Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 19:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72558685" data-time="1575307370"><div><p>Bet jei ok tai ok, tas bėra blogai, ne visi išgali pirkti kokybiškesnius dalykus. Čia be sarkazmo</p></div></blockquote><p>Tkmaxx galima rasti kokybisku firmu, bet modeliai, spalvos yra tragedija. Kartais pats “sukirpimas”. Toks jausmas ne zmogaus kojai. </p>

Va va,patogumas plius tarnavimo laikas. Turiu Alicantės batelius, prieš gal 10 metų pirkau už tuo metu didelę 350 eurų sumą. Ir iki šiol kaip nauji. Va ką reiškia kokybė.
Atsakyti
Gerus kokybiskus batus nesioju bent keleta metu,paskutiniai zieminiai gal 4 ziemas atlaike, dar nesiojami, tik nosytes apsidauze, 80 ar 90 su nuolaida buvo.
Paauglystej esu gal 8m tampius vienus zieminius, tais laikais 150 lt kainavo, buvo odiniai LIETUVISKI biggrin.gif
Pigios basutes keleta esu pirkus, tai voooos atlaiko viena vasara. Belekaip pasiuta pigiena daznai buna labai nepatogus.

Monteverte,
Parodyk ir mum tu pigiu kokybisku megztuku, o tai viena perki papigiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 02, 19:33)
Va va,patogumas plius tarnavimo laikas. Turiu Alicantės batelius, prieš gal 10 metų pirkau už tuo metu didelę 350 eurų sumą. Ir iki šiol kaip nauji. Va ką reiškia kokybė.

As taip nesiot nemoku biggrin.gif man batai sezonui, jei kasdien nesioju, na, kartais dviem, dabar kai ziema trumpa. O ir moraliskai man pasensta...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 19:24)
As nusipirkau sportinius batus is geox. Kelias poras. Nesiojau intensyviai ziema-pavasari-rudeni beveik kasdien pora metu. Nesuplyso, tik apsidauze. Is vidaus kojiniu tikrai nedrasko. Vandens vis dar nepraleidzia, tik atrodo taip, kad i miska belieka eiti. Tai pvz man cia kokybiska batai ir kai paziuri, tai nekainuoja mElEjono. Mokejau per nuolaidas apie 80 euru. Ir mano nuomone tokius pirkt apsimoka. Vien jau del patogumo. Su pigienom koja prakaituoja, atsilupa kazkur, nepatogu ir t.t.</p>

nu va dabar Pumos ilgaauliai, skirti rudeniui-pavasariui jau ėmė plėšyt, jau teks atsisveikint, nors iš išorės dar labai normal atrodo. Bet vidus trinasi. Nenešiojau jų tikrai labai ilgai, dar mielai būčiau nešiojus. Kitų Pumos buvo labai jau navatnas toks užtrauktukas, su pabangavimais toks kažkoks, tai yra sugedęs.
Atsakyti

Montekrista, Mylimuke,

pritariu visiskai.  :) 

Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 12 02, 19:36)
As taip nesiot nemoku  biggrin.gif  man batai sezonui, jei kasdien nesioju, na, kartais dviem, dabar kai ziema trumpa. O ir moraliskai man pasensta...

Ne kasdien, kulnai aukšti biggrin.gif bet modelis universalus.
Atsakyti
Ne vieni batai nera suplese kojiniu g.gif gal per mazus perkat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 19:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72558685" data-time="1575307370"><div><p>Bet jei ok tai ok, tas bėra blogai, ne visi išgali pirkti kokybiškesnius dalykus. Čia be sarkazmo</p></div></blockquote><p>Tkmaxx galima rasti kokybisku firmu, bet modeliai, spalvos yra tragedija. Kartais pats “sukirpimas”. Toks jausmas ne zmogaus kojai. </p>

Dabar visų firmų jau taip darosi, nes mažai kas kokybės bežiūri. Visur tas perviršis produkcijos, kad tik prigaminti be saiko blink.gif Aš ne ekspertė tame tikrai, Bugatti pvz. batai čia labai prasti skaitosi, jei kasdienai pirkti? Įkišus koją jinai ėmė visa šusti blink.gif Nenormalu juk tai, nors batai regis odiniai buvo unsure.gif
Ta pati Puma, anksčiau tokius gražius pagamindavo, o dabar baisuomenė palikusi unsure.gif
Atsakyti

nu va dabar Pumos ilgaauliai, skirti rudeniui-pavasariui jau ėmė plėšyt, jau teks atsisveikint, nors iš išorės dar labai normal atrodo. Bet vidus trinasi. Nenešiojau jų tikrai labai ilgai, dar mielai būčiau nešiojus. Kitų Pumos buvo labai jau navatnas toks užtrauktukas, su pabangavimais toks kažkoks, tai yra sugedęs.

Gal tai nera kokybiski batai. As kazkada pumos sportbacius matavausi. Alia lakiniai kazkokie, pirstus spaude (kai sportbaciai spaudzia, tai as nzn koki cia keiksmazodi idet), garantuoju koja prakaituoja. 

Manau kokybisku gali atlaikyti keleta sezonu tikrai. :) Jei neatlaiko, suplysta, atsiklijuoja - as tokiu daugiau nepirksiu. :)

Atsakyti

Dabar visų firmų jau taip darosi, nes mažai kas kokybės bežiūri. Visur tas perviršis produkcijos, kad tik prigaminti be saiko blink.gifAš ne ekspertė tame tikrai, Bugatti pvz. batai čia labai prasti skaitosi, jei kasdienai pirkti? Įkišus koją jinai ėmė visa šusti blink.gifNenormalu juk tai, nors batai regis odiniai buvo unsure.gif Ta pati Puma, anksčiau tokius gražius pagamindavo, o dabar baisuomenė palikusi unsure.gif
Batai tikrai prasteja. Moterims isvis tokius gamina, kad vos imanoma eiti. As kasdien daug vaikstau, man negali buti jokiu kompromisu.  Ara batai lb minksti, patogus, tik nzn ar Lt yra ir su isvaizda siek tiek problemu. Bobutiski. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 02 gruodžio 2019 - 19:54
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 19:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72558708" data-time="1575308412"><div><p>nu va dabar Pumos ilgaauliai, skirti rudeniui-pavasariui jau ėmė plėšyt, jau teks atsisveikint, nors iš išorės dar labai normal atrodo. Bet vidus trinasi. Nenešiojau jų tikrai labai ilgai, dar mielai būčiau nešiojus. Kitų Pumos buvo labai jau navatnas toks užtrauktukas, su pabangavimais toks kažkoks, tai yra sugedęs.</p></div></blockquote><p>Gal tai nera kokybiski batai. As kazkada pumos sportbacius matavausi. Alia lakiniai kazkokie, pirstus spaude (kai sportbaciai spaudzia, tai as nzn koki cia keiksmazodi idet), garantuoju koja prakaituoja. </p><p>Manau kokybisku gali atlaikyti keleta sezonu tikrai. smile.gif Jei neatlaiko, suplysta, atsiklijuoja - as tokiu daugiau nepirksiu. smile.gif</p>

vyras Adidas turi, labai pasisekė, tampo jau kaži kiek laiko ir nieko, net padas nepagelsta (o baltas). Taip kad čia visiška loterija, nors abi firmos juk panašaus lygmens.
Atsakyti

As taip nesiot nemoku biggrin.gifman batai sezonui, jei kasdien nesioju, na, kartais dviem, dabar kai ziema trumpa. O ir moraliskai man pasensta...

Aš irgi nemoku.Mėgstu atsinaujinti.Batus mėgstu pirkti, turiu jų daug.

Bet turiu vienus tokius, gal prieš 12 metų pirktus,nepamenu jau kokios firmos,viduje nublukę,nebeįmanoma įskaityti.Mokėjau virš 300 lt.Va šitų tai gaila būtų,nosiukai nenudaužyti, siūlės nenuplyšę, tik kulniukai nuo vairavimo pasitrynę.

Atsakyti