Va va,patogumas plius tarnavimo laikas. Turiu Alicantės batelius, prieš gal 10 metų pirkau už tuo metu didelę 350 eurų sumą. Ir iki šiol kaip nauji. Va ką reiškia kokybė.
Va va,patogumas plius tarnavimo laikas. Turiu Alicantės batelius, prieš gal 10 metų pirkau už tuo metu didelę 350 eurų sumą. Ir iki šiol kaip nauji. Va ką reiškia kokybė.
Paauglystej esu gal 8m tampius vienus zieminius, tais laikais 150 lt kainavo, buvo odiniai LIETUVISKI

Pigios basutes keleta esu pirkus, tai voooos atlaiko viena vasara. Belekaip pasiuta pigiena daznai buna labai nepatogus.
Monteverte,
Parodyk ir mum tu pigiu kokybisku megztuku, o tai viena perki papigiai

As taip nesiot nemoku

nu va dabar Pumos ilgaauliai, skirti rudeniui-pavasariui jau ėmė plėšyt, jau teks atsisveikint, nors iš išorės dar labai normal atrodo. Bet vidus trinasi. Nenešiojau jų tikrai labai ilgai, dar mielai būčiau nešiojus. Kitų Pumos buvo labai jau navatnas toks užtrauktukas, su pabangavimais toks kažkoks, tai yra sugedęs.
Montekrista, Mylimuke,
pritariu visiskai.

Ne kasdien, kulnai aukšti

Dabar visų firmų jau taip darosi, nes mažai kas kokybės bežiūri. Visur tas perviršis produkcijos, kad tik prigaminti be saiko

Ta pati Puma, anksčiau tokius gražius pagamindavo, o dabar baisuomenė palikusi

nu va dabar Pumos ilgaauliai, skirti rudeniui-pavasariui jau ėmė plėšyt, jau teks atsisveikint, nors iš išorės dar labai normal atrodo. Bet vidus trinasi. Nenešiojau jų tikrai labai ilgai, dar mielai būčiau nešiojus. Kitų Pumos buvo labai jau navatnas toks užtrauktukas, su pabangavimais toks kažkoks, tai yra sugedęs.
Gal tai nera kokybiski batai. As kazkada pumos sportbacius matavausi. Alia lakiniai kazkokie, pirstus spaude (kai sportbaciai spaudzia, tai as nzn koki cia keiksmazodi idet), garantuoju koja prakaituoja.
Manau kokybisku gali atlaikyti keleta sezonu tikrai. Jei neatlaiko, suplysta, atsiklijuoja - as tokiu daugiau nepirksiu.
Dabar visų firmų jau taip darosi, nes mažai kas kokybės bežiūri. Visur tas perviršis produkcijos, kad tik prigaminti be saikoBatai tikrai prasteja. Moterims isvis tokius gamina, kad vos imanoma eiti. As kasdien daug vaikstau, man negali buti jokiu kompromisu. Ara batai lb minksti, patogus, tik nzn ar Lt yra ir su isvaizda siek tiek problemu. Bobutiski.Aš ne ekspertė tame tikrai, Bugatti pvz. batai čia labai prasti skaitosi, jei kasdienai pirkti? Įkišus koją jinai ėmė visa šusti
Nenormalu juk tai, nors batai regis odiniai buvo
Ta pati Puma, anksčiau tokius gražius pagamindavo, o dabar baisuomenė palikusi

vyras Adidas turi, labai pasisekė, tampo jau kaži kiek laiko ir nieko, net padas nepagelsta (o baltas). Taip kad čia visiška loterija, nors abi firmos juk panašaus lygmens.
As taip nesiot nemoku
man batai sezonui, jei kasdien nesioju, na, kartais dviem, dabar kai ziema trumpa. O ir moraliskai man pasensta...
Aš irgi nemoku.Mėgstu atsinaujinti.Batus mėgstu pirkti, turiu jų daug.
Bet turiu vienus tokius, gal prieš 12 metų pirktus,nepamenu jau kokios firmos,viduje nublukę,nebeįmanoma įskaityti.Mokėjau virš 300 lt.Va šitų tai gaila būtų,nosiukai nenudaužyti, siūlės nenuplyšę, tik kulniukai nuo vairavimo pasitrynę.