ir apie jokias nuotaikas cia kalba neeina.
Visokie mixai man uznesa i pigia aromatizuota kava( visokiu bananu, apelsinu, vaniles). Nei gert nei uostyt neimanoma.
Del bendravimo ir neisejimo is  namu. Neisivaizduoju kaip galima sedet namuose 10 ar kiek yai metu. Rutina. Lutuke, negi neprisimeni kaip dejavai, jog pavargsti nuo namu ruosos, darzai, peciaus kurenimas tau, vaikai. Dabar mat kitaip giedi.

kad nera psaulyje sukurtu 7 mlj sintetiniu kvepalu,akd visi butu unikalus, geru kvepau i svis mazai, tai daznia tie kvapai karotjasi ir jokio uniklaumo ir tikria gali sumaisyti Petra ir Jona biggrin.gif maisyti stiprius kvepalus aisku ne kas, bet jei kvepinasi mzogus tik ant odos, ne rubo ir nestipriai, tai ir tu miksu nesigaus kazkokiu.

O tai, bln, darbe, tai jau nerutina ir nepavargsti lotuliukas.gif jau ko ko, o namie auginant vaikus ir gyvenant savam name, tai maziausiai rutinos. Kas diena gi kazkas naujo, vaikas kaza ismoksta, kieme vis nauji darbai pagal sezona. O nuovargis zinoma visur yra, ne pagal nuovargi vertinti veikla, o pagal idomuma. O nuovargis naturali gyvenimo dalis tam ir miegam nakti, kad pailseti. Man tai idomiausiasi periodas gyvenime buvo, kai auginau vaikus ir kai jie dar nejo i mokykla, kai visos dienos ir naktys buvo musu ir gyvenom be zadintuvu, be jokiu reikia, toks laisvas periodas man buvo pirmas toks ilgas nuo 2 m tikriausiai , kai nei i darba, nei i mokykla niekur nereikejo kas diena eiti, nuostabi laisve dziaugtis, buti su savo vaikais, gyventi savu ritmu. Taip buvo problemu dali to laiko, bet tai buvo susije tiesiogiai su pasauline krize, manau, tuo metu nemazai zmoniu nukentejo finasiskai, bendrai viska sudejus vis tiek as dziaugiuosi tuo periodu, be tu bedu, tai is vis butu rojus zemeje toks gyvenimas. Ir zinai su laiku bedos pasimirsta , lieka grazus atsiminimai sirdyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 02, 15:06)
Man tai nesuvokiama tos salygos, kad save realizuot "uz namu sienu" lyg tie namai kazkoks kalejimas ar nekenciamas lageris.

Dabar zmones dirba is namu, o kiek zmoniu uz namu sienu tiesiog sushika sau gyvenima, o ne realizuoja.

Ta namu sienu baime ir noras ISTRUKTI kazkas nenormalaus, psichiatrai gal pagelbetu

Ji cia toki vaizdą krūtą apie save nori sukurti mamkose. O net systrai neisgalejo normaliai uz savo vaiku prieziura sumoketi (nors abu su vyru dirbo), ant duonos duodavo tik
Atsakyti
Bet kiek Egipte arabai pinigu pasidaro, kabindami makaronus turistams apie savo tuos aliejinius kvepalus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 16:12)
Kvepalai buna skirti dienai ir vakariniai ( sventems). Visokie mixai ant rubu tai beskonybes zenklas.

Tai uz 180 pirkai kazkokius nezinomus? Ir koks ju pavadinimas?

Debilizmas būtų kasdien šalikėlį plautis ar pirktis 10 skirtingų šalikėlių, kuriuos tada reiktų derinti prie 10 skirtingų striukių matomai. Supranti, kai kurie protingi žmonės yra prieš besaikį, debilišką, pižonišką vartojimą, jei ką mirksiukas.gif
Normalūs kvepalai, kad ir pasimaišo ant šalikėlių, tai tragedijos nebūna. Susidaro naujas, geras kvapas, supranti?
Beje, tie mano "garsieji batai" biggrin.gif buvo ne parduotuvėje pirkti, todėl tokia kaina. Kaimynė juos vežė dukrai iš UK, bet jai mažoki gavosi. Todėl iš rankų man pigiau gavosi geri batai, supranti? Todėl ir džiaugiausi, idiotėle biggrin.gif
Byredo Eleventh Hour. Gali bėgti dabar kainas sutikrint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 02, 15:55)
Burbanti, negi niekas iš tavo pažįstamų nėra "kvapomanas"? smile.gif Na, čia tokia žmonių rūšis, kuriems skirtingi kvapai yra kaip skirtingi pasauliai, kuriuos įdomu tyrinėti, pažinti, atrasti. Tokie žmonės nebūtinai ir kvėpinasi kasdien ar kažkaip gausiai. Tiesiog tai yra kvapų pasaulis, kur kiekvienas kvapas susisieja su skirtinga nuotaika/atmosfera. nuspalvina kažkaip dieną. Nu pvz aš niekaip neįsivaizduoju kaip įmanoma kvepėti taip pat ir eilinę darbo dieną ir tą dieną, kai eini į seminarą ar filmą ar kaip kvepėti taip pat rudenį/žiemą/vasarą, einant pietauti su drauge ar su mylimu. Ok, daug tokių čia mūsų emociškai nestabilių  biggrin.gif
Dažniau kvėpinuosi ant odos, tada geri kvepalai atsiskleidžia kitaip. Nors man patinka ir ant šalikėlio, kuris paskui kelias savaites kvepia, būna ir ilgiau, taip, kartais mixas gaunasi, bet man jis patinka, kažkaip rėkiantis niekada netampa. Aliejinius turiu tik vienus.

As klausiau apie jusu rubus, kuriu negalima plauti kiekviena diena. Kaip jus neutralizuojate praeitos dienos kvapus?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 16:08)
Is kur tu perki aliejus?

Is visur, is youngliving, labai gera kokybe, bet jie nepigus, is vietiniu parduotuveliu Atlantic aromatics tokia kompanija yra irgi gana gera kokybe, o kartais buna siaip nusiperku, ka randu po ranka, kai greit reikia, vaistinese buna.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 16:15)
Bet kiek Egipte  arabai pinigu pasidaro, kabindami makaronus turistams apie savo tuos aliejinius kvepalus biggrin.gif .

tai reikia atskirti kur sudukas sintetinis, o kur tikri aliejiniai, tikri aliejiniai labai faini kvepalai, nera ko lyginti su sintetiniais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 gruodžio 2019 - 16:20
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 16:18)
Debilizmas būtų kasdien šalikėlį plautis ar pirktis 10 skirtingų šalikėlių, kuriuos tada reiktų derinti prie 10 skirtingų striukių matomai. Supranti, kai kurie protingi žmonės yra prieš besaikį, debilišką, pižonišką vartojimą, jei ką mirksiukas.gif
Normalūs kvepalai, kad ir pasimaišo ant šalikėlių, tai tragedijos nebūna. Susidaro naujas, geras kvapas, supranti?
Beje, tie mano "garsieji batai" biggrin.gif buvo ne parduotuvėje pirkti, todėl tokia kaina. Kaimynė juos  vežė dukrai iš UK, bet jai mažoki gavosi. Todėl iš rankų man pigiau gavosi geri batai, supranti? Todėl ir džiaugiausi, idiotėle biggrin.gif
Byredo Eleventh Hour. Gali bėgti dabar kainas sutikrint biggrin.gif

Kvepalais ( ne kvapiu ar tualet vandeniu) kvepinamasi ant odos( toje vietoje kur pulsuojama). Normalus zmogus kvepalu ant rubu nepurskia.
Rubams papurksti naudojamas tualet vanduo. Jei tu ant salikeliu ir rubu primiksuoji kruva kvapu - cia tolygu kvapu beskonybei.
Ir nebesigincyk, nes burba teisingai parase pirma posta apie kvapu miksa.
Atsakyti