Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 14:28)
ne, nemėginau dar, bet turiu planuose deginti žolių. Dabar turiu tiesiog smilkalų tuo įprastu mums žinomu pavidalu, ant pagaliukų

As paskaiciau, kad mokslinikai padare tyrima su tuo salaviju,kad tikrai uzmusa net labai piktas bakterijas, ka seniau indenai vadindavo blogu dvasiu isvarymu, o gal ir vaiduoklius isvaro, ir mus porteviai kazka gi smilkydavo, kadagi lyg?, o kai pamaciau pirkti nusipirkau, vyras juokesi, sako ka cia per hasa degini biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 02, 14:26)
Na jau telefonais, internetu , video dabar gali bendruti ikii apsivemimo, gali dirbti darba bendravimo su zmonemis...
Susitikimai siaip kur dabar senove dvelkia... Nebent reikia fizinio kontakto, sakysim moteirs iseina is namu kad pasimylet su meiluziu.
Dar isejimas i namu reikalingas, kad pasipuosti, kazkuo apsirengti, nes namuose gali dirbti ir su naktiniais ar kokiomis timpkemis visa diena

Pabendrauti ir gyvai idomu kartais, bet nebutinai kasdien tikrai.

Oi tikrai labai daug lesu nereikia ir del isvaizdos ir del paciu kelioniu, kai nevazineji darba kas dien.

Kai ilgai pabuni ramiai namie kaime, tai atvykus i miesta tiek absurdu pamatai...ka gal nepastebi nuo kasdieninio lekimo..
Atsakyti
Burbanti, negi niekas iš tavo pažįstamų nėra "kvapomanas"? smile.gif Na, čia tokia žmonių rūšis, kuriems skirtingi kvapai yra kaip skirtingi pasauliai, kuriuos įdomu tyrinėti, pažinti, atrasti. Tokie žmonės nebūtinai ir kvėpinasi kasdien ar kažkaip gausiai. Tiesiog tai yra kvapų pasaulis, kur kiekvienas kvapas susisieja su skirtinga nuotaika/atmosfera. nuspalvina kažkaip dieną. Nu pvz aš niekaip neįsivaizduoju kaip įmanoma kvepėti taip pat ir eilinę darbo dieną ir tą dieną, kai eini į seminarą ar filmą ar kaip kvepėti taip pat rudenį/žiemą/vasarą, einant pietauti su drauge ar su mylimu. Ok, daug tokių čia mūsų emociškai nestabilių biggrin.gif
Dažniau kvėpinuosi ant odos, tada geri kvepalai atsiskleidžia kitaip. Nors man patinka ir ant šalikėlio, kuris paskui kelias savaites kvepia, būna ir ilgiau, taip, kartais mixas gaunasi, bet man jis patinka, kažkaip rėkiantis niekada netampa. Aliejinius turiu tik vienus.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 13:09)
Man asmeniskai,  daznas kvapu kaitaliojimas asocijuojasi su emociniu nestabilumu.
Antra, geri aliejai ir kvepalai laikosi ne savaite ir ne dvi. Kaip gi tada su švarkeliais,  kostiumeliais,  paltais,  skarelemis? Jus juos plaunate kas diena ar kvapus maišote ir gaunasi beleberda-miksas?
Papildyta:

Jaunu zmoniu akyse ir tu jau sena

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 15:37)
, sako ka cia per hasa degini  biggrin.gif

Apsiskaites tavo vyras. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 02, 15:55)
Burbanti, negi niekas iš tavo pažįstamų nėra "kvapomanas"? smile.gif Na, čia tokia žmonių rūšis, kuriems skirtingi kvapai yra kaip skirtingi pasauliai, kuriuos įdomu tyrinėti, pažinti, atrasti. Tokie žmonės nebūtinai ir kvėpinasi kasdien ar kažkaip gausiai. Tiesiog tai yra kvapų pasaulis, kur kiekvienas kvapas susisieja su skirtinga nuotaika/atmosfera. nuspalvina kažkaip dieną. Nu pvz aš niekaip neįsivaizduoju kaip įmanoma kvepėti taip pat ir eilinę darbo dieną ir tą dieną, kai eini į seminarą ar filmą ar kaip kvepėti taip pat rudenį/žiemą/vasarą, einant pietauti su drauge ar su mylimu. Ok, daug tokių čia mūsų emociškai nestabilių  biggrin.gif
Dažniau kvėpinuosi ant odos, tada geri kvepalai atsiskleidžia kitaip. Nors man patinka ir ant šalikėlio, kuris paskui kelias savaites kvepia, būna ir ilgiau, taip, kartais mixas gaunasi, bet man jis patinka, kažkaip rėkiantis niekada netampa. Aliejinius turiu tik vienus.

Nesu kvapomane, bet puikiai tave suprantu, kadangi esu jautri visokiems kvapams ax.gif
Man skaniausia koki MB megztini uzuost su prasivedinusiu kvepalu kvapu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 02, 15:00)
Apsiskaites tavo vyras. rolleyes.gif
Papildyta:

Nesu kvapomane, bet puikiai tave suprantu, kadangi esu jautri visokiems kvapams ax.gif
Man skaniausia koki MB megztini uzuost su prasivedinusiu kvepalu kvapu.  wub.gif

ismegines biggrin.gif

skaniausiai tai yra svaraus, sveiko zmogaus naturalus kvapas, zinoma artimo, svetimu galima ir kvepalus uostyt biggrin.gif

o siaip idomu, kadangi ne viena vyra turejai gyvenime, saknu uzuosti tau pvz visu ir ex kvapus, jei sutinki ar tik dabartinio, ta parsme ar keiciasi issiskyrus ir zmogaus priemimas ar vis dar tebetraukia?
Mes su Given kazkada pamenu diskutvaom tom temom, ar gali peraugti i draugiskus ir visai ne potraukio santykiu sus buvusiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 gruodžio 2019 - 15:06
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 16:02)

o siaip idomu, kadangi ne viena vyra turejai gyvenime, saknu uzuosti tau pvz visu ir ex kvapus, jei sutinki ar tik dabartinio, ta parsme ar keiciasi issiskyrus ir zmogaus priemimas ar vis dar tebetraukia?
Mes su Given kazkada pamenu diskutvaom tom temom, ar gali peraugti i draugiskus ir visai ne potraukio santykiu sus buvusiais.

Neuostineju exo is arti.
Bet cheminis derejimas niekur nedingsta issiskyrus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 02, 15:08)
Neuostineju exo  is arti.
Bet cheminis derejimas niekur nedingsta issiskyrus.

Bet vis tiek gi uzuodi zmogu biggrin.gif

Matai kiti sako, kad praeina? del to gi ir skiriasi zmones, sako nebetraukia.

Kai perskaiciau cheminis derejimas, tokia mintis atejo, mes itk chemines reakcijos didelei visatoj.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 gruodžio 2019 - 15:15
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 14:17)
nei kiek. Nekenčiu stiprių kvepalų, kai praeina ne žmogus, o kvepalas šalia ir dar už 10 metrų jauti šleifą. Man tai nenormaloka jau. Viskam turi būti ribos. Tai kai mano švelnūs kvepalai kažkiek susimaišo ant šalikėlių, tai gaunasi gražus kvapas ir tiek smile.gif

As kalbejau apie skirtingų kvapų miksą ant rubu, kuriu neplauni kasdiena
Atsakyti
Visokie mixiuku kvapai ant salikeliu, mixsuoti drabuziai, man asosiuojsasi su pigiena. Moteris ( ir vyras biggrin.gif ) turi kvepeti savo kvepalais. Ir tu to partnerio kvepalu nesumaisysi nei su petro ar jono. Pasirinkti kvepalai atspindi zmogaus charakteri. Ir apie jokias nuotaikas cia kalba neeina.
Visokie mixai man uznesa i pigia aromatizuota kava( visokiu bananu, apelsinu, vaniles). Nei gert nei uostyt neimanoma.

Del bendravimo ir neisejimo is namu. Neisivaizduoju kaip galima sedet namuose 10 ar kiek yai metu. Rutina. Lutuke, negi neprisimeni kaip dejavai, jog pavargsti nuo namu ruosos, darzai, peciaus kurenimas tau, vaikai. Dabar mat kitaip giedi.

Idomuc, net sunys, isvesti pasivaiksciot, apsiuosto, zaidzia. Zmogui irgi reikia zmoniu, bendravimo. Is jusu abieju kiurksojimo namie matosi, kad tau blogai. Nes visur ir viskas aplinkui tau blogai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 15:17)
As kalbejau apie skirtingų kvapų miksą ant rubu,  kuriu neplauni kasdiena

atsakiau ir apie tai
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 15:36)

Idomuc, net sunys, isvesti pasivaiksciot, apsiuosto, zaidzia. Zmogui irgi reikia zmoniu, bendravimo. Is jusu abieju kiurksojimo namie matosi, kad tau blogai. Nes visur ir viskas aplinkui tau blogai.

Kas antra diena vazineju i sodyba...
O bendravimo tai ir SM uztenka, uztenka ziuret kasdieniniu rietenu
Atsakyti
galima čia išvartyti kaip tik nori, ypač jei žmogus labai piktas, pagiežingas dūšioje. Sekant tokiu žmogumi ir jam atrašant, tada galiu parašyti, kad: vieno kvapo turėjimas lygus biednystei, nes daugiau neįperka, galima dar prikišti totalų nejautimą sezonų ir apskritai bukumą, nes vasarai reikia daug švelnesnių kvapų nei žiemai.
Bet, žinoma, normalus žmogus gerbs kito žmogaus nuomonę. Kas kaip nori, tas taip daro, bele žmonės laimingi būtų, taikoje su savim. Bet yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 15:43)
galima čia išvartyti kaip tik nori, ypač jei žmogus labai piktas, pagiežingas dūšioje. Sekant tokiu žmogumi ir jam atrašant, tada galiu parašyti, kad: vieno kvapo turėjimas lygus biednystei, nes daugiau neįperka, galima dar prikišti totalų nejautimą sezonų ir apskritai bukumą, nes vasarai reikia daug švelnesnių kvapų nei žiemai.
Bet, žinoma, normalus žmogus gerbs kito žmogaus nuomonę. Kas kaip nori, tas taip daro, bele žmonės laimingi būtų, taikoje su savim. Bet yra kaip yra smile.gif

Nesierzink taip biggrin.gif .
Kazi ar tu gali ipirkti gerus kvepalus, jei tu uz zieminius batus sumokedama 50 eur tiki, kad jie geri ir kokybiski? biggrin.gif ( prisimink diskusija apie batus mirksiukas.gif ).
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 02, 15:42)
Kas antra diena vazineju i sodyba...
O bendravimo tai ir SM uztenka, uztenka ziuret kasdieniniu rietenu

Prie ko sm? Realybej tu tiesiog nebendrautum su pusglusais.
Atsakyti