Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 02, 17:51)
Pigiausi rubai buna pigiausia sintetika
Naturaliu audiniu rubai, batai, brangesni. O jei dar ekologiski. Nebent rubai tokie, kad bulviu kast butu geda eit net.

Tikrai nebutinai, ziurint kaip moki apsipirkti biggrin.gif zinoma nesnekam rubus po 1 e, bet uz 20-50 e tikrai galima normalu ruba nusipirkti naturalu, kokybiska, o galima ir sintetinius daug brangesnius nusipirkti.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 02, 17:40)
Keistas poziuris, kad batai brangus tik tam, kad kitiem pasirodyt? Parasei kaip kokia ruselka, gariunu "auksais" apsikarscius. Kuo daugiau, kuo labiau matosi, tuo geriau biggrin.gif
As batus perku tam, kad butu kokybiski, ziema silti zinoma, patogus, siules neisirtu po metu, padas pusiau neluztu, nenusizulintu ir t.t. Na grozis proto ribose irgi svarbu. Bet jokiu ten dzinguliuku ir atseit didele kaina rodanciu zenklu (nors kas tie zenklai? DolceGabana aukso raidem? biggrin.gif)

keistai supranti kokybe ar branguma, daznai tikrai matosi kur batai brangus, kur dermantiniai pigus, tikrai ne blizguciuose ar etiketese esmeje, nu nejau nematot, medziaguose, padaryme, siulese, pade ir t.t,?
Kaip tu taip perskaitei keistai Montevertes zinute? Ji sako, kad dabar tiek visko prigaminta, kad kartais apgaulingai atrodo is pirmo zvilgsnio, tikrai ne visada viska galima ivertinti tinkamai.
As irgi dabar pirkau dukrai batus ir pasigavau, odiniai, atrodo labai minkstuciai, patogus, ir atrode man kokybiski, o va pasirodo kojines dazo juodai biggrin.gif nu bet vaikui isaugs ir ne taip baisu, bet ir mokejau virs 50e kaip uz savo ir tik trumpi aulinukai tokie.
Atsakyti

Tkmaxx geri ir padoriai atrodantys batai, tai kaip labai skanios picos bet kur italiskam restorane Airijoje. :) 

Kai reikalavimai mazi - viskas sueis. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 18:01)
As irgi dabar pirkau dukrai batus ir pasigavau, odiniai, atrodo labai minkstuciai, patogus, ir atrode man kokybiski, o va pasirodo kojines dazo juodai  biggrin.gif nu bet vaikui isaugs ir ne taip baisu, bet ir mokejau virs 50e kaip uz savo ir tik trumpi aulinukai tokie.

As nesuprantu truputi. Kai valgyt mesa, tai gyvuno gaila. Kai batus pirkt, tai to gailescio nebelieka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 18:04)
<p>Tkmaxx geri ir padoriai atrodantys batai, tai kaip labai skanios picos bet kur italiskam restorane Airijoje. smile.gif </p><p>Kai reikalavimai mazi - viskas sueis. </p>

Na taip, su batais ten ne kazka, kiek esu buvus. Bet marskineliu tikrai galima rast ir ck, ir hilfilgerio, ir kitu panasaus lygio ir nebrangiai. Bet ten grynas skydurynas, reikia daug laiko turet knistis ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 02 gruodžio 2019 - 18:12
QUOTE(Žu žu @ 2019 12 02, 19:11)
As nesuprantu truputi. Kai valgyt mesa, tai gyvuno gaila. Kai batus pirkt, tai tai gailescio nebelieka  biggrin.gif

Klausimas, kas bendroj sumoj kenkia labiau, ar nudobt pora gyvunu del batu, ar dermantofkes fabrikai.
As irgi perku odinius.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 16:30)
Tai jei tu savo salikus ir skareles uzsimaturoji iki ausu - tada jo, tau kvapai gal ir susigeria i skarele. Paskui ir miksuoji pigiena. Geras kvapas turi nesimaisyti su kitais. Tada islieka prabangus.

cambse, apsidairyk pagaliau, tu čia viena blogo kvapo, smirdi visas dienas
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 16:31)
Su teksto suvokimu siandien nekas?

Kostiumelius,  svarkelius,  paltus plauni kiekviena diena???

ačiūdievai, nenešioju tokių dalykų, galiu sau leisti laisvą stilių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 16:34)
Nemaciau  biggrin.gif
Aaaaa nu joooo tada  biggrin.gif  biggrin.gif
Jau geriau butum isvis patylejus,  nei gyrusis savo 'aliejais'  rolleyes.gif
Kavokis po lapais.

youngliving labai prirpažinti pasaulyje
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 02, 17:27)
Monteverte, aha, įdomus kvapas šis Byredo, žinau 😊
Aš jo turiu Rose Noir, na, čia rožių mylėtojams, bet buvo įdomu kai vienam draugui labai patiko sis kvapas ir ant jo odos žiauriai gerai skambėjo. Visai kitaip. Turi susizaist kvapas su odos chemija.

Cambala, egzistuoja nuomone ir žmonės, kurie turi tik vieną savo kvapą. Ir tai yra tik viena iš nuomonių šiame įvairiame pasaulyje 😁

aš rožes mėgstu, bet šį testavau tik ant popieriuko, ne ant savęs, tai nepaliko man įspūdžio (gal kad ant popieriuko). Dar norėsiu jų Baliaus ir No man's land
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 02, 18:12)
Klausimas, kas bendroj sumoj kenkia labiau, ar nudobt pora gyvunu del batu, ar dermantofkes fabrikai.
As irgi perku odinius.

As irgi tik odinius. Nepakenciu neodiniu.

Apie kvepalus. Megstu turetu ju keliolika skirtingu rusiu. Deviu dazniausiai marskiniys ar megstukus darbe. Jei darbas intensyvus, skalbiu po kiekvienos dienos. Jei dirbu prie kompo, turiu kelis storus megstinius, kurie “gyvena” darbe, tad paprastai buna nekvepinti, taip pat svarkelis extra atvejui, kabo darbe. Tad paprastai isvengiu kvapu mikso. Jei rengiuosi jau deveta ruba, tai ir kvepinu tais paciais kvapais.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 02, 17:40)
Keistas poziuris, kad batai brangus tik tam, kad kitiem pasirodyt? Parasei kaip kokia ruselka, gariunu "auksais" apsikarscius. Kuo daugiau, kuo labiau matosi, tuo geriau biggrin.gif
As batus perku tam, kad butu kokybiski, ziema silti zinoma, patogus, siules neisirtu po metu, padas pusiau neluztu, nenusizulintu ir t.t. Na grozis proto ribose irgi svarbu. Bet jokiu ten dzinguliuku ir atseit didele kaina rodanciu zenklu (nors kas tie zenklai? DolceGabana aukso raidem? biggrin.gif)

jei batai bus apsiūti, o tokius pirkti geriausia bent jau žieminius ar gilesniam rudeniui skirtus, tai niekas ten neatsiklijuos. Užtrauktukas, visgi vienodai gali sugesti tiek pas dolce, tiek pas gariūnus. Tai priklauso nuo modelio, jei ilgas labai pvz. arba ar kiši į vidus visokius džinsus, kitokias kelnes, ar ne. Koks plotis. Ar lengvai užsisega ar vos įsikamšai. Žodžiu, sakyčiau tas didelis kokybės reikalas yra perdėtas, nes vidus vistiek trinasi. Ir labai retus batus išnešiosi labai ilgai, nes jau žiūrėk ima kojines plėšyti.
Šiaip aš už kokybiškus dalykus, bet mano nuomone, su drabužių (ypač), net ir batų kokybe perlenkta yra. Tai labai lengvai sugadinamas dalykas. Čia tau ne namo sienos, grindys ar pan.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 02, 17:46)
Montevertei svarbu išorė. Na kad būtų panašu į tikrą. Todėl ir gučis be dokumentų ir tt

taip, Kvazimode, man tik gražūs žmonės patinka biggrin.gif tikrai taip, labai svarbu išorė biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 02, 17:51)
Pigiausi rubai buna pigiausia sintetika
Naturaliu audiniu rubai, batai, brangesni. O jei dar ekologiski. Nebent rubai tokie, kad bulviu kast butu geda eit net.

absoliuti nesąmonė. Iš kur trauki tokius mitus? Pilna firminių megztinių po kokius 80 eurų ir daugiau, kur sudėtis pasirodys... akrilas biggrin.gif Ir tikrai rasi medvilnė+vilna megztukų pas pvz. lenkus, ne firminių, bet ir kaina tikrai mažesne
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 18:04)
<p>Tkmaxx geri ir padoriai atrodantys batai, tai kaip labai skanios picos bet kur italiskam restorane Airijoje. smile.gif </p><p>Kai reikalavimai mazi - viskas sueis. </p>

Kita vertus, sutaupai smile.gif
Atsakyti

Kita vertus, sutaupai smile.gif

Taip, prie timpu vistiek tiks tik inkariukai ir panasus. Ir tie ten pobaisiai siaip, bet sueina. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 19:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72558677" data-time="1575306622"><div><p>Kita vertus, sutaupai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Taip, prie timpu vistiek tiks tik inkariukai ir panasus. Ir tie ten pobaisiai siaip, bet sueina. </p>

Bet jei ok tai ok, tas bėra blogai, ne visi išgali pirkti kokybiškesnius dalykus. Čia be sarkazmo
Atsakyti

jei batai bus apsiūti, o tokius pirkti geriausia bent jau žieminius ar gilesniam rudeniui skirtus, tai niekas ten neatsiklijuos. Užtrauktukas, visgi vienodai gali sugesti tiek pas dolce, tiek pas gariūnus. Tai priklauso nuo modelio, jei ilgas labai pvz. arba ar kiši į vidus visokius džinsus, kitokias kelnes, ar ne. Koks plotis. Ar lengvai užsisega ar vos įsikamšai. Žodžiu, sakyčiau tas didelis kokybės reikalas yra perdėtas, nes vidus vistiek trinasi. Ir labai retus batus išnešiosi labai ilgai, nes jau žiūrėk ima kojines plėšyti.
Šiaip aš už kokybiškus dalykus, bet mano nuomone, su drabužių (ypač), net ir batų kokybe perlenkta yra. Tai labai lengvai sugadinamas dalykas. Čia tau ne namo sienos, grindys ar pan.

O kokius batus tu perki, kad tau kojines pleso? Kiek laiko nesioji?

As nusipirkau sportinius batus is geox. Kelias poras. Nesiojau intensyviai ziema-pavasari-rudeni beveik kasdien pora metu. Nesuplyso, tik apsidauze. Is vidaus kojiniu tikrai nedrasko. Vandens vis dar nepraleidzia, tik atrodo taip, kad i miska belieka eiti. Tai pvz man cia kokybiska batai ir kai paziuri, tai nekainuoja mElEjono. Mokejau per nuolaidas apie 80 euru. Ir mano nuomone tokius pirkt apsimoka. Vien jau del patogumo. Su pigienom koja prakaituoja, atsilupa kazkur, nepatogu ir t.t.

Atsakyti

Bet jei ok tai ok, tas bėra blogai, ne visi išgali pirkti kokybiškesnius dalykus. Čia be sarkazmo

Tkmaxx galima rasti kokybisku firmu, bet modeliai, spalvos yra tragedija. Kartais pats “sukirpimas”. Toks jausmas ne zmogaus kojai. 

Atsakyti