Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

o načiort blink.gif girdėjot, kad per atostogas Cololo mirė? blink.gif
Atsakyti
Dukrai adidas pirkau, taso kasdien visur, patogus, laiko gerai.
O va MB nemegejas i batus investuot, tai pakeicia kelias poras, kol as vienus nesioju. Ir ne is mandrumo keicia, o kad nueina velniop jam jie, plysta, atsiklijuoja, net padai prakiura. Nu ir neina ikalbet normalius nusipirkt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 02, 17:27)

Cambala, egzistuoja nuomone ir žmonės, kurie turi tik vieną savo kvapą. Ir tai yra tik viena iš nuomonių šiame įvairiame pasaulyje 😁

As turiu du dieninius ir viena vakarini kvapa. Todel skarytese niekas ir nesusimaiso tongue.gif .
O jus maisykit 4u.gif biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 17:24)

Kalbejom apie picas ir ju kepejus, cia vienas Airijoje, net ne italas  biggrin.gif
https://www.facebook.com/TheHappyPear/ zemiau video, kitaip neatidaro kakzodel.

Tai jau visi suprato, kad tu glusa.
Lt, uzupio picerijoj irgi italas dirba.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 20:01)
o načiort blink.gif girdėjot, kad per atostogas Cololo mirė? blink.gif

Kai susipakavai su kvapu mixsais ant savo salikeliu ir batais , neva " gerais" uz 50 eur, tai dabar i krumus biggrin.gif . Kvaisele 4u.gif

Ir ka? Nedziugauji, kad mire? Turetum dziaugsmo orgazma pajaust, sociopate. Anot taves - zemele apsivale.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 19:23)

ačiūdievai, nenešioju tokių dalykų, galiu sau leisti laisvą

Net išeiginio palto neturi?
Atsakyti
Adidasai tai man su morozais 90 uju asocioujasi...
Atsakyti
Skudurinės Onutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 19:47)
i. As kasdien daug vaikstau, man negali buti jokiu kompromisu. 

As stengiuos biggrin.gif per pietus po 5 km nukulniuoju, todel aukstakulniai uzmirsti, dabar new balance nesiojami. Man patogus labai.

Adidus turiu oasilikus sporto salei, bet dbr nebepirkciau ju del politiniu priezasciu 😁
Atsakyti
Mylimukei.
Mano kvepalai ir ekstraktai. Dar vienas šimtgraminis - vonioje.
biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nesu Cololo gerbėja,bet kažkaip gaila paliko.45 metai ne laikas mirti.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 17:12)
As tau sakau vietinis egiptietis bendradarbis parveze, nes buvau prasiusi  biggrin.gif O jei sakai ,kad Egipte negamina geru aliejiniu kvepalu tai nusisneki  biggrin.gif reikia atskirti ka perki, gi sintetika is toli jauciasi, ir cia pas msu galima tu suduku nusipirkti ale arabisku kvepalu, kurie tinka nebet tualetam, bet yra ir geru.

TAI KAD JUS NET NEATSKYRET ARMONTINIU ALIEJUKU IR ALIEJINIU KVEPALU, VISKA PER VIENA SUSKAITET  biggrin.gif matomai nei tuose nei tuose nelbai agaudotes  biggrin.gif

Vietinis egiptietis cia tas, kuris apsivede su kokia moteryte, kuri tarp normalaus pasaulio vyro negalejo susirast ( na tipo Bileviciute) ir tokiu budu egiptietis gavo Europos salies viza biggrin.gif ?
Pasikartosiu - tu esi sm diletante. Jei neskiri italiskos picos, nesupranti kaip zmones geria vyna, megaudamiesi jo aromatu ir skoniu( o ne kad prisigert), tai ka tu, gluse, dar pezi apie kvepalus?

Wtf ARMONTINIAI aliejukai? NELBAI gaudomes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 12 02, 21:31)
As stengiuos  biggrin.gif  per pietus po 5 km nukulniuoju, todel aukstakulniai uzmirsti, dabar new balance nesiojami. Man patogus labai.

Adidus turiu oasilikus sporto salei, bet dbr nebepirkciau ju del politiniu priezasciu 😁

O kas cia per priezastys?
Adidas yra ir laisvalaikiui kaip ir NB.
Atsakyti
[quote=Monteverte,2019 12 02, 18:33]

taip, Kvazimode, man tik gražūs žmonės patinka biggrin.gif tikrai taip, labai svarbu išorė biggrin.gif

Bet tai tu pati baisi. Todel ir pavydi visoms grazioms, vis gyries tuscioj erdvej kad grOAzi esi
Juk pati zinai, kad grazios moterys nezvygaus( ypac forume) kad jos grazios biggrin.gif .
O kaip esi kompleksine alkoholiku ispera, kur tevai kaimynui pedofilui uz bonke kiso tave ir ispaude ledus laizyt..., tai is to ir tavo sociopatija ir vaikystes traumos...
Te 4u.gif . O tu nebandei kreiptis i psichologa su savo atveju?
Atsakyti