QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 15:36)
Visokie mixiuku kvapai ant salikeliu, mixsuoti drabuziai, man asosiuojsasi su pigiena. Moteris ( ir vyras

) turi kvepeti savo kvepalais. Ir tu to partnerio kvepalu nesumaisysi nei su petro ar jono. Pasirinkti kvepalai atspindi zmogaus charakteri. Ir apie jokias nuotaikas cia kalba neeina.
Visokie mixai man uznesa i pigia aromatizuota kava( visokiu bananu, apelsinu, vaniles). Nei gert nei uostyt neimanoma.
Del bendravimo ir neisejimo is namu. Neisivaizduoju kaip galima sedet namuose 10 ar kiek yai metu. Rutina. Lutuke, negi neprisimeni kaip dejavai, jog pavargsti nuo namu ruosos, darzai, peciaus kurenimas tau, vaikai. Dabar mat kitaip giedi.
kad nera psaulyje sukurtu 7 mlj sintetiniu kvepalu,akd visi butu unikalus, geru kvepau i svis mazai, tai daznia tie kvapai karotjasi ir jokio uniklaumo ir tikria gali sumaisyti Petra ir Jona

maisyti stiprius kvepalus aisku ne kas, bet jei kvepinasi mzogus tik ant odos, ne rubo ir nestipriai, tai ir tu miksu nesigaus kazkokiu.
O tai, bln, darbe, tai jau nerutina ir nepavargsti

jau ko ko, o namie auginant vaikus ir gyvenant savam name, tai maziausiai rutinos. Kas diena gi kazkas naujo, vaikas kaza ismoksta, kieme vis nauji darbai pagal sezona. O nuovargis zinoma visur yra, ne pagal nuovargi vertinti veikla, o pagal idomuma. O nuovargis naturali gyvenimo dalis tam ir miegam nakti, kad pailseti. Man tai idomiausiasi periodas gyvenime buvo, kai auginau vaikus ir kai jie dar nejo i mokykla, kai visos dienos ir naktys buvo musu ir gyvenom be zadintuvu, be jokiu reikia, toks laisvas periodas man buvo pirmas toks ilgas nuo 2 m tikriausiai , kai nei i darba, nei i mokykla niekur nereikejo kas diena eiti, nuostabi laisve dziaugtis, buti su savo vaikais, gyventi savu ritmu. Taip buvo problemu dali to laiko, bet tai buvo susije tiesiogiai su pasauline krize, manau, tuo metu nemazai zmoniu nukentejo finasiskai, bendrai viska sudejus vis tiek as dziaugiuosi tuo periodu, be tu bedu, tai is vis butu rojus zemeje toks gyvenimas. Ir zinai su laiku bedos pasimirsta , lieka grazus atsiminimai sirdyje